INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Cârțu pune presiune pe Laszlo Balint: „Nu se mai acceptă. Ce ni s-a întâmplat anul trecut să fie învățătură de minte”

Universitatea Craiova
Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2022 09:19 / Actualizat joi, 16 iunie 2022 09:41

CS Universitatea Craiova va juca împotriva lui KF Vllaznia Shkodër, în turul doi preliminar din Conference League.

Sorin Cârțu, președintele oltenilor, declară că o eliminare în fața echipei din Albania ar fi de condamnat. În sezonul trecut, Universitatea a fost eliminată de o altă echipă albaneză, Laci, scor 0-1 la general, în turul doi din Conference League.

Gabi Tamaș rămâne în Liga 1: „A semnat! Nu l-au interesat banii, vine pentru play-off!” + Se întoarce și Budescu!
TRANSFER
Gabi Tamaș rămâne în Liga 1: „A semnat! Nu l-au interesat banii, vine pentru play-off!” + Se întoarce și Budescu!

Cârțu: „Să ți se întâmple anul trecut și să nu înveți nimic, ar fi ceva de condamnat”

Vllaznia a terminat campionatul Albaniei pe locul 5, însă s-a calificat în cupele europene datorită câștigării Cupei. Revenită în prima ligă în urmă cu trei ani, KF Vllaznia e, însă, una dintre formațiile de tradiție din Albania, cu 9 titluri și 8 Cupe în palmares.

„Am înțeles că sunt la vreo 100 de kilometri de Tirana (n.r. - capitala Albaniei). Nu avem nicio scuză, ce ni s-a întâmplat anul trecut să fie învățătură de minte. Să tragem niște concluzii radicale și comportamentul să fie altfel.

Nimic nu se mai acceptă, de tipul cum a fost anul trecut. Ar fi o rușine și pentru noi, și pentru fotbalul românesc în general (n.r. - dacă Universitatea Craiova va fi eliminată de Vllaznia). Să ți se întâmple anul trecut și să nu înveți nimic, ar fi ceva de condamnat”, a declarat Sorin Cârțu, la Digi Sport.

Citește și:

Tragere la sorți Conference League: FCSB, Craiova și Sepsi și-au aflat adversarele din turul II

CFR Cluj și-a aflat posibilul adversar din turul doi preliminar al Ligii » Campioana își poate reîntâlni coșmarul din 2018!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
dandana
dandana  •  19 Iunie 2022, 10:53

Vad știrea asta și ma enervează grav. Ma enervează ca ne ia de proști domnul Cîrțu, crede ca proști de fani pun botul la asta. Pai cine este vinovat decât patronajul și conducerea ca nu știu ce jucători sa aducă. De vândut sunteți primi în România, de adus nu prea! Deja mai este puțin și începe campionatul, Craiova nu face nici o mutare. Dar deja ne-am obișnuit cu asta, fani sunt luați de proști. A-ți dat tot ce era bun și ați oprit de ex Vladoiu care nu merită să joace nici în liga a 2-a, sau Screciu care face gafe monumentale. Apărarea și mijlocul au fost praf, și ne și țineam pe bancă cel mai bun mijlocaș al nostru. Condamn plecarea lui Reghe, dar nici el nu mai este ce era. Cancan, petreceri și media era în capul lui. Bați la fcsb și ei bătaie acasă prin niște schimbări ciudate. Nu puteai sa lași ce este bun sa meargă? Și vine Cîrțu și face mișto de noi pe toate posturile și ziarele

sorinvision
sorinvision  •  17 Iunie 2022, 10:49
Postat de george.br pe 16 Iunie 2022, 13:16

Sa fim seriosi... a auzit cineva de FK Laci pana sa va intalneasca pe voi?

Nu asta este ideea. Ideea este ca nivelul competitional campionatul de fotbal din Romania este unul dintre cele mai slabe din Europa. Personal cred ca este sub cel din Albania, lucru care se vede la nivel de echipa nationala. Spre exemplu Albania este mai bine pozitionata in clasamentul FIFA decat Muntenegru, iar Muntenegru ne-a batut cu 3-0 si 2-0.

Forzzastiinta
Forzzastiinta  •  16 Iunie 2022, 15:52

Giorge bre, prafovane va cauta ajicagiunior pentru priveghi, a ramas sefu la beci, lăsați Știința in pace vedeti ca va cade coșarea in capul cailor desi podul e gol, nema nutreț.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează