FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Lovitura verii! Eric Bicfalvi, așteptat la o forță din Liga 1

CFR Cluj vrea al șaselea titlu consecutiv în Liga 1
CFR Cluj vrea al șaselea titlu consecutiv în Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2022 09:53 / Actualizat vineri, 17 iunie 2022 10:07

Eric Bicfalvi (34 de ani), jucător de atac la echipa rusească Ural, este dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj. Negocierile ar fi început deja. 

CFR Cluj poate da lovitura verii în Liga 1. Campioana ultimelor 5 sezoane îl așteaptă în Gruia pe Eric Bicfalvi, internațional român cu 10 goluri în ultimul sezon de campionat din Rusia, scrie Playsport

Ședință explozivă între Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu la Federație! Avem detaliile: „TAIE în carne vie și cu riscul de a rata încă o calificare!”
SELECȚIONER
Ședință explozivă între Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu la Federație! Avem detaliile: „TAIE în carne vie și cu riscul de a rata încă o calificare!”

250.000 de euro pentru Eric Bicfalvi, dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj

Din 2017 la Ural, Bicfalvi este un jucător apreciat de ruși și mai are contract până în vara lui 2023, astfel că CFR Cluj ar trebui să achite o sumă de transfer în schimbul său.

Potrivit sursei citate, ar fi vorba de aproximativ 250.000 de euro. Campioana României ar fi lansat deja o ofertă și așteaptă răspunsul din partea celor de la Ural.

În ceea ce-l privește pe Bicfalvi, românul ar fi interesat să revină în țara natală, unde a mai evoluat la Jiul Petroșani, FCSB, Gloria Buzău și Dinamo.

Lovitura verii! Eric Bicfalvi, așteptat la o forță din Liga 1
Eric Bicfalvi, foto: Imago

Eric Bicfalvi, cel mai bun marcator de la Ural 

Bicfalvi a jucat 149 de meciuri în cei 5 ani petrecuți la Ural Yekaterinburg. A înscris 48 de goluri și a pasat decisiv la alte 14 reușite în această perioadă. În sezonul 2021/2022 a fost golgheterul echipei, cu 10 goluri, și al șaselea cel mai bun marcator din campionat. 

Pentru naționala României, Eric are 9 meciuri și un gol.

Bicfalvi ar avea competiție serioasă pentru titularizare la CFR Cluj. Pe poziția de atacant central, Dan Petrescu îi mai are la dispoziție pe Gabriel Debeljuh, Marko Dugandzic, Sergiu Buș și Daniel Birligea.

Ca mijlocași ofensivi, îi are pe Raoul Mal și Vito Hammershoy-Mistrati.

Mai multe știri din Liga 1: 

Becali s-a sucit: „Gata, aduc 3 jucători! Bag peste 1 milion de euro în transferuri, mâine încep”

Prezentat la noua echipă, Torje a uitat deja de Dinamo: „Altele sunt problemele în viață”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
fantasma
fantasma  •  17 Iunie 2022, 20:20
Postat de opinez pe 17 Iunie 2022, 11:02

Cum de nu ii oferteaza pe Nita, Tamas si Budescu? La nevoie si Lobont poate prinde post de portar de rezerva. Iar in atac de ce nu si Mutu? Sau Ganea?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

biciclistul
biciclistul  •  17 Iunie 2022, 15:59

Foarte bine!Dan Petrescu e antrenorul de totul sau nimic.Pe el si echipa lui i-l intereseaza rezultatele si profiturile imediate,CFR Cluj e o echipa de club nu nationala!Jucatori cu experiența,nu cazaturi tinere cu Audi,BMW si cu sireturile ghetelor legate intre ele.Patronatul lor sta in casa sa bea un șpriț,nu la tv precum atotstiutorul.De aia au si rezultate.Succes in continuare!

alexiosas
alexiosas  •  17 Iunie 2022, 15:37
Postat de Toty67 pe 17 Iunie 2022, 13:47

Așa fac reclamă mincinoasa celui mai slab fotbalist care a debutat la națională!

atat de jos a ajuns geseprul si ei vorbesc de nationala,sunt moralisti exact la fel ca si fecesebistii

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close