FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

Gigi Becali recunoaște că s-a gândit să-l aducă pe Reghecampf: „L-am vrut, dar ar fi trebuit să renunț la două persoane importante din club”

Reghecampf e liber după despărțirea de Craiova / Sursă foto: GSP
Reghecampf e liber după despărțirea de Craiova / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2022 11:43 / Actualizat joi, 16 iunie 2022 17:56

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, recunoaște că varianta de a-l readuce pe Laurențiu Reghecampf i-a făcut cu ochiul după ce tehnicianul a fost demis de la Universitatea Craiova. Patronul roș-albaștrilor a explicat de ce nu a apelat din nou la omul alături de care a reușit performanțe importante la începutul deceniului trecut. 

Propus insistent de suporterii din Peluza Nord, Laurențiu Reghecampf nu va reveni, se pare, pentru moment, la FCSB. Gigi Becali spune că a fost atras de această variantă, care ar fi presupus însă pierderea a doi oameni importanți. 

Cel mai probabil, latifundiarul face referire la Toni Petrea și la „creierul” Thomas Neubert, preparatorul care nu s-ar mai afla în cele mai bune relații cu Reghe.

Între timp, Toni Petrea a semnat prelungirea contractului cu FCSB, astfel că Reghecampf e nevoit să-și caute contract în altă parte. 

Gigi Becali, despre varianta de a-l readuce pe Reghecampf: „Eu l-aș fi vrut, dar trebuia să renunț la două persoane importante din club”

„Am vorbit cu el (n.r. - după ce a fost demis de la Craiova) Și-a dat seama că, dacă l-aș fi vrut, l-aș fi luat. I-am zis: «Reghe, eu am antrenor, eu am câștigat campionatul. Dacă aveam VAR, eram campion, deciziile arbitrilor au influențat titlul». 

Eu l-aș fi vrut pe Reghe, dar trebuia să renunț la două persoane importante din club. Nu, nu la MM Stoica, MM e prieten cu Reghe”, a spus Becali în această dimineață, la Pro X. 

Reghecampf are în palmares două titluri în Liga 1 cu FCSB. A mai cucerit o Supercupă și o Cupă a Ligii. Cu el pe bancă, formația antrenată de Gigi Becali a obținut ultimele mari victorii europene, împotriva lui Ajax sau Chelsea, și a participat ultima dată în grupele Ligii Campionilor.

FCSB l-a adus pe Țermure, fostul secund al lui Reghecampf

FCSB a anunțat că l-a adus pe Cristinel Țermure (50 de ani) pe pstul de antrenor secund. Acesta a lucrat în trecut cu Laurențiu Reghecampf, la echipa roș-albastră.

„Bine ai revenit, Cristi Țermure! FCSB anunță revenirea lui Cristinel Țermure în clubul nostru. Tehnicianul în vârstă de 50 de ani va îndeplini rolul de antrenor secund și a participat deja la primul antrenament alături de Anton Petrea și colegii acestuia. 

Țermure a mai activat în clubul nostru între 2012 și 2014, respectiv 2015-2017, atunci când a fost antrenorul secund al lui Laurențiu Reghecampf. În acele perioade, și-a trecut în palmares două titluri de campion al României, o Supercupă a României și o Cupă a Ligii. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte, din nou, de succese alături de FCSB”, a transmis clubul pe pagina de Facebook.

Gigi Becali recunoaște că s-a gândit să-l aducă pe Reghecampf: „L-am vrut, dar ar fi trebuit să renunț la două persoane importante din club”
Cristinel Țermure

MM Stoica îl susține public pe Toni Petrea

Zilele trecute, MM Stoica respingea vehement varianta revenirii lui Reghecampf. Aflat în studioul Orange Sport, managerul general al roș-albaștrilor l-a muștruluit pe jurnalistul Tudor Samuilă, care tocmai ce-l întrebase pe Reghecampf dacă e tentat să revină la FCSB:

„E lipsă de respect față de Petrea. Nu era normal să întrebați așa ceva. E lipsă de respect și față de mine, dar și față de Petrea. Asta e optica mea. Nu e normal să întrebi așa ceva”.

10 ania fost Petrea secundul lui Reghecampf, la Snagov, Chiajna, FCSB, Al Hilal, Loveci, Al Wahda, Al Wasl

VIDEO FCSB a început pregătirea de vară. Imagini de la antrenament

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali, după ce FCSB a aflat cu cine joacă în Conference League: „Vreau 10-12 milioane de euro”

Nicușor Dan o amenință pe FCSB cu un nou proces! » Primăria îl acuză pe Becali că n-a respectat contractul pentru Arena Națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
paolo17
paolo17  •  16 Iunie 2022, 18:26
Postat de ali.bec pe 16 Iunie 2022, 14:28

Mm+Reghe=Love

6-0!

brentford
brentford  •  16 Iunie 2022, 14:32
Postat de vasileroaita pe 16 Iunie 2022, 14:25

Patronul CFR, Nelutu Varga deschide mina de sare . Angajeaza gigisti!

Patronul FCSB,Gigi Becali a bagat crescatoria de scoici in insolventa. Au rasuflat perlele.

ali.bec
ali.bec  •  16 Iunie 2022, 14:28
Postat de VladR100 pe 16 Iunie 2022, 13:16

Becali a spus azi că MM e prieten cu Reghe.

Mm+Reghe=Love

Vezi toate comentariile (9)
Comentează