FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica a întrerupt abrupt dialogul Samuilă - Reghecampf: „Lipsă de respect! Fac anunțul acum”

Mihai Stoica / Captură Orange Sport
Mihai Stoica / Captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2022 22:05 / Actualizat duminica, 12 iunie 2022 22:29

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a izbucnit în studioul Orange Sport, în timpul dialogului pe care moderatorul Tudor Samuilă îl purta cu Laurențiu Reghecampf, abia plecat de la Universitatea Craiova.

Motivul? După ce au discutat despre motivele despărțirii de Craiova, jurnalistul l-a întrebat pe Laurențiu Reghecampf dacă FCSB, pe care a mai antrenat-o de două ori în trecut, ar fi o posibilă viitoare destinație

Laurențiu Reghecampf, intervenție de 15 minute în direct, după despărțirea de Craiova: „Eu mergeam în stânga, iar ei mergeau în dreapta”
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Laurențiu Reghecampf, intervenție de 15 minute în direct, după despărțirea de Craiova: „Eu mergeam în stânga, iar ei mergeau în dreapta”

MM Stoica a izbucnit în direct, în timpul dialogului Samuilă - Reghecampf: „Lipsă de respect!”

În acel moment, MM a intervenit în discuție pe un ton deloc amical. După ce l-a muștruluit pe Samuilă, oficialul de la FCSB a anunțat că Toni Petrea a semnat prelungirea contractului cu formația roș-albastră. 

„Toni Petrea a semnat alaltărieri. Facem anunțul marți, nu când vreți voi! E lipsă de respect față de Petrea. Nu era normal să întrebați așa ceva. E lipsă de respect și față de mine, dar și față de Petrea. Asta e optica mea. 

Nu e normal să întrebi așa ceva. Anunț acum că a semnat Toni Petrea. Va continua cu același staff și e posibil să mai aibă un secund. A semnat pe un an de zile. Nu există obiectiv în contractele noastre cu antrenorii. S-ar discuta despre prelungirea contractului după finalul sezonului următor”, a explicat MM, la Orange Sport. 

Eu sunt în discuții cu mai multe cluburi, vedem ce se concretizează

- Laurențiu Reghecampf, pentru GSP.ro

Toni Petrea a bătut palma cu Gigi Becali

Gigi Becali și Toni Petrea se întâlniseră încă de la finalul lunii trecute pentru a discuta termenii noii înțelegeri. Întrevederea cu patronul l-a determinat să accepte să fie A1 și în 2022-2023.

Înțelegerea va cuprinde anumite clauze, dar și bonusuri pe care le va încasa în anumite condiții de performanță, cum ar fi, de exemplu, accesul în grupele Conference League. 

În urmă cu un an, Petrea s-a aflat fix în aceeași situație: la sfârșit de contract cu FCSB, pierduse titlul pe final de play-off. A fost și atunci ofertat pentru a rămâne, însă a refuzat. S-a apelat la el în toamna trecută, când a acceptat fiindcă i s-a oferit un salariu dublu față de primul mandat, de nu mai puțin de 10.000 de euro net lunar. Pentru varianta Petrea au militat și suporterii, care l-au apreciat pentru parcursul pe care echipa l-a avut cu el la timonă, dar și managerul Mihai Stoica.

10 ania fost Petrea secundul lui Reghecampf, la Snagov, Chiajna, FCSB, Al Hilal, Loveci, Al Wahda, Al Wasl

Citește și alte știri de actualitate: 

OFICIAL Craiova anunță despărțirea de Laurențiu Reghecampf: „Mulțumim pentru tot ce ai realizat la Știința” + Rădoi și Balint, variantele realiste de înlocuitor

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce s-a despărțit de Craiova fără să mai primească vreun ban: „Am ajuns la concluzia asta” + Explicațiile găsite pentru ratarea obiectivelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
bererece
bererece  •  13 Iunie 2022, 10:57
Postat de icostin66 pe 13 Iunie 2022, 09:03

Totusi, chiar nu poate nimeni sa puna piciorul in prag?! Chiar daca este un post tv urmarit doar de neamurile angajatilor, prezenta constanta in studio (dupa cum vedem....) a acestui personaj scabros care are calitate de OFICIAL al unui participant la competitie nu este OK... De ce nu se sesizeara nimeni?!

Dacă urmărești postul TV, din comentariul tău, deducem că ești rudă cu angajații... Și dacă ești rudă cu ei, de ce nu ii tragi pe ei de urechi?

emil1986
emil1986  •  13 Iunie 2022, 10:23
Postat de RapidTGV pe 12 Iunie 2022, 22:33

Nu numai ca nu contezi, dar nici nu existi, Mihai Stoica, daca nu te-ar promova jurnalistii de la GSp...

Clonă rapid, echipă de partid.

pErsanu02
pErsanu02  •  13 Iunie 2022, 10:18

Cat ma bucur ca a semnat cu Orange TV nea Gretosu MM si nu-l mai aud la DIGI ... pentru mine a fost cea mai buna veste din fotbal din ultimii ani. Auzi la el , e lipsa de respect ca pune o intrebare , pai ba MEMEULE :)))) MEMEULE , pai lipsa de respect era daca erai un oficial care avea ceva de spus in conducerea FCSB-ului ... dar tu nu mai ai cuvant de spus de ani de zile acolo ... tu esti pe post de CIOCANITOARE. Adica mi se pare ca ai atributii mai serioase ca invitat permanent in platoul celor de la Digi decat la FCSB. . .

Vezi toate comentariile (17)
Comentează