FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, criticată aspru de un fost mare internațional român! "Până acum nu mă interesa, dar când văd asta..."

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 22:30

Fostul portar al naționalei României, Bogdan Stelea, e de părere că FCSB ar trebui să-i acorde mai mult credit lui Andrei Vlad, pe care îl consideră un portar destul de bun. 

Stelea chiar se plânge de modul în care este tratat acesta și anunță că îi ține pumnii de acum înainte. 

"Nu îi va fi deloc uşor de acum încolo. Chiar îmi pare rău de băiat. A fost pus într-o situaţie foarte dificilă. Cred că până în momentul de faţă cei de la acolo n-au ştiut să aibă grijă de el.

Până acum nu mă interesa ce se întâmplă acolo, dar când tot văd zi de zi ca e dat afară, că e pe picior de plecare, chiar îmi doresc să rămână la Steaua şi îi ţin pumnii din toată inima", a zis Bogdan Stelea la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
915130541905898
Gabi Simon  •  13 Martie 2018, 09:57

Acolo la FCSB foarte multi jucatori sunt batjocoriti si se strica ca jucator,e obisnuinta sa se procedeze in asa fel Toti jucatorii sunt constienti de acest lucru unii mai mult altii mai putin,dar Mafalda asta ii atrage acolo cu sume mai mari de bani,apoi ajung sa isi strice si sa isi pericliteze cariera,asta e cind nu esti constieent tragi consecintele,aceste ginduri e valabil pt toti care ajung la echipa asta de distrus jucatorii,e o poveste si ytayament vechi facut de aceia de acolo, nu mai mira pe nimeni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează