FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA 3-2

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // Gigi Becali a răbufnit la miezul nopții: „Am cerut arbitri străini, altfel n-avem șanse la titlu!”

Gigi Becali // FOTO: GSP
Gigi Becali // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 23:48

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a anunțat după meciul cu CS U Craiova, câștigat cu 3-2, că a solicitat arbitri străini în Liga 1. Latifundiarul recurge la această decizie după greșelile lui Ovidiu Hațegan din derby-ul de duminică seara. 

„Dacă luăm arbitri străini, avem șanse la titlu. Altfel nu avem șanse. Am cerut arbitri străini!

Nu se poate să se ia o asemenea decizie (n.r - golul anulat de Hațegan lui Benzar) Înseamnă că e ceva la mijloc. Noi nici măcar nu știm ce a fost la acea fază! Vrem să știm ce a fost, atât! Mi-e și frică s-o spun, dar jocurile par făcute pentru ca CFR să câștige campionatul”, a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

Ești de acord cu aducerea arbitrilor străini la meciurile tari din play-off?

DA
NU

HAȚEGAN ȘI ASISTENTUL, GREȘEALĂ IMENSĂ

Faza incriminată: Man a verticalizat spre Hora, acesta i-a pasat lui Benzar, care a înscris pe lângă Pigliacelli. Hațegan a dictat reluarea partidei de la centru, dar după câteva zeci de secunde a revenit după ce s-a consultat cu asistentul de pe acea parte, Sebastian Gheorghe. Ei au luat decizia de a anula golul pentru un ipotetic ofsaid. Reluările TV au arătat că decizia luată a fost una complet eronată!

gol anulat fcsb benzar

Hora pasează în dreapta. Nici Gnohere, nici Benzar (care vine din spate!) nu sunt în ofsaid. Dar Hațegan anulează golul pe semnalizarea asistentului Sebastian Gheorghe

Hațegan a greșit și în prima repriză, validând eronat două goluri, unul de fiecare parte - Detalii, AICI!

Vezi și: Romario Benzar despre dialogul pe care l-a avut cu Hațegan pe teren: „Nu pot să-mi explic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
2640181369330582
Adrian Cristian Iancu  •  01 Aprilie 2019, 12:46

FCSB a pierdut campionatul la 3 echipe din play-out: Voluntari, Concordia Chiajna si Dunarea Calarasi! In rest sunt speculatii, lamentari si neputinta! Cu victorii la acestea 3, aveau un punct peste CFR si cred ca asa se termina! Succes! Si ca sa fie si mai OK competitia interna, ar trebui ca FRF si LPF sa aplice regula fair-play-ului financiar, adica esti in insolventa, retrogradezi in esalonul inferior sau daca nu-ti platesti jucatorii conform contracte penalizare puncte sau retrogradare. Altfel, se denatureaza competitia. Exemple de la case mai mari: Glasgow Rangers si Fiorentina! S-auzim numai de bine!

100002473541087
Danut Ognean  •  01 Aprilie 2019, 12:18

dar de ce nu a cerut gigi arbitrii straini la blaturile cu astra botosani hermanstad sau iasi?

116318208879996
Costica Costica  •  01 Aprilie 2019, 11:15

sa ne aducem aminte dinamo ,urziceni mm puscarie a cerut albitri straini conducerea lu dinamo pe mana cu golanu a aceptat cu frf jocul a fost mediocru dar albitru a facut diferenta si a luat camp niste nulitatii acum celeasi *** mm cu alt puscariasi cer acelasi lucru nu aceptati cfr ca o sa o furati cu golanii de la fcsb hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează