FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA 3-2

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 Romario Benzar despre dialogul pe care l-a avut cu Hațegan pe teren: „Nu pot să-mi explic”

Hațegan a enervat pe toată lumea în derby // FOTO: Cristi Preda
Hațegan a enervat pe toată lumea în derby // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 22:54

Ovidiu Hațegan a greșit flagrant în FCSB - CS U Craiova 3-2, luând 3 decizii greșite în situații limită. El a anulat în minutul 54 un gol perfect valabil reușit de Romario Benzar, care a explicat la final discuția pe care a avut-o la acea fază cu arbitrul de centru. 

„M-am bucurat vreo două minute, crainicul a anunțat golul. Apoi am văzut fanionul ridicat, iar Hațegan mi-a spus că a fost ofsaid la mine, dar n-avea cum să fie așa, eu am venit din spate! Nu pot să-mi explic! S-au făcut multe greșeli, dar important e că la sfârșit am ieșit câștigători”, a spus Romario Benzar, la Look Sport. 

Hațegan și asistentul, greșeală imensă

Faza incriminată: Man a verticalizat spre Hora, acesta i-a pasat lui Benzar, care a înscris pe lângă Pigliacelli. Hațegan a dictat reluarea partidei de la centru, dar după câteva zeci de secunde a revenit după ce s-a consultat cu asistentul de pe acea parte, Sebastian Gheorghe. Ei au luat decizia de a anula golul pentru un ipotetic ofsaid. Reluările TV au arătat că decizia luată a fost una complet eronată!

 

gol anulat fcsb benzar

Hora pasează în dreapta. Nici Gnohere, nici Benzar (care vine din spate!) nu sunt în ofsaid. Dar Hațegan anulează golul pe semnalizarea asistentului Sebastian Gheorghe

Până la urmăm, FCSB a mai punctat o dată și s-a terminat 3-2. Victoria e una vitală pentru roș-albaștri, menținându-i în lupta la titlu. FCSB a acumulat 31 de puncte și a urcat pe 2, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

De partea cealaltă, Craiova e pe 3, cu 29 de puncte, iar șansele oltenilor la titlu au scăzut serios. (Vezi AICI clasamentul actualizat al Ligii 1

Citește aici cronica partidei FCSB - CS U Craiova 3-2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
martinpen
martinpen  •  02 Aprilie 2019, 10:25

Ce lupta la titlu e asta cu CFR care are avans 5 puncte? Cu cine o sa piarda CFR doua meciuri, ca sa aiba fcsb sanse? In meci direct s-a vazut, fcsb e mic copil...

whiteredarad
whiteredarad  •  01 Aprilie 2019, 10:39

Hategan a mers cum era normal pe mana tusarilor, si la man a fost offside si nu a fost la Benzar. Greselile s-au compensat, nu e o scuza. dar , perglobal arbitrul nu a influentat scorul si castigatorul, cum lasa sa se inteleaga MM sau Ciobanul. Sa ne asteptam la "Avram ce mic" sa fluiere FCSB-CFR !

cluj_cluj
cluj_cluj  •  01 Aprilie 2019, 08:24
Postat de florianveress pe 01 Aprilie 2019, 08:04

Du-te la IUmor, ai şanse bune!

Nu te lua de el, asta ii prost rau. Un fel de radoom la patrat...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează