FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA 3-2

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, pus la punct de Ionuț Chirilă: „O echipă puternică nu procedează așa! De ce faci asta?”

Gigi Becali a implementat la FCSB moda schimbărilor de la pauză
Gigi Becali a implementat la FCSB moda schimbărilor de la pauză

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2019 09:47

FCSB a învins-o pe CS U Craiova, scor 3-2, dar tehnicianul Ionuț Chirilă pedepsește tradiția impusă de Gigi Becali la echipa roș-albastră, mai exact aceea de a efectua schimbări în echipă încă de la pauză. 

„O echipă puternică nu face schimbări. Ați văzut-o pe Barcelona să procedeze așa? O echipă care procedează așa nu e puternică! Dacă jocul funcționează, de ce să faci schimbări la pauză?

O echipă care face schimbări la pauză nu-și găsește cadența, nu are o partitură tactică bine pusă la punct și nu are o filosofie de joc câștigătoare. FCSB e în căutări de 3 ani pentru că nu reușește să câștige titlul”, a declarat Ionuț Chirilă, la GSP Live.

În meciul cu CS U Craiova, Mihai Teja l-a schimbat la pauză pe Florinel Coman și l-a introdus pe Florentin Matei. Schimbarea nu s-a dovedit a fi una inspirată, iar Matei nu a adus nicio îmbunătățire în jocul roș-albaștrilor. 

Per total, s-a făcut minimum o schimbare la pauză în 20 dintre cele 25 de meciuri ale FCSB-ului din acest sezon, cu Nicolae Dică și Mihai Teja pe bancă!

Ionuț Chirilă a trasat și 3 conclzii după meciul dintre FCSB și CS U Craiova. Analiza amănunțită a tehnicianului, AICI!

Vezi și: FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // VIDEO Ionuț Chirilă e categoric: „Iau campionatul la 10 puncte avans dacă antrenez Craiova. Reușeam asta și cu Chiajna!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
florinso
florinso  •  25 Februarie 2019, 15:17

Man a fost *** ca a raspuns la provocari, in locul Stelei i as da o amenda. Cat despre anti stelustii de aici, ciocul mic si mergeti si tineti cu chiajna sau voluntari.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tonyys
tonyys  •  25 Februarie 2019, 12:48
Postat de Bajea George pe 25 Februarie 2019, 11:21

FCSB - CSU Craiova 3 - 2 Dincolo de incompetență italianului Denis Mangia, total neinspirat în alcătuirea formulei de start, echipa din Bănie a pierdut confruntarea cu FCSB cu largul concurs al arbitrului Marcel Avram. Echipa bucureșteană a beneficiat de validarea a două goluri înscrise, cu largul concurs al controversatului cavaler al fluierului. 1 În min. 27, lovitură liberă pentru FCSB. Toți jucătorii, apărători și atacanți se așează în linie. Atacantul Hora, stă în poziție de ofsaid, și nu este avertizat de arbitrul Avram despre poziția sa, afară din joc, iar dacă va participa la fază și va înscrie, golul va fi invalidat. Se execută lovitura, jucătorii fac pasul către poarta apărată de Pigliacelli, scoțându-l pe Hora din ofsaid. Numai că, acesta sare la cap și înscrie, deși venea dintr-o poziție de ofsaid. Arbitrul Avram, validează golul în mod eronat. Cert că la ora unde s-au predat această lecție de fotbal, arbitrul Avram, a lipsit. În min.86, la scorul de 2 la 2, atacantul Tănase de la FCSB, pătrunde vijelios în careul oltenilor împins de la spate de o puternică "rafală de vânt". Fundașul craiovean Briceag, într-un neinspirat acces de altruism, pune mâna pe umărul atacantului, în dorința de a-l informa despre schimbarea de vreme anunțată la Meteo ! Astfel avertizat, atacantul se aruncă secerat la pământ, din spirit de autoconservare. Asta aștepta și arbitrul Avram, aflat în apropierea fazei. Indică superior, cu simțul datoriei împlinite, punctul cu var și

Tu esti tudoras chirila, ti-ai terminat fumurile.pe ziua de azi ? Nu mai exista de vreo 10 ani regula activarii pozitiei de offside, hora putea sta si in poarta daca la momentul in care se centreaza nu e in offside.

martinpen
martinpen  •  25 Februarie 2019, 12:25
Postat de baddog26 pe 25 Februarie 2019, 11:27

Tu sigur ai văzut alt meci.Nu Briceag a împins ci Kelici, nu se sancționează offside decât dacă în momentul pasei jucătorul din atac se afla in spatele ultimului fundaș advers.Scriem și noi pe aici că e la moda sa fim troli!!!

Atentie la reguli, ca le stii incomplet... Nu numai ca trebuie sa se afle in spatele ultimului fundas, dar trebuie sa si primeasca mingea, altfel nu e offside... Se subintelege ca portarul e in poarta, pentru ca regula e "...ultimii doi aparatori"...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează