FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA

FCSB - CS U CRAIOVA // Avantaj 3-1! Cum a influențat Marius Avram meciurile directe dintre FCSB și olteni

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 09:08

FCSB și CS U Craiova se înfruntă duminică, de la 20:00. Oficialii oltenilor cred că delegarea lui Marius Avram e una intenționată, acesta fiind considerat un arbitru de casă al vicecampioanei, prieten de familie cu Gigi Becali

  • FCSB - CS U Craiova e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport

Derby-ul etapei dintre FCSB și Craiova a început deja! Delegarea lui Marius Avram de către CCA la meciul de duminică a încins serios spiritele în Bănie.

"E strigător la cer! Nu se poate așa ceva. Vor să ne fure cu Avram! Vor să ne termine și să câștige FCSB. Cum să-l trimiți la un astfel de meci pe arbitrul de casă al FCSB, care ne-a furat pe unde ne-a prins?! De ce-i avem pe Hațegan și pe Kovacs, cei mai buni din România? De ce nu-i trimiți la meciuri importante și preferați, domnilor de la CCA, să le dați meciuri de județ Chiajna-Voluntari?! E absolut rușinos ce-ați ajuns să faceți! Opriți-vă că deveniți penibili" au comentat conducătorii din Bănie, după ce Gazeta a scris în exclusivitate despre delegarea lui Avram.

Președintele Marcel Popescu e revoltat de delegarea lui Marius și face referire și la relația lui Becali cu familia Avram: "Oare UEFA este de acord cu asemenea delegări? Nu fac niciun fel de aprecieri la adresa lui Avram, dar, dacă va greşi, vor apărea speculaţii. Nu îşi avea sensul această delegare.

Nu pot să nu remarc că, după ce a făcut scandal, Sepsi l-a primit pe Kovacs la partida cu Gaz Metan. Iar acum e delegat Avram la meciul nostru cu FCSB. Se poate specula, având în vedere relaţia de prietenie dintre Vasile şi Marius Avram şi familia lui Valeriu Argăseală".

Până acum, "centralul" de 39 de ani din București, din 2000 pe lista FIFA a României, a mai arbitrat de patru ori un meci între FCSB și Craiova, dar niciodată oltenii nu aa câștigat! Mai mult, o singură dată Marius Avram a primit notă maximă din partea Gazetei, 7. Toate meciurile au fost cu mari greșeli de arbitraj! 

Meciurile directe arbitrate de Avram cu mari greșeli de arbitraj

31 iulie 2010: FCSB - Craiova 2-1 / ARBITRAJ PRO FCSB

Craiova a condus pe Ghencea după reușita lui Iliev, dar steliștii au întors rezultatul prin Bogdan Stancu și Romeo Surdu. Meciul a fost decis însă de marea eroare de arbitraj a asistentului Ioan Onicaș din Zalău, care a anulat eronat un gol perfect valabil marcat de Mihai Costea, pentru un ofsaid inexistent la Gargorov.

Totul s-a întâmplat în minutul 58, la scorul de 1-0 pentru Craiova. "Am pierdut din cauza arbitrilor. Am fost furați, la orice meci jucăm 11 contra 14. E grav dacă au ajuns să ne scoată mingea din poartă!" a fost concluzia lui Mihai Costea. 

1 martie 2015: Craiova - FCSB 0-0 / ARBITRAJ PRO CRAIOVA

Pe un teren execrabil al stadionului "Extensiv" s-a jucat de multe ori peste limita regulamentului, iar "centralul" din București a greșit grav și-a luat 4 în Gazetă, la fel și asistentul Ovidiu Artene. Prima fază, în minutul 40: Adi Popa a fost lansat de Stanciu, a rămas singur cu portarul, însă asistentul Artene a indicat eronat ofsaid. A doua, trei minute mai târziu, când steliștii au solicitat penalty la duelul dintre Brandan și Varela, însă Avram a lăsat jocul să continue. Reluările arată că argentinianul a pus mâna pe adversarul său și trebuia penalty. 

6 decembrie 2015: FCSB - Craiova 2-0 / ARBITRAJ PRO FCSB

Un nou meci al lui Marius Avram între FCSB și Craiova cu noi greșeli de arbitraj. Și de această dată arbitrul a fost pro-FCSB. Alex Tudorie a avut o intervenție dură la goalkeeperul oaspeților pe finalul primei reprize. Stelistul l-a călcat pe mână pe Bălgrădean la capătul unei centrări în careu, fază la care Avram trebuia să-i arate, fără discuție, cartonașul roșu mijlocașului. Tudorie nu a primit nici măcar "galben", ceea ce i-a înfuriat la maximum pe oficialii olteni. 

9 aprilie 2017: Craiova - FCSB 0-1 / ARBITRAJ PRO FCSB

Oltenii au cerut o lovitură de pedeapsă în minutul 68, pentru un fault al lui Enache la Măzărache. La o pasă lungă în careu, stelistul își ţinea adversarul de mână, atacantul a căutat să profite, s-a răsucit și a căzut, cu braţul stâng prins în "menghina" pe care o formase Enache. Stelistul s-a prăbușit odată cu olteanul și Avram a considerat duelul regulamentar, dar decizia corectă era penalty pentru Craiova. Și asistentul Miklos Nagy a comis o eroare pro-FCSB: n-a văzut că Jakolis era în ofsaid la o pasă a lui Alibec și l-a lăsat pe croat să continue faza, singur cu Calancea. 

11este numărul erorilor pro-Craiova, cele mai multe din actualul sezon. Arbitrii care au greșit grav sunt Chivulete, Călin, Petrescu, Bârsan și Hațegan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  22 Februarie 2019, 19:13

Bai Gsp, craiolguta nu exista in 2010 iar fc fcsebisti nu sunt stelisti. Mai documenteazate postac angajat cu norma intraga.

lapusneanul
lapusneanul  •  22 Februarie 2019, 19:02
Postat de Biziche Marin pe 22 Februarie 2019, 14:40

Cind jucatorii echipei U Craiova 1948 Clubul Sportiv (CS U Craiova) ajung in careul de 16 metri simuleaza ca sint faultati pentru a induce in eroare pe centralul partidei sa acorde lovitura de la 11 metri

asa e, tanase, man si coman nu fac asa ceva nici daca ii pici cu ceara...:)

doubleti
doubleti  •  22 Februarie 2019, 16:37
Postat de Biziche Marin pe 22 Februarie 2019, 14:40

Cind jucatorii echipei U Craiova 1948 Clubul Sportiv (CS U Craiova) ajung in careul de 16 metri simuleaza ca sint faultati pentru a induce in eroare pe centralul partidei sa acorde lovitura de la 11 metri

Exact, iar tu ai fost martor ca prea le stii pe toate. Banuiesc ca in viata ta nu ai pus piciorul pe minge, ca habar nu ai cu ce se mananca sportul asta, daca tu ai vazut simulare la orice *** in careu. Aaaaa, sorry, vorbeai de Fl. Tanase de la FCSB??? Sau de Coman??? Atunci ai dreptate. Din pacate ei nu prea mai ajung in careul advers ca sa poata simula faultul. Apropo, si henturile au fost simulate? Adica si-au luat adversarii de manuta si i-au obligat sa atinga mingea in careu??? Esti penibil.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close