FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA, DUMINICĂ, 20:00

FCSB - CS U CRAIOVA // Gigi Becali, atac furibund la CS U Craiova: „A intrat ilegal în Liga 2! Rotaru a luat echipa de la servitoarea lui Vadim Tudor și acum vine și face mizerii”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 11:49

Gigi Becali a vorbit despre meciul dintre FCSB și CSU Craiova, de duminică, de la ora 20:00, în derby-ul etapei a 3-a din play-off. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

Gigi Becali a vorbit despre patronul CS U Craiova, Mihai Rotaru, și a spus că echipa craioveană a fost primită ilegal în Liga 2, la cererea lui Viorel Hrebenciuc.

„Da, am auzit și eu că Mihai Rotaru avea lojă în Ghencea și ținea cu Steaua când era la București. Dar nu mai contează. Acum ține cu Craiova, dar face mizerii. Noi l-am primit în Liga 2, deși nu era legal. Olguța Vasilescu și Viorel Hrebenciuc i-au dat echipa Craiovei lui Rotaru.

Mi-a zis Hrebenciuc: «Eu i-am dat echipa lui Rotaru. Am vorbit cu Olguța și i-am zis să i-o dea lui». Băiatul lui Hrebenciuc și Rotaru sunt naș și fin. Noi i-am primit ilegal într-un fel. Trebuia să înceapă din Liga 4, nu din Liga 2. Dar s-a întâmplat asta pentru că l-au distrus pe Adrian Mititelu. Și ca o reparație morală i s-a dat un loc Craiovei în Liga 2.

A zis Hrebenciuc «Olguța, tu ești primăriță și eu sunt mare. Tu nu prea ai putere și dă echipa lui Rotaru». Olguța venise de la PRM, unde a fost servitoarea lui Vadim Tudor, iar Hrebenciu era puternic în PSD”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

„El a băgat juniorii cu Viitorul și acum face mizerii”

Becali a răspuns acuzelor de blat ale oltenilor amintind de meciul Craiova - Viitorul, scor 0-1, din mai 2017, când oltenii au jucat cu rezervele în fața viitoarei campioane: „Și acum Rotaru vine și face mizerii. Bagă juniorii în meciul cu Viitorul, ca să câștige Viitorul campionatul, și acum face reclamație cu privire la împrumutul către Astra. Reclamația Craiovei e tardivă. Banii au fost deja returnați la ora jocului cu Astra (n.r câștigat de FCSB cu 2-0)”.

  • Pe 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF a decis ca Universitatea Craiova, patronată de Adrian Mititelu, să fie dezafiliată provizoriu. Echipa a fost exclusă definitiv de Adunarea Generală a FRF.
  • În iulie 2013, FRF a decis acordarea unui loc în Liga 2 orașului Craiova, loc ocupat de echipa CSU Craiova.
  • La un an distanță, în 2014, FRF și LPF au modificat regulamentul, iar echipa a putut promova în Liga 1 chiar dacă nu avea 3 ani de la înființare

Citește și:

Mihai Rotaru e Gigi din Craiova! Acum anti-FCSB, dar avea lojă rezervată pe Ghencea! Cum a câștigat 25 de milioane de euro de la stat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (55)
402220920339446
Iliescu Iulian  •  30 Martie 2019, 21:00
Postat de Marcel Holota pe 30 Martie 2019, 18:08

Fcsb=Steaua in schimb craiova =craiolguta liga 4

Steaua este în liga a 4

493746091152716
Gică Rădoiu  •  30 Martie 2019, 19:38

becali tu cand *** la bucuresti si te-a batut viitorul ca sa nu retrogradeze cum a fost? atunci a fost moral?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

172320299858542
Marcel Holota  •  30 Martie 2019, 18:08
Postat de Iliescu Iulian pe 30 Martie 2019, 16:28

Dacă Craiova trebuia sa înceapă din liga a 4 pentru ca era nou înființată FCSB de unde trebuia sa înceapă nu tot din liga a 4 sa speriat ciobanul ptr ca nu mai poate sa dea mita sa scape și acuma ptr a toată lumea este cu ovhii pe ei

Fcsb=Steaua in schimb craiova =craiolguta liga 4

Vezi toate comentariile (55)
Comentează