FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

Duelul serii, Gigi Becali vs. Mihai Rotaru. Care patron e mai antrenor? 7 detalii remarcate de reporterul GSP

FCSB - CS Universitatea Craiova. Care patron e mai antrenor? 7 detalii remarcate de reporterul GSP
FCSB - CS Universitatea Craiova. Care patron e mai antrenor? 7 detalii remarcate de reporterul GSP

Articol de - Publicat duminica, 25 iulie 2021 20:53 / Actualizat duminica, 25 iulie 2021 21:00

FCSB - CS Universitatea Craiova. Altădată un meci care putea decide noua campioană în Liga 1 se joacă de această dată la început de sezon, în etapa a 2-a. Iar pe lângă statisticile clasice înaintea unui astfel de meci, meciul aduce la start mai multe situații interesante

În primul rând, în ceea ce privește cele două echipe alese de antrenorii Dinu Todoran și Dragoș Bon. Doi antrenori care lucrează cu doi dintre cei mai vocali și influenți patroni din fotbalul românesc în acest moment, Gigi Becali, respectiv Mihai Rotaru.

Iată detaliile remarcate de reporterul GSP:

1. Iulian Cristea scos din lot. După ce-a greșit grav pe finalul meciului din Conference League cu Șahtior Karagandî, fundaș se vede nevoit să vadă meciul din această seară de acasă, din fața televizorului. Patronul l-a criticat după partida din Europa, iar jocul din această seară nu-l mai prinde în echipă.

2. Surpriza Sorin Șerban. Transferat în 2019 de la Minaur Baia Mare, Sorin Șerban a mai jucat un singur meci în tricoul roș-albastru. În urmă cu aproape doi ani, pe 11 august 2019, în FCSB - FC Voluntari 1-3. Apoi a fost împrumutat la Poli Iași, unde a prins 14 meciuri.

3. Radunovici a ajuns și el rezervă. Odată cu titularizarea jucătorului de 21 de ani, Risto Radunovici, a sărit din echipa de start a FCSB-ului. Cu evoluții foarte bune și extrem de stabil în apărare, Risto se vede nevoit să stea pe bancă, după ce Todoran l-a trimis pe teren pe Șerban.

FCSB - Universitatea Craiova 4-1 » Mister Gigi. În concurența cu Rotaru, Becali chiar pare să fie un antrenor priceput! Clasamentul LIVE
FCSB - CSU CRAIOVA 4-1
FCSB - Universitatea Craiova 4-1 » Mister Gigi. În concurența cu Rotaru, Becali chiar pare să fie un antrenor priceput! Clasamentul LIVE

4. Dumiter a prins echipa. După doar câteva antrenamente efectuate la baza din Berceni sub comanda lui Todoran, Andrei Dumiter, a aflat înainte de meci că va începe direct ca titular. Transferat de la Sepsi cu 350.000 de euro, Becali a vrut să-l vadă imediat la lucru, punând presiune încă din start pe jucătorul de 22 de ani.

5. Găman din primul minut. Jurnaliștii din Grecia dezvăluiau pentru Gazeta Sporturilor să unul dintre motivele rupturii dintre CS Universitatea Craiova de Marinos Ouzounidis era că i-au fost impuși jucători în primul 11. Unul dintre ei chiar Valerică Găman, care e titular la primul meci fără antrenorul elen.

6. Constantin, schimbat și el. Evident că dacă Găman a fost cerut în primul 11, Bon a trebuit să aleagă între Bălașa și M. Constantin, cu cine să facă fostul „astral” cuplu de fundași centrali. Iar Marius Constantin, unul dintre cei mai buni și experimentați apărători din România, a trecut pe bancă. Până acum, Marius a jucat în 33 de meciuri contra FCSB, marcând de trei ori.

7. Schimbări masive la olteni. Chiar dacă au bătut în meciul de debut din Liga 1, oltenii au schimbat echipa pentru confruntarea din această seară. Vlădoiu, M. Constantin și Vătăjelu au ajuns rezerve, locurile acestora fiind luate de Conte, Găman și Bancu. Mai mult, o parte din restul jucătorilor s-au rotit în noul sistem gândit de Dragoș Bon.

CS U Craiova cu FC Argeș: Pigliacelli - Vlădoiu, Bălașa, Constantin, Vătăjelu - Mateiu, Nistor - Câmpanu, Cicâldău, Ivan - Koljici

CS U Craiova cu FCSB: Pigliacello - Conte, Găman, Bălașa, Bancu - Materiu, Bic - Câmpanu, Nistor, Ivan - Koljici

Adrian Mutu, ferm: „Transferul lui Cicâldău NU înseamnă nimic! Să vedem dacă e în stare”

Gigi Becali anunță marea mutare a verii la FCSB: „Da, ne-am înțeles cu el! Mâine vine”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
3957367530942290
Marius Dragomir  •  26 Iulie 2021, 08:11

Vezi ca Sorin Serban a mai jucat si anul trecut ultimele 2 meciuri din playoff .

reddm
reddm  •  25 Iulie 2021, 21:46

Care duel? Se știe deja faptul că Universitatea intră *** pe teren

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează