FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 4-1

VIDEO+FOTO FCSB - Universitatea Craiova 4-1 » Mister Gigi. În concurența cu Rotaru, Becali chiar pare să fie un antrenor priceput! Clasamentul LIVE

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 4-1, în derby-ul etapei disputat pe Arena Națională. +35   FOTO
FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 4-1, în derby-ul etapei disputat pe Arena Națională.

Articol de , - Publicat duminica, 25 iulie 2021 23:23 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 00:39

FCSB a învins-o categoric pe CS Universitatea Craiova, scor 4-1, în derby-ul etapei disputat pe Arena Națională.

Programul și rezultatele etapei #2 din Liga 1

FCSB - Universitatea Craiova 4-1 » Cronică: Mister Gigi

Becali, ca și Rotaru, nu dă doi bani pe antrenorii reali. FCSB are, totuși, jucători mai buni și câștigă lejer un meci disputat ca în curtea școlii

Darius Olaru și Iulian Cristea
Dragoș Bon
+31 FOTO

Becali antrenează fără să aibă vreo licență și rezultatele îi alimentează fantezia. FCSB merge prea bine cu Gigi la comandă, mai ales atunci când o întâlnește pe Craiova, o altă echipă „de patron", o creație a lui Mihai Rotaru. 

În concurența cu Rotaru, Becali chiar pare să fie priceput! Echipa lui are talent, are agilitatea unor tineri greu de oprit și bifează goluri cu Moruțan, cu Popescu, cu Cordea

Faza din care a înscris Moruțan a fost chiar una minunată. Olimpiu a condus mingea liber, ca în curtea școlii, și a catapultat-o de la marginea careului peste portarul Pigliacelli.

Gigi Becali anunță marea mutare a verii la FCSB: „Da, ne-am înțeles cu el! Mâine vine”
FCSB
Gigi Becali anunță marea mutare a verii la FCSB: „Da, ne-am înțeles cu el! Mâine vine”

FCSB - Universitatea Craiova 4-1 » S-a opus Markovic

Nu se știe cine ar fi trebuit să-l întâmpine, fiindcă Universitatea nu are nici o organizare. Patronul Rotaru l-a demis pe antrenorul Ouzounidis și a rămas să se joace și el de-a antrenorul, cu un secund delegat pe bancă, Dragoș Bon. Oltenii au nume pe teren, însă echipa lor nu are nici un plan, ea tremură din toate încheieturile. 

Apărarea e dezastruoasă, atacul nu există. La un contraatac al lui Florin Tănase, Mateiu deviază mingea în poarta proprie și definește astfel tot jocul Craiovei, unul la întâmplare, în care se poate întâmpla orice.

Win-win » Moruțan, atacat de Becali, are ofertă și vrea să plece: „E un club mare”
FCSB
Win-win » Moruțan, atacat de Becali, are ofertă și vrea să plece: „E un club mare”

Se poate întâmpla și se întâmplă ca un jucător al alb-albaștrilor să inventeze un gol din nimic, Markovic e capabil de așa ceva. Atacantul tânăr al oltenilor a trecut de toți adversarii pe care i-a întâlnit și a intrat cu mingea în poartă. 

El a mai avut câteva acțiuni periculoase, toate inventate cap-coadă, fără vreun plan clar. Doar din talent, că nu există antrenori. Iar la talent e mai bună FCSB.

10.123 de spectatoriau fost prezenți pe Arena Națională

FCSB - CS Universitatea Craiova 4-1

FCSB - CS Universitatea Craiova, echipe de start:

FCSB: Vlad - Haruț, Crețu, Vucur, Șerban - Moruțan, Ov. Popescu, Tănase - Cordea, Dumiter, Oct. Popescu
REZERVE: Straton, Crețu, Coman, Ondrasek, Vînă, Dumitru, Perianu, Oaidă Radunovic
ABSENȚI: Olaru, Șut, Miron, Ad. Niță (accidentați), Târnovanu (la Jocurile Olimpice)
ANTRENOR: Dinu Todoran

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: Pigliacelli - Conte, Găman, Bălașa, Bancu - Mateiu, Bic - Cîmpanu, Nistor, Ivan - Koljic
REZERVE: Lazar, Vlădoiu, Vătăjelu, Constantin, Căpățînă, Screciu, Baiaram, Markovic, Gustavo
ABSENȚI: Papp (accidentat)
ANTRENOR: Dragoș Bon

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Kovacs Istvan (Carei) / A1: Marinescu Vasile (Bucureşti), A2: Artene Ovidiu (Vaslui)

UPDATE, ora 20:50. Peluza Nord a FCSB-ului a venit la stadion

Sute de fani ai celor de la FCSB s-au îndreptat spre Național Arena, acolo unde echipa lui Dinu Todoran are un derby împotriva celor de la CS Universitatea Craiova. Îmbrăcați în negru, cei de la Peluza Nord și-au încurajat favoriții și au încins atmosfera pe străzile dinspre stadion. 

+9 FOTO

UPDATE, ora 20:30. Cozi la porțile de acces

La casele de bilete s-au adunat foarte mulți fani care vor să vadă cel mai tare meci al zilei în Liga 1. CS Universitatea Craiova tocmai a renunțat la antrenorul grec Ouzounidis și speră să crească în evoluții, iar echipa lui Dinu Todoran are nevoie de cele 3 puncte, după egalul cu Botoșani din prima etapă. 

+9 FOTO

Citește și:

VIDEO Cicâldău, prezentat oficial la Galatasaray! Salariu uriaș: de 10 ori mai mare decât la Craiova

EXCLUSIV „Totul s-a rupt în ultimele ore” » Dezvăluiri despre demiterea lui Ouzounidis: „Cine se gândea la asta?!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (447)
misterverde
misterverde  •  26 Iulie 2021, 13:24

Talpanistii tot vorbesc de steaua.. uitați ca ei au o clona care de 5 ani se zbate pe la amatori.. Talpanistii vorbesc de champions league . Dar ei joaca la amatori ...karma ... va aduceți aminte de talpan .. când astra lua campionatul în fata Stelei.. ms talpan se bucura " ce bucurie , ce bucurie ca a pierdut steaua campionatul !! Și ca lumea sa știe.. nu e frumos sa razi de necazul altuia ... karma te pedepsește (în cazul lor a fost FcCarmen)) Talpanisti ... de ce nu va lăudați cu palmaresul 2017 -2021 ? Aveți 2 ani liga a 4a , 2 ani liga a 3 a și din start cel puțin 2 ani în liga a 2a (oricum voi nu vreți sa promovați.. pierdeți banii de la stat ...și patroni în liga 1 .. doar cortacero.. sau vise umede )

parang
parang  •  26 Iulie 2021, 09:55

Îmi place că articolul e la "și altele"...De făceau prazarii un egal ceva,mamă, mamă, era PRIMUL ARTICOL!!! Așa mai pe tăcere, că doar gsp nu-l suportă pe Becali,patron ,antrenor, manager, sau ce-o mai fi el!!! Dar să vezi ce-o să ne mai râdem dacă ia FCSB=STEAUA titlul!!!

charlie
charlie  •  26 Iulie 2021, 09:15

Eu înțeleg așa. Steaua s-a desființat in 1998. Apoi in 2017 s-a reînființat. Ok. Ținând cont de aceste lucruri, intre 1998 si 2017 , Peluza Sud la meciurile cui au fost?? Bine, nu din 1998, ca nu existau in 1998. Din 2002. Deci 15 ani. Ce echipa au susținut ei 15 ani? Ne spuneti si noua la ce echipa ati fost in tribune 15 ani? Bai, nu doua meciuri, nu doi ani. 15!!!

Vezi toate comentariile (447)
Comentează