FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO Cicâldău, prezentat oficial la Galatasaray » Salariu de 10 ori mai mare decât la Craiova

Alexandru Cicâldău este fotbalistul lui Galatasaray! Mijlocașul de 24 de ani a semnat astăzi contractul cu turcii.
Alexandru Cicâldău este fotbalistul lui Galatasaray! Mijlocașul de 24 de ani a semnat astăzi contractul cu turcii.

Articol de - Publicat sambata, 24 iulie 2021 21:03 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 21:58

Alexandru Cicâldău este fotbalistul lui Galatasaray! Mijlocașul de 24 de ani a semnat astăzi contractul cu turcii.

UPDATE 21:15 » Alex Cicâldău va câștiga de 10 ori mai mult decât la Universitatea Craiova!

Victor Becali, consilierul firmei de impresariat care a intermediat mutarea lui Cicâldău la Galatasaray, a declarat pentru GSP.ro că mijlocașul avea un salariu de 10.000€ lunar în Bănie. Astfel, Cic face un salt enorm și din punct de vedere financiar.

Au venit oamenii la București, au discutat cu Rotaru și s-au pus de acord. 6,5 milioane de euro este suma de transfer, jucătorul avea 10.000€ pe lună la Craiova. Cât va lua acum? Undeva la 1 milion, poate puțin peste. Nu pot să vă spun exact cât. Important e ca jucătorul să fie mulțumit, noi doar ne facem meseria
Victor Becali pentru GSP.ro

Ce s-a întâmplat înainte de România - Coreea de Sud » FRF, revoltată de gestul asiaticilor: „Nu ne miră...”
România - Coreea de Sud
Ce s-a întâmplat înainte de România - Coreea de Sud » FRF, revoltată de gestul asiaticilor: „Nu ne miră...”

UPDATE 21:00 » Alexandru Cicâldău, prezentat oficial la Galatasaray

Galatasaray a anunțat transferul lui Alexandru Cicâldău. Universitatea Craiova încasează 6,5 milioane de euro în schimbul internaționalului român.

Cicâldău a semnat un contract valabil pe 5 sezoane și jumătate, iar salariul său este de 1,1 milioane de euro pe an.

Todoran iese la atac: „Să se schimbe și să nu ne mai încurce!”
FCSB - CSU Craiova
Todoran iese la atac: „Să se schimbe și să nu ne mai încurce!”

Știrea inițială: Alexandru Cicâldău a plecat de la Craiova

CS Universitatea Craiova este extrem de aproape să dea o adevărată lovitură pe piața transferurilor. Cicâldău a plecat în urmă cu câteva ore spre Turcia și pare doar o chestiune de ore până când își va pune semnătura pe contractul pregătit de turci.

Ioan Becali, despre transferul lui Cicâldău: „Jucătorul trebuie să treacă vizita medicală”

„Firma Becali nu se laudă înainte de a face ceva! Încă nu e realizat, jucătorul trebuie să treacă vizita medicală, după care va intra în pâine. E un jucător pe care îl cunoșteau, firma Becali l-a propus la momentul potrivit. 

Ei erau în discuții cu alți jucători, am realizat că poate și el să concureze pentru acest post și a fost ales. Orice jucător care ajunge la 24 de ani are nevoie să iasă într-un altfel de fotbal, Galatasaray rămâne Galatasaray”, a spus Ioan Becali. 

Cicâldău, prezentat oficial la Galatasaray » Salariu de 10 ori mai mare decât la Craiova
Alex Cicâldău a fost unul dintre jucătorii importanți de la CS Universitatea Craiova, foto: Imago

Ioan Becali: „Transferul lui Cicâldău s-a făcut în câteva ore”

„Au dat atâtea milioane pe el și are un salariu bun, înseamnă că e pregătit. Se va integra, vorbește limba engleză, Galatasaray are câte un traducător pentru fiecare jucător. Transferul s-a făcut în câteva ore”, a declarat Ioan Becali pe aeroport, conform digisport.ro

Transferul lui Cicâldău la Galatasaray, dat ca sigur

Galatasaray a confirmat negocierile pe contul oficial de Twitter: „Au fost începute negocierile oficiale cu Universitatea Craiova din România cu privire la transferul lui Alexandru Cicâldău”.

Giovanni Becali spunea vineri că discuțiile s-au încheiat și că Cicâldău va pleca în scurt timp de la Craiova: „E 100% la Galatasaray! Contract pe 5 ani”,

Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - Universitatea Craiova

Citește și alte știri de actualitate: 

Bogdan Stancu îi face reclamă lui Cicâldău în Turcia, dar a numit și un mare defect: „Se poate mai bine” + Cu ce jucător legendar îl compară

UPDATE Galatasaray, anunț oficial despre transferul lui Cicâldău: „Am început negocierile”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (48)
parang
parang  •  25 Iulie 2021, 16:13

O mare,mare,FOARTE MARE țeapă!!! Cred că baskanul ăla turc era beat mort!!! Și o notă bună pentru corleone,care s anunțat "marele transfer" primul,când mafiotul giovani zicea că nimic nu-i adevărat!!!

davidgraham
davidgraham  •  25 Iulie 2021, 15:03

Domnul mi-a ascultat rugile si l-a dat pe Cic la pagani. ... :) Sanatate clanului Becali si afiliatilor Hagi si Popescu ...care au pus umarul la acest transfer ! Daca-l mai vedeam mult pe Cicaldau in slow-tempo si cel mult mid-tempo ... cred ca o luam razna. :) Acum chiar avem o sansa la titlu... :)

ovidiu1
ovidiu1  •  25 Iulie 2021, 13:30
Postat de gazistu pe 25 Iulie 2021, 10:36

6,5 mil/ pe piticu ala cu urechi colosale? pacat pt turci ca pt Craiova e bine... oricum acolo la Galata e greu, e ca la FCSB, daca in 4-5 meciuri nu te impui, esti halit, sez viitor te imprumuta sau te vand... la Galata nu e rabdare, acolo se schim,ba in fiecare sezon lotul,. raman 7-8 de baza, restul sunt imprumutati sau vanduti.. turcii sunt aprigi la manie nu au rabdare..ei se bat la titlu an de an, nu e rabdare sa stea dupa Cicaldau urecheatu sa se impuna... 4-5 meciuri daca nu iasa in evidenta e PA!!! acolo nu e rabdare, ...turcii te platesc regeste, dar iti si cer sa faci ceva... nu e cala CSU cand e tine in spate Rotaru sau Cartu .. acolo e greu... Galata are pretentii, fanii au pretentii,. nu mere sai "traduci" cu 2 pase la colegu de langa... ori te impui ori esti PA

Salariul de peste 1 milion de euro e cam mare pentru inceput. Multi bani , multe probleme asa se spune. Succes oricum, sper ca e rezistent la stres, Istanbulul e nebunie totala, si Hagi a avut probleme pe acolo, inclusiv de sanatate daca tin eu minte, cred ca din cauza stresului si a mancarii.Sa fie atent.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează