FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

VIDEO Todoran iese la atac: „Să se schimbe și să nu ne mai încurce!”

Dinu Todoran (42 de ani), antrenorul lui FCSB, pune presiune pe Istvan Kovacs (36 de ani), arbitrul care va conduce derby-ul vicecampioanei cu Universitatea Craiova.
Dinu Todoran (42 de ani), antrenorul lui FCSB, pune presiune pe Istvan Kovacs (36 de ani), arbitrul care va conduce derby-ul vicecampioanei cu Universitatea Craiova.

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2021 18:40 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 19:30

Dinu Todoran (42 de ani), antrenorul lui FCSB, pune presiune pe Istvan Kovacs (36), arbitrul care va conduce derby-ul vicecampioanei cu Universitatea Craiova.

  • FCSB - CS Universitatea Craiova se dispută duminică, de la ora 21:30, pe Arena Națională. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

„Anul acesta, aș vrea să se schimbe domnul Kovacs, să nu mai greșească împotriva noastră, să greșească împotriva adversarelor”, a declarat Todoran la conferința de presă.

„Întâlnim o echipă foarte motivată. De la început, ei și-au exprimat dorința de a câștiga campionatul. Pentru noi este un meci extrem de important. Venim după egalul de la Botoșani. Suntem bine din punct de vedere fizic. Știm rivalitatea dintre noi și ei și vrem să câștigăm!”, a mai spus Dinu Todoran.

Dan Barna a comis-o din nou! Ce a scris după medalia obținută de Ana Maria Popescu la Jocurile Olimpice
Scrimă
Dan Barna a comis-o din nou! Ce a scris după medalia obținută de Ana Maria Popescu la Jocurile Olimpice

Dinu Todoran, declarații înainte de FCSB - Universitatea Craiova 

Venim după o victorie în Conference League. Mă bucur pentru jucători că am reușit să câștigăm, chiar dacă toată lumea ne-a criticat, adică anumite persoane. În special mă bucur pentru fani, care au venit la stadion, pentru Peluza Nord, care ne-a susținut. 

Craiova vine după un eșec în Conference League, cu un nou antrenor. Și-au vândut unul dintre cei mai buni jucători, pe Cicâldău, dar în lot mai au fotbaști de valoare: Nistor, Ivan.

Vor avea și un antrenor nou, dar e cu dus-întors asta. Jucătorii se mobilizează când e o schimbare de antrenor, vor să demonstreze că merită să joace. O să fie greu. Pentru ei, mai ales, deoarece se vor schimba anumite lucruri la echipă
- Dinu Todoran

Istvan Kovacs, delegat la FCSB - Universitatea Craiova

„Centralul” din Satu Mare va fi ajutat la margine de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Arbitru de rezervă este Marcel Bîrsan.

Kovacs a condus penultimul meci direct dintre FCSB și CSU Craiova, 2-0 pentru olteni, pe „Oblemenco”, în play-off-ul stagiunii precedente. 

A fost un meci greu pentru arbitru, care le-a refuzat un penalty bucureștenilor în minutul 6 - toate fazele controversate ale întâlnirii din 29 aprilie, AICI.

Todoran iese la atac: „Să se schimbe și să nu ne mai încurce!”
Istvan Kovacs va conduce FCSB - Universitatea Craiova

Gigi Becali, atacuri în serie la adresa lui Istvan Kovacs

Gigi Becali, patronul FCSB, l-a atacat în mai multe rânduri pe Kovacs, declarațiile sale fiind amendate, la propriu, de Comisii.

Crizele de nervi pe care Gigi Becali le-a avut la adresa arbitrilor din Liga 1 n-au rămas fără repercusiuni. Finanțatorul vicecampioanei, recidivist, a fost găsit vinovat în două dosare, comisiile găsindu-l bun de plată: 30.000 de lei e sancțiunea primită de Gigi Becali pentru derapajele sale din spațiul public.

Istvan Kovacs a fost una dintre țintele constante ale lui Gigi Becali: „Kovacs, fiind om, nu putea să facă așa ceva. Dracii i-au spus ce să facă. Păi bă, nebunule, ți-au întunecat mintea? Numai dracii gândesc lucrurile invers! Cum să nu fiu supărat? Numai dracu’ strâmbă mintea la om. FCSB luptă acum cu echipa adversă și cu dracii care strâmbă mintea la arbitri”, afirma Becali în luna aprilie a acestui an.

Universitatea Craiova, primul meci fără Marinos Ouzounidis

De ieri, Marinos Ouzounidis (52 de ani) nu mai este antrenorul CS Universității Craiova. Până la numirea unui nou tehnician, de echipă se va ocupa Dragoș Bon (41 de ani). Acesta a mai fost „principal” pentru o scurtă perioadă în iarna lui 2021, după plecarea lui Corneliu Papură.

Robert Niță, ironic în disputa CSA Steaua - FCSB: „Mă bucur că am jucat la FC Nimeni, măcar nu am stat în tribună”

Citește mai multe știri de actualitate:

Veste importantă pentru FCSB înaintea returului cu Karagandy » Meciul a fost mutat pe teren neutru

Motivarea instanței în procesul pentru palmaresul Stelei: „Echipa de fotbal profesionist a fost transferată, dar FCSB nu a putut demonstra și transferul palmaresului”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
george.br
george.br  •  25 Iulie 2021, 13:32
Postat de observator_federal pe 24 Iulie 2021, 20:52

Ați auzit pe la emisiunile "de sport" sau văzut prin presa gigistă despre vreun meci în care Universitatea Craiova să fi fost furată de arbitri? Nu?? Sau că nu i s-a dat vreun penalty cuvenit, ori că adversara ei a fost favorizată în vreun meci? Tot nu?? Păi despre ce vorbim? (Craiova a fost decimată de voie de echipele-satelit "harnice" în PlayOff, în finala Cupei au fost prelungiri doar fiindcă așa a vrut arbitrul să dea penalty Astrei... Se pregătește oare "împăcarea" lui Kovacs cu Fcsb? Probabil.)

Nu mai pozati in victime ca nu va sta bine deloc! Ati uitat asa usor perioada aia in care fluierasii arbitrau doar cu o mana meciurile voastre de va luase la ochi toata "microbimea" din Romania? A trecut asa mult timp de-atunci ca sa uiti atat de usor? Pe vremea aia, Rotaru era mult mai "atent" la tabela de marcaj, inca nu sunase ceasul despartirii...

318812238881711
Marco Marco Popa  •  25 Iulie 2021, 10:45

Nimic nou sub soare, hotul striga hotii! din pacate, asta este Romania, cocalari cu bani, ies in fata si striga pt intimidare, cand ei de fapt fura cat toti ceilalti la un loc! cand vor primi galben, exact dupa regulament , tanase,ovidiu popescu, actorul in devenire tavi popescu, samd, atunci sa deschida gura pe capitolul arbitri , necunoscutul todoran.

parang
parang  •  25 Iulie 2021, 07:34

Eu nu înțeleg de ce nu-l recuza și gata!!! istvan NU e din Satu-Mare(oricum de obicei se spune orașul și nu județul, deci Carei ,nu Satu-Mare),ci e DIN cloooj!!!Acolo locuiește, acolo are afacerile și pentru ăia a tras de ani de zile. Sunt atâtea motive(recunoscute si de gsp),încât eu sunt chiar siderat de faptul că Becali nu îl recuză !!!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează