FOTBAL  »  Superliga  »  PALMARES

FOTO FCSB + CSA Steaua + „FC Nimeni” = aceeași echipă pentru FRF! Cum atribuie Federația palmaresul

Articol de , - Publicat sambata, 10 iulie 2021 21:30 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 00:44

În programul de meci al Supercupei României CFR Cluj - CS Universitatea Craiova, realizat de către Federația Română de Fotbal, FRF atribuie trofeele obținute în Supercupă doar în contul „FC Steaua București”. Așadar, nicio distincție între FCSB, clubul patronat de Gigi Becali, și CSA Steaua, nou-promovată în Liga 2.

Urmărește AICI desfășurarea meciului CFR Cluj - CSU Craiova

Cu ocazia partidei de pe Arena Națională, FRF a pregătit un program special, care cuprinde, printre altele, și istoria Supercupei României.

„9 echipe au cucerit până acum trofeul, FC Steaua București, Rapid, Dinamo, CFR Cluj, ASA Tg. Mureș, Astra, Oțelul, FC Voluntari și Viitorul”, scrie în programul Federației.

FCSB + CSA Steaua + „FC Nimeni” = aceeași echipă pentru FRF! Cum atribuie Federația palmaresul
Pagină din programul Supercupei alcătuit de FRF

Așadar, o informație contrară cu decizia din instanță privind palmaresul Stelei.

Decizia (nu definitivă) de la finalul lunii iunie a Curții de Apel a lăsat în aer palmaresul clubului Steaua din toamna lui 1998 până în decembrie 2002, dar a hotărât că CSA Steaua deține palmaresul din 1947 și până în toamna lui 1998, atunci când clubul s-a desprins de sub tutela Ministerului Apărării Naționale. 

Implicit, FCSB e stăpână pe partea ei de existență, adică ianuarie 2003 și până în prezent.

Palmares CSA Steaua București:

  • 1 Cupa Campionilor Europeni
  • 1 Supercupa Europei
  • 20 de titluri de campioană
  • 19 Cupe ale României
  • 2 Supercupe

Palmares FCSB:

  • 5 titluri de campioană
  • 3 Cupe ale României
  • 2 Supercupe
  • 2 Cupe ale Ligii

Palmaresul nimănui: 1998-2003

  • 1 titlu de campioană
  • 1 Cupa României
  • 2 Supercupe

Imagini din Supercupa României, CFR Cluj - CS Universitatea Craiova

FOTO: Raed Krishan
FOTO: GSP
FOTO: GSP
FOTO: GSP
FOTO: GSP
+42 FOTO

Lucian Goian, despre numirea lui Șumudică la CFR Cluj: „Nu cred că se va schimba”

Citește mai multe știri de actualitate:

„Nu mai avem bani” » Se schimbă polul de putere în Liga 1! FCSB, detronată de CFR la capitolul unde nu avea rival. Anunț de ultimă oră al lui Gigi Becali

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
misterverde
misterverde  •  15 Iulie 2021, 00:14
Postat de hristo8 pe 11 Iulie 2021, 13:22

fraiere am citat ce au spus aia din prosport.

Opa... bâlbâi ? Se pare ca Titi are vorbele la el .. cred ca ai înțeles.... De asta csa înființată în 2017 ... a pornit din liga a 4 a .. e un club nou ... steaua a murit în 98.. ucisa de talpan și câteva capete seci (gen tu) și pentru ce ? Vine făt frumos pe cal și salvează steaua :))) naivi .... Ca și aia de la Dinamo .. ciugulesc ce se mai poate .. fanii naivi ... cotizează la tararache și bucurica ... dacă era vorba sa strângă bani pentru unii care mor de foame .. nu se mobiliza nimeni ... Asta e România.. promovam prostia la TV... ce e cool În ziua de azi ? Malone , capatos , crudute.. bârfă și felinar rosu... Viitorul tinerilor ? *** și legale ... bravo romani . Băgați bani în echipe de fotbal .. dar romanii nu mai joaca fotbal .. ei joaca cs .. pentru ca nu avem terenuri de fotbal .. statul da 4 mi de euro lui Ogararu în liga a 3 a și profesorului care iti educa copilul 1400 Ron.. ca deh suntem saraci ... Sau doar prosti ? Oare dacă tot avem bani .. de ce nu facem spitale .. de ce nu facem străzi.. învățământ ? Pentru ca trebuie sa fim mici ... noi suntem mana de lucru pentru Germania Anglia Italia... România a însemnat ceva .. cele mai mari invenții de la noi vin .. dar am ajuns doar un satelit .. Rapid club susținut de primăria sectir 1 .. doar pentru voturi .. Primăria are grija de sector.. ați văzut ce frumos e prin sector 1 .. scoate rapidul pe strada sa facă

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doar...titi
doar...titi  •  11 Iulie 2021, 17:11
Postat de hristo8 pe 11 Iulie 2021, 13:22

fraiere am citat ce au spus aia din prosport.

ei aici e problema...voua trebuie sa va spuna prosportul , catalynn, talpan , madam clatita sau chiar iccj-ul ....in loc sa va folositi creierul din dotare si sa va faceti singuri ..o opinie !!si astfel , prin preluarea neconditionata a unor afirmatii , proliferati o minciuna , fals , trunchietre sau abuz care nu rezista la o simpla analiza !!...or asa fiind cazul de fata ... tu esti fazanul !!

vasglo
vasglo  •  11 Iulie 2021, 13:28
Postat de doar...titi pe 11 Iulie 2021, 12:42

minciuni , falsuri , trunchieri , abuzuri ...asa au obtinut talpanistii marca in instanta ..totul fiind posibil cu ajutorul lui oprea !!cum oprea e la rand la brutarie ..incep bombele pentru talpanist ...prima bomba ...palmaresul pana in 98 !!stai sa vezi de acum ..cum va explica talpan (care nu stia nici macar ce-i palmaresul)perioada 98-03 ..cand caschetele au CEDAT activitatea fotbalistica afc-ului ..si apoi au REINFIINTAT-O in 2017 !!!

Talpan a profitat de inocenta unor copii,odraslele ofițerilor încartiruiți in cartierul Ghencea, deveniți "bluzele negre", pentru manifestarea nemulțumirii că au pierdut vaca de muls! Asta e de fapt, esenta "mișcării talpaniste" conduse de generalul lui Băsescu, cel care nu tras vreun glonte pe vreun front, dar cu multiple doctorate in arta militară de alcov! -:)

Vezi toate comentariile (38)
Comentează