FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA STEAUA

VIDEO+FOTO FCSB, dublă victorie în duelul cu rivala CSA Steaua » Ce s-a întâmplat în Berceni

FCSB a bătut-o pe CSA Steaua atât la Liga Elitelor cât și la U17
FCSB a bătut-o pe CSA Steaua atât la Liga Elitelor cât și la U17

Articol de , - Publicat duminica, 29 octombrie 2023 17:44 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 16:48

FCSB s-a impus în ambele meciuri disputate astăzi la Berceni în compania celor de la CSA Steaua, 1-0 la Liga de Tineret și 4-1 la Liga Elitelor U17.

A început faza play-off-ului în competițiile rezervate juniorilor, iar prima etapă a zonei Est din Liga de Tineret și din Liga Elitelor U17 le-a pus față în față pe marile rivale FCSB și CSA, care își asumă identitatea Stelei.

Scandal la meciul dintre FCSB și CSA Steaua din Liga de Tineret » Jucătorii au fost aproape să se ia la bătaie + Laurențiu Diniță: „Am jucat 11 vs. 15”
FCSB - CSA
Scandal la meciul dintre FCSB și CSA Steaua din Liga de Tineret » Jucătorii au fost aproape să se ia la bătaie + Laurențiu Diniță: „Am jucat 11 vs. 15”

VIDEO. FCSB U17, victorie categorică în derby-ul cu CSA Steaua U17

FCSB s-a distrat cu rivala sa la U17. Gazdele au primit un penalty în minutul 18 după ce Ianculescu a fost faultat de portarul celor de la CSA Steaua. Denis Colibășanu a deschis scorul cu un șut puternic pe centrul porții.

Tot FCSB a fost echipa care a avut inițiativa și a controlat jocul, mărindu-și avantajul în minutul 54, când atacantul Ilie a urmărit bine o minge respinsă în față de Boroș, punctând cu ajutorul barei. CSA putea reveni în meci grație unui penalty obținut de Ene, dar „decarul” Pârcalabu a tras slab și i-a permis lui Rădulescu să prindă mingea. 

Gazdele au mai punctat o dată prin Călin (75), cu capul în urma unei acțiuni frumoase a roș-albaștrilor. Belet (82) a reușit să reducă din diferență pentru CSA cu un șut plasat la colțul lung. Ultima reușită a partidei i-a revenit tot FCSB-ului și a fost o „bijuterie” semnata de Călin, un șut de la mare distanță care a stabilit și scorul final, 4-1.

Clasamentul play-off-ului din zona Est la Liga Elitelor U17

  1. FCSB - 31p
  2. Farul - 27p
  3. CSA Steaua - 25p
  4. Rapid - 24p
  5. Concordia Chiajna - 22p
  6. FC Argeș - 20p
+12 FOTO

VIDEO. FCSB - CSA Steaua 1-0, meci cu scandal la Liga de Tineret

Înainte de juniorii U17, la Berceni s-a jucat partida de la Liga de Tineret. FCSB a deschis scorul în minutul 17, după ce Marius Miruță a profitat de o greșeală în apărarea „militarilor” și a înscris în poarta goală.

Tot Miruță a fost aproape de „dublă” câteva minute mai târziu, când a executat superb o lovitură liberă de la 25 de metri, dar mingea a lovit bara. CSA Steaua a început să domine partida după jumatatea primei reprize, dar fără a reuși să-și creeze mari ocazii de gol la poarta lui Mușat. 

Imediat după startul reprizei secunde, FCSB putea să își majoreze avantajul. Atacantul Vencu Ianis a scăpat singur cu portarul pe un contraatac, dar s-a împiedicat în momentul șutului și a dat pe lânga minge. Minutul 51 a adus cea mai controversată fază a partidei. CSA a egalat prin Glonț, dar arbitrul a anulat reușita pe motiv de henț la atacantul „militarilor”.

Decizia i-a infuriat la maxim pe cei de la Steaua care au protestat vehement. De aici, tensiunea a escaladat rapid, iar jucătorii celor două echipe au fost aproape să se ia la bataie câteva minute mai târziu. În ciuda faptului că ambele echipe și-au creat ocazii importante de gol, tabela a rămas nemodificată, astfel că FCSB s-a impus la limită, scor 1-0. 

Micuții fotbaliști au evoluat sub privirile lui Elias Charalambous și ale lui Mihai Pintilii, care au fost prezenți la baza din Berceni. La partidă a asistat de asemenea și Vlad Chiricheș, care a ținut să le dea indicații în multe faze juniorilor ros-albaștri, în special lui Gogescu, fotbalist care e în circuitul primei echipe.

Clasamentul play-off-ului din zona Est la Liga de Tineret

  1. Farul - 36p
  2. FCSB - 28p
  3. ACS Sport Team - 25p
  4. Rapid - 25p
  5. CSA Steaua - 21p
  6. Concordia Chiajna - 20p

Citește și alte știri: 

Adrian Porumboiu l-a desființat pe Radu Petrescu: „E inacceptabil să nu dai roșu! Din acel moment, m-am dus și m-am uitat la un film”
PETROLUL - FCSB 2-2
Adrian Porumboiu l-a desființat pe Radu Petrescu: „E inacceptabil să nu dai roșu! Din acel moment, m-am dus și m-am uitat la un film”
Rotariu, inexistent în Petrolul - FCSB » Dar Becali l-a criticat tot pe Compagno!
FCSB
Rotariu, inexistent în Petrolul - FCSB » Dar Becali l-a criticat tot pe Compagno!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
John.Wick
John.Wick  •  29 Octombrie 2023, 20:34

csakerii de mici au plâns

justi
justi  •  29 Octombrie 2023, 18:53

despre florinel , olarau sau frumosul tavi , nimic, nimic ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează