FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a disputat astăzi un amical contra unei echipe din Liga 2 » Cât s-a terminat partida + Primele minute bifate de Cristi Ganea

Vicecampioana României, FCSB, a disputat, astăzi, un meci amical în compania divizionarei secunde CSM Alexandria. Roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 2-1. 
Foto: Facebook @ FCSB
Vicecampioana României, FCSB, a disputat, astăzi, un meci amical în compania divizionarei secunde CSM Alexandria. Roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 2-1. Foto: Facebook @ FCSB

Articol de - Publicat sambata, 09 septembrie 2023 13:59 / Actualizat sambata, 09 septembrie 2023 14:00

Vicecampioana României, FCSB, a disputat, astăzi, un meci amical în compania divizionarei secunde CSM Alexandria. Roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 2-1. 

Superliga este întreruptă din cauza pauzei pentru echipele naționale, iar cluburile din prima ligă au hotărât să-și programeze mai multe meciuri amicale. 

Direct titular și căpitan! Pe cine a trimis Ovidiu Burcă în teren la amicalul Dinamo - Tunari 7-0
DINAMO
Direct titular și căpitan! Pe cine a trimis Ovidiu Burcă în teren la amicalul Dinamo - Tunari 7-0

Iar cei de la FCSB au disputat astăzi, de la ora 11:00, în baza de la Berceni, un amical contra echipei de ligă secundă CSM Alexandria. 

Formația pregătită de cuplul Elias Charalambous - Mihai Pintilii s-a impus la limită, 2-1, se arată pe pagina de Facebook a vicecampioanei. 

FCSB s-a impus la limită în meciul amical cu CSM Alexandria 

FCSB a deschis scorul în minutul 32, prin mijlocașul croat Damjan Djokovic. Neconvocat nici la naționala mare, nici la cea de tineret, Octavian Popescu a înscris și el, șase minute mai târziu. 

Unicul gol al oaspeților a venit în minutul 69, prin atacantul Petre Simon. 

În echipa de start a roș-albaștrilor s-au regăsit jucători care în mod obișnuit sunt titulari, precum Adrian Șut, Damjan Djokovic, Alexandru Băluță sau Octavian Popescu. 

Pe parcursul jocului a fost introdus în teren și fundașul stânga Cristi Ganea, fotbalist care a sosit la FCSB în urmă cu câteva zile. 

Cum a arătat primul „11” al FCSB în amicalul cu CSM Alexandria: Udrea - Crețu, Ngezana, Haruț, Panțîru - Șut, Djokovic, Lixandru - M. Toma, A. Băluță, Oct. Popescu. 

Au mai bifat minute următorii: Andrei Vlad, Cristi Ganea, Joyskim Dawa, Luca Ciobanu, Robert Necșulescu, Denis Colibășanu, Andrei Pandele și Luca Ilie. 

Citește și: 

Craioveanu trage un semnal de alarmă: „Ne păcălim dacă spunem că am jucat bine cu Elveția și Kosovo" » Ce îi reproșează lui Iordănescu și ce spune despre Universitatea Craiova

Valeriu Argăseală, implicat într-un scandal-monstru: „Secunda aia cât am întors capul mi-a fost fatală” » „Hoţie în Berceni” a titrat Gazeta Sporturilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
chepandy777
chepandy777  •  09 Septembrie 2023, 20:49

Neconvocat nici la naționala mare, nici la cea de tineret,.............. cita durere in aceste cuvinte)))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează