FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 1-1

FCSB - CSU CRAIOVA 1-1 // Steliștii se apără după pasul greșit cu CSU Craiova: "Am avut ocazii clare și am primit un gol nemeritat"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 23:25

Filipe Teixeira, 36 de ani, a încercat să identifice posibilele cauze ale semieșecului cu CSU Craiova de pe teren propriu, 1-1. 

"A fost o primă repriză grea, am intrat în teren încercând să facem presing sus, dar nu prea ne-a ieșit. Adversarii noștri au fost foarte bine pregătiți. 

În cele din urmă, au reușit să marcheze în poarta noastră, cred că nemeritat. Am avut două-trei ocazii clare în prima repriză, dar asta e. Am egalat în repriza secundă, dar nu am putut mai mult", a declarat Teixeira, la TV Dolce Sport. 

Portughezul e ferm convins că FCSB va reuși să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor. Noul magician al roș-albaștrilor pronostichează o victorie a echipei sale în meciul retur cu Viktoria Plzen de miercuri, 2-2 în tur.

"Sunt foarte încrezător că putem merge mai departe după meciul cu Plzen. Într-adevăr, avem și o primă consistentă, dar important e să ne pregătim foarte bine și să arătăm că putem să câștigăm.

Viktoria nu e deloc o echipă slabă, trebuie să avem răbdare, trebuie să fim încrezători, să nu luăm gol pentru că sunt convins că noi vom reuși să marcăm", a spus Teixeira, conform sursei citate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
100002473541087
Danut Ognean  •  31 Iulie 2017, 13:03

voi a-ti egalat fcsb-istilor dint-un fault inventat de kovacs printr-o lovitura libera nemeritata asa ca gura mica trei meciuri la rand ajutati de fluierasi rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

zagna
zagna  •  31 Iulie 2017, 10:44

Felipe, tu la Steaua ce joci ? Un jucator cu personalitate joaca unde stie el ca da randament maxim. Altfel, o sa te vad fundas sau chiar in poarta...

780708698710213
Razvan Claudiu  •  31 Iulie 2017, 10:42

Care stelisti,ziaristule de 2 lei?Sa intre bine in cap,astia sunt ***-isti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează