FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA, DUMINICĂ, 20:00

FCSB - CSU CRAIOVA // Dumitru Dragomir, atac la Adrian Mititelu: „S-a văzut că escrocii n-au ce căuta! Sandu a făcut bine ce a făcut”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 16:36

Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, a vorbit despre meciul FCSB - CSU Craiova, de duminică, ora 20:00, și a lăudat ce se întâmplă la formația olteană, criticându-i pe cei care în trecut au condus Universitatea Craiova.

„Ambele sunt echipe puternice. Mă bucur pentru Craiova că a ajuns unde a ajuns. Acolo e o construcție frumoasă, de la stadion, la conducere. Totul e frumos. S-a văzut că escrocii nu au ce căuta în fotbal”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro X.

Prezent în studioul televiziunii, Sandu Boc a spus „Mititelu”. Întrebat de jurnalistul Mihai Mironică dacă Boc are dreptate, Dragomir a răspuns: „Da, a tradus bine Sandu Boc. Sigur că da”.

Ulterior, Dragomir a încercat să dea înapoi și să insinueze că nu ar fi trimis „săgeți” către Mititelu: „La Craiova e seriozitate. A făcut bine Mircea Sandu ce a făcut, când a dat echipă Craiovei și a promovat. Acolo au fost mulți escroci. Eu nu am dat niciun nume”.

„Craiova joacă mai bine după plecarea lui Mitriță. Înainte toate mingile treceau pe la el. Acum, Craiova câștigă mai multe meciuri”Dumitru Dragomir

  • Inițial, Dumitru Dragomir și Mircea Sandu au fost condamnați la 3 ani de închisoare cu suspendare și plata a 220 de milioane de euro în cazul dezafilierii Universității Craiova, în 2011, dar în iunie 2017 au fost achitați de Curtea de Apel.
  • În iulie 2011, Dragomir nu a fost printre membrii Comitetului Executiv al FRF care a semnat dezafilierea Universității Craiova.

Citește și:

Marcel Popescu se revoltă după delegarea lui Avram; „Se pot face speculații având în vedere relația cu Argăseală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
2540310539316608
Adrian Pop  •  22 Februarie 2019, 01:01

N-ar fi rau ca printr-o inginerie asemanatoare cu cea prin care craiova a scapat de un escroc gen mititelu si steaua să scape de un si mai mare escroc adica gigi becali..un fariseu si un nenorocit care e pe cale sa distruga cel mai mare brand fotbalistic din Romania si chiar din estul europei.ce bine ar fi

fly_vyp
fly_vyp  •  21 Februarie 2019, 21:58

N-ati vrea, sa nu mai asociati brandul Universitatea Craiova cu acest...mititel?

1583568625014294
Eugen Pan  •  21 Februarie 2019, 19:32

Noi suporterii am cerut lui Mircea Sandu sa ne dea locul in liga a 2-a ca de acolo am ramas sa ne facem un proiect sa continuam traditia. Multumim si lui Andrici suporterul Craiovei ca ne - a pus societatea lui blue lions sa renastem leul albastru

Vezi toate comentariile (6)
Comentează