FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA, DUMINICĂ, 20:00

FCSB - CSU CRAIOVA // Dumitru Dragomir s-a contrazis în direct: „Pe CFR Cluj nu o mai prinde nimeni!” vs. „Dacă CS U Craiova câștigă cu FCSB, va fi campioană”

Dumitr Dragomir
Dumitr Dragomir

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 16:14

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre derby-ul dintre FCSB și CSU Craiova.

  • Meciul dintre FCSB și CS U Craiova va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe TV DigiSport 1, TV DolceSport 1, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Dumitru Dragomir a vorbit despre duelul dintre cele două formații, despre lupta la titlu și s-a contrazis singur în decurs de câteva minute. A spus că CFR Cluj nu poate fi oprită din drumul spre câștigarea campionatului, iar apoi a anunțat că CS U Craiova o să ia titlul dacă o învinge pe FCSB.

„Steaua ar trebui să câștige, având în vedere valoarea jucătorilor. Dar e meci greu și nu cred că va câștiga. Craiova joacă mai bine și cred că se va impune.

Oricum pe CFR Cluj nu o mai prinde nimeni. Nici dacă îl păstra pe Alin Minteuan nu mai era prinsă. Acum, dacă Dan Petrescu nu va pierde în următoarele cinci meciuri, CFR Cluj va fi campioană”, a declarat Dumitru Dragomir la TV Digi Sport.

Ulterior, Dragomir a vorbit din nou despre meciul FCSB - CSU Craiova și și-a contrazis prima declarație. „Dacă CS U Craiova va câștiga cu Steaua, va lua campionatul. Dacă bate și nu ia campionatul, puteți să mă înjurați”, a adăugat fostul șef de la LPF.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dumitru Dragomir: „Împrumutul Astrei de la FCSB e moral ”

Dumitru Dragomir a vorbit și despre faptul că Astra a împrumutat o sumă de bani de la FCSB și a spus că cele două cluburi nu au făcut nimic ilegal.

„În primul rând, nu există așa ceva în regulamentele FRF și LPF. Nu se prevede că un clubul nu are voie să se împrumute de la altul. De ce nu să fie voie? De ce să nu fie moral? E moral și omenește. E perfect valabil. Craiova a făcut memoriu ca să facă valuri”, a adăugat Dragomir.

Citește și:

Gigi Becali, atac furibund la CS U Craiova: „A intrat ilegal în Liga 2! Rotaru a luat echipa de la servitoarea lui Vadim Tudor și acum vine și face mizerii”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
vnelu02
vnelu02  •  30 Martie 2019, 18:10
Postat de herman25 pe 30 Martie 2019, 17:12

Ce valoare au consideratiile personajului astuia compromis moral pentru 10 vieti?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

130394511345001
Daniel Nedelcu  •  30 Martie 2019, 18:07

...din nefericire mai avem să ne minunăm sper că nu pentru multă vreme pentru combatitivitatea noastră!!... ...așa spus,...personaje fără de non...sens!!

herman25
herman25  •  30 Martie 2019, 17:12

Ce valoare au consideratiile personajului astuia compromis moral pentru 10 vieti?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează