FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

Gigi, trimis la plimbare » Charalambous respinge mutarea tactică gândită de Becali cu Universitatea Craiova

Articol de , , - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 13:24 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 14:52

Elias Charalambous, antrenorul cipriot de la FCSB, a prefațat într-o conferință de presă disputa cu CS Universitatea Craiova, din etapa a 3-a din play-off.

  • FCSB – Universitatea Craiova se joacă duminică, de la 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport. DigiSport și PrimaSport

După două victorii în primele două etape, FCSB are parte acum de un duel cu cealaltă formație din play-off cu punctaj maxim. Echipa roș-albastră are 7 puncte avans față de CS Universitatea Craiova, ajunsă pe 2, iar băieții lui Charalambous pot închide calculele la titlu în cazul unei victorii.

Cipriotul nu vede de ce ar trebui să-i schimbe poziția lui Syiabonga Ngezana, din fundaș central în fundaș dreapta, așa cum anunța Gigi Becali.

„Gigi a mințit” » A încercat „să-l scoată” pe Becali, dar patronul lui FCSB a intrat în direct și a spulberat tot planul: „O dăm pe internet”
FCSB - CSU CRAIOVA
„Gigi a mințit” » A încercat „să-l scoată” pe Becali, dar patronul lui FCSB a intrat în direct și a spulberat tot planul: „O dăm pe internet”

Elias Charalambous, despre schimbarea tactică propusă de Becali la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova: „Nu e nevoie”

„Avem încă un meci tare, cu o echipă care a arătat bine în meciurile din play-off. E o echipă care are calitate, dar suntem pregătiți. Știm că vin meciuri tot mai grele, dar jucătorii sunt în formă bună și sunt pregătiți. Jucătorii disponibili sunt gata.

Suntem atenți la toți jucătorii, nu doar la Mitriță. Știm care sunt punctele sunt punctele slabe și punctele forte ale Craiovei. Nu contează ce a făcut în Cupă. E o competiție diferită.

Le-am cerut fanilor să fie lângă echipă. Am auzit că vom avea 40.000 de fani în tribună și vreau să le mulțumesc”, a spus Elias Charalambous.

Antrenorul nu se consideră campion nici dacă FCSB va câștiga: „După acest meci, mai sunt 7 partide. Adică 21 de puncte. Ar fi un dezastru să ne gândim că suntem campioni. Spun din inimă că mâine nu se va decide nimic. Campionatul e încă lung. Trebuie să fim campioni din punct de vedere matematic”.

Și spune că nu vede de ce l-ar trece pe Ngezana ca fundaș dreapta, posibilitate lansată în spațiul public de Gigi Becali.

„E 100% pregătit. Vom vedea dacă va fi în echipa de start, dar sigur va fi în lot. Să joace în dreapta? Eu nu m-am gândit la asta. În față, jucătorii pot juca pe mai multe poziții. Nu pot spune acum dacă va juca pe postul de fundaș dreapta. Joacă bine în centru și nu cred că e ceva ce trebuie schimbat”.

Dacă e Ngezana, pot să joace şi Chiricheş, şi Dawa. Poate să joace unul fundaş dreapta acolo, ca să nu mai respire Universitatea Craiova. Ngezana dacă e fundaş dreapta… El a jucat şi fundaş dreapta.

Nu vezi că are viteză? Dacă ai viteză, forţă, poţi să joci acolo oricând.

-Gigi Becali

„Dacă patronul vrea să vină aici, foarte bine. E clubul lui și poate veni când vrea. Vom fi fericiți dacă vine. El decide”, a mai spus Charalambous, despre posibila venire a lui Becali în cantonament pentru a vorbi cu jucătorii.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește mai multe știri din Superligă:

L-a dat la FCSB și nu exclude o revenire-șoc: „Îmi pun întrebarea asta”
FCSB
L-a dat la FCSB și nu exclude o revenire-șoc: „Îmi pun întrebarea asta”
Raul Rusescu îl contrazice vehement pe Claudiu Keșeru: „Nu-i adevărat ce a spus!”
FCSB
Raul Rusescu îl contrazice vehement pe Claudiu Keșeru: „Nu-i adevărat ce a spus!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
Zazu
Zazu  •  06 Aprilie 2024, 16:04

Teatru scurt!

parachioara5
parachioara5  •  06 Aprilie 2024, 14:54

...e clar ...o sa i batem mar ...

VanBasten2000
VanBasten2000  •  06 Aprilie 2024, 14:50

Haralambie trebuie sa faca ascultare. Altfel, ii vor creste aripi si va zbura.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează