FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

„Gigi a mințit” » A încercat „să-l scoată” pe Becali, dar patronul lui FCSB a intrat în direct și a spulberat tot planul: „O dăm pe internet”

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 11:17 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 14:17

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a încercat să-l apere pe Gigi Becali, care a fost amendat pentru că a dezvăluit că i-a spus echipa lui Adrian Mititelu înainte de meciul cu FCU Craiova, din Cupă ♦ Oficialul FCSB susține că Becali a glumit cu acea declarație, dar înainte meciului cu Universitatea Craiova patronul recidivează.

  • FCSB – Universitatea Craiova se joacă duminică, de la 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport. DigiSport și PrimaSport

„I -am zis echipa lui Mititelu cu două zile înainte de meci. Am zis că o să fac o echipă ca să poată să mă bată și el o dată”, spunea Becali în decembrie, după 0-2 cu FCU Craiova, în Cupă.

Mihai Stoica, prefațând duelul cu CSU Craiova, a fost întrebat de acea declarație și a susținut că Becali a glumit atunci.

L-a dat la FCSB și nu exclude o revenire-șoc: „Îmi pun întrebarea asta”
FCSB
L-a dat la FCSB și nu exclude o revenire-șoc: „Îmi pun întrebarea asta”

Mihai Stoica a încercat să-l „scoată” pe Gigi Becali

„De aia a plătit Gigi amenda aia. Urmează să plătească pentru că a spus că i-a zis echipa lui Mititelu ca să ne bată. Sunt niște glume pe care le face Gigi. Stai puțin. De ce nu se poate glumi? În Italia trebuie suspendați toți pentru că dau echipa cu o zi înainte. Gigi le-a dat echipa tuturor.

El nu a făcut echipa ca să piardă. A mințit! Ce mai vrei? Nu i-a convenit că am pierdut și a vrut cumva să se dea mare și să spună «Bă, am pierdut că am vrut eu, că am dat echipa». E un abuz foarte mare să suspenzi și să amendezi un om pentru că a spus echipa”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

E o chestie absolut mizerabilă că alții își permit să facă niște declarații care să atenteze la declarația unor cluburi și nu sunt chemați de organele abilitate. Dar nu e treaba mea. Nu mă refer la nimeni eu. Am zis în general.

– Mihai Stoica

Gigi Becali o face din nou: „Îl voi anunța pe Rotaru înainte cu două zile și îi voi spune echipa”

Totuși, înainte de meciul cu CSU Craiova, Gigi a recidivat. Și a spus că-i va transmite lui Mihai Rotaru echipa de start.

„Îl voi anunța pe Rotaru înainte cu două zile. Îl voi suna și îi voi spune echipa. Ca să nu fie desconsiderarea competiției, atunci o sa vorbim cu antrenorul. O să dăm pe internet. (n.r. pe un ton ironic)

Ca să nu se spună că am luat legătura cu echipa adversară. Nu ai voie să suni adversarul, că e desconsiderarea competiției. O s-o fac în secret, ca să nu fie desconsiderarea competiției, să nu sufere Burleanu și Comisiile”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

Gigi declarase înainte că-l va folosi pe Syiabonga Ngezana ca fundaș dreapta.

„Dacă e Ngezana, pot să joace şi Chiricheş, şi Dawa. Poate să joace unul fundaş dreapta acolo, ca să nu mai respire Universitatea Craiova. Ngezana dacă e fundaş dreapta… El a jucat şi fundaş dreapta. Nu vezi că are viteză? Dacă ai viteză, forţă, poţi să joci acolo oricând”, spunea Becali pentru sursa citată.

Cum ar putea arăta FCSB cu CSU Craiova: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Ngezena, Radunovic - Lixandru, Șut, Olaru - Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Raul Rusescu îl contrazice pe Claudiu Keșeru: „Nu-i adevărat”

Citește mai multe știri din Superligă:

Legenda Universității Craiova dă de pământ cu jucătorii înaintea meciului cu FCSB: „Băi băiatule, îti bați joc?”
CSU CRAIOVA
Legenda Universității Craiova dă de pământ cu jucătorii înaintea meciului cu FCSB: „Băi băiatule, îti bați joc?”
Prima reacție de la FCSB, după ce a putut să facă Louis Munteanu cu Sepsi: „Nu ai voie!”
REACȚIE
Prima reacție de la FCSB, după ce a putut să facă Louis Munteanu cu Sepsi: „Nu ai voie!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (23)
freddy
freddy  •  06 Aprilie 2024, 20:06
Postat de Catalynn.17 pe 06 Aprilie 2024, 16:50

Pfff … greu de tot in Postul Paștilor sa vezi imaginile cu belșugul de pe ziarele întinse de Shooku în parcare. Te-au tulburat emoțional … și se vede!

E a treia oara cand imi scrii mesajul asta. Nu inteleg. E ceva ce vrei sa-mi transmiti? E o gluma pe care eu nu o inteleg?? Ca mi se pare ca te-ai prostit de tot cu asemenea comentarii.

fabulos
fabulos  •  06 Aprilie 2024, 19:49
Postat de laur_gr pe 06 Aprilie 2024, 15:35

Asa gandea si Stalin sau Hitler.

Așa gândește Germania și acum. Așa gândește și Marea Britanie. Ma rog, așa gândesc țările civilizate. Sa vezi cât de civilizați devin unii când ajung pe acolo!

Catalynn.17
Catalynn.17  •  06 Aprilie 2024, 16:50
Postat de freddy pe 06 Aprilie 2024, 13:37

Uite d aia e clona ta pe locul 16 în B. Ca e omenie cu Craiova. Vezi ți băi băiatule de plantoanele tale.

Pfff … greu de tot in Postul Paștilor sa vezi imaginile cu belșugul de pe ziarele întinse de Shooku în parcare. Te-au tulburat emoțional … și se vede!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează