FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Prima reacție de la FCSB, după ce a putut să facă Louis Munteanu cu Sepsi: „Nu ai voie!”

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 08:52 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 10:01

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre atacantul Louis Munteanu (21 de ani), împrumutat de Fiorentina la Farul și aflat pe lista celor de la FCSB și Rapid.

Oficialul roș-albaștrilor a analizat prestația vârfului în meciul Sepsi – Farul, 1-1, și a vorbit despre ratarea uluitoare din finalul meciului, declarând că a irosit de-a lungul sezonului mai multe astfel de șanse.

Becali, Șucu, îl mai vreți? Cel mai dorit atacant din Superliga, ratare ULUITOARE singur cu portarul! Hagi a rămas împietrit pe bancă
SEPSI - FARUL
Becali, Șucu, îl mai vreți? Cel mai dorit atacant din Superliga, ratare ULUITOARE singur cu portarul! Hagi a rămas împietrit pe bancă

Cum îl caracterizează Mihai Stoica pe Louis Munteanu, atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB

„Sepsi a avut mai multe situaţii, dar cele mai clare le-a avut Louis Munteanu. Au fost trei ocazii inimaginabile. Pe aia nu ai voie să o ratezi! Ocazia asta e prea mare, Niczuly era în afara cadrului porţii!

Îmi aduc cam toate golurile marcate de Louis Munteanu în acest campionat şi sunt execuţii excepţionale, execuţii de atacant rasat. Dar are nişte ratări uneori foarte mari”, a spus Mihai Stoica, la OrangeSport.

Louis Munteanu: „Vreau să îmi cer scuze în fața colegilor, antrenorilor și suporterilor”

La finalul meciului Sepsi - Farul, Louis Munteanu, care a apărut cu lacrimi în ochi, și-a criticat dur prestația, dar și jocurile pe care le-a făcut pe parcursul acestui sezon.

„A fost un meci greu, mai ales în prima repriză. Nu am lacrimi. Am reușit să marchez, îmi lipseau execuțiile astea, nu știu dacă am marcat din afara careului în acest sezon. Sunt supărat, vă dați seama. Am avut 5-6 ocazii să marchez, dar le-am irosit. Dacă am dat în bară, clar trebuia să judec altfel faza.

Cam așa a fost sezonul meu, ratări peste ratări. Mai sunt meciuri, sperăm să legăm victoriile și să ne atingem obiectivele. Domnul Hagi era supărat, toată lumea era. Vreau să îmi cer scuze în fața colegilor, antrenorilor și suporterilor”, a spus Louis Munteanu, pentru Orange Sport.

VIDEO. Pleacă Petev de la Universitatea Craiova? Raul Rusescu: „E în pericol”

Citește și:

Gică Hagi, după remiza cu Sepsi: „Sunt bulversat, e inexplicabil!”
SEPSI - FARUL 1-1
Gică Hagi, după remiza cu Sepsi: „Sunt bulversat, e inexplicabil!”
Gică Hagi, după remiza cu Sepsi: „Sunt bulversat, e inexplicabil!”
SEPSI - FARUL 1-1
Gică Hagi, după remiza cu Sepsi: „Sunt bulversat, e inexplicabil!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
Gratian68
Gratian68  •  06 Aprilie 2024, 13:12

Dar despre faultul ala criminal, nimic..nimic ? Nu zice nimeni nimic ? Ne.miram ca nu confirmam afara..pai cu asa mentalitate ? P.S. Lacatus a fost dat afara de la Fiorentina pt asa un fault, intr.un meci scoala...

Stelian66
Stelian66  •  06 Aprilie 2024, 11:49

Atacantul care nu marchează decât de Paște și Crăciun . Afară ar avea 1-2 ocazii pe meci . Încă un jucător de fotbal umflat peste măsură .

21lva
21lva  •  06 Aprilie 2024, 11:34

Mihăiță, să rămânem în zona ta de responsabilitate. Magaziile sunt încuiate?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează