FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FARUL 1-1

Gică Hagi, după remiza cu Sepsi: „Sunt bulversat, e inexplicabil!”

Gheorghe Hagi (59 de ani) a oferit prima reacție după remiza înregistrată de echipa sa pe terenul covăsnenilor și a explicat unde consideră că echipa sa a greșit cel mai mult. +36   FOTO
Gheorghe Hagi (59 de ani) a oferit prima reacție după remiza înregistrată de echipa sa pe terenul covăsnenilor și a explicat unde consideră că echipa sa a greșit cel mai mult.

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2024 23:10 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 09:14

Sepsi - Farul 1-1. Gheorghe Hagi (59 de ani) a oferit prima reacție după remiza înregistrată de echipa lui pe terenul covăsnenilor.

Hagi și-a criticat echipa pentru jocul din prima repriză. „Regele” a menționat faptul că Farul nu a existat în primul act, dar și-a revenit în repriza secundă și putea obține cele trei puncte.

Becali, Șucu, îl mai vreți? Cel mai dorit atacant din Superliga, ratare ULUITOARE singur cu portarul! Hagi a rămas împietrit pe bancă
SEPSI - FARUL
Becali, Șucu, îl mai vreți? Cel mai dorit atacant din Superliga, ratare ULUITOARE singur cu portarul! Hagi a rămas împietrit pe bancă

Hagi, după Sepsi - Farul 1-1: „Ne facem că jucăm dacă evoluăm ca în prima repriză!”

Prima repriză am fost zero, dar în a doua meritam să câștigăm. N-am avut șansă la golul lui Sepsi, prima repriză a fost inexplicabilă, am stat pe teren. Am pus presiune cât de cât în partea a doua, am încercat să ieșim la joc, au venit și ocaziile.

Din 2017 le arăt imagini cu principiile pe care le avem, cred că ele conving. Avem o identitate, principii clare, trebuie să le folosim în teren, toată lumea în aceeași direcție. Sunt bulversat din cauza primei reprize. N-am făcut presiune deloc. Ne facem că jucăm dacă evoluăm așa.

E uman, face parte din joc, o dată intră, o dată nu (n.r. despre ratarea lui Louis Munteanu). Asta este, mergem mai departe. Noi am pregătit meciul cum trebuie, știam sistemul lor, i-am analizat, știam ce trebuie să facem. Dar prima repriză nu am jucat cum trebuie”, a declarat Hagi, la Orange Sport.

Cred că am făcut o primă repriză nu foarte bună, în a doua am făcut un joc foarte bun. Cred că meritam mai mult. Am venit aici să câștigăm, mai ales după înfrângerea cu FCSB, unde din nou am făcut un meci bun, dar am ratat foarte mult.

Am avut multe ocazii, dar ăsta este fotbalul, nu putem da înapoi. Eu spun că a fost fault. Aveam viteză, dacă el mă împinge, este foarte greu să resping mingea aia. Mai sunt 7 etape grele, încercăm să luăm cât mai multe puncte și vedem la final unde ne vom clasa.

- Cristi Ganea, după Sepsi - Farul 1-1

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

De necrezut! Unde a ajuns să joace fotbalistul cu 5 trofee în palmares
FOTBAL
De necrezut! Unde a ajuns să joace fotbalistul cu 5 trofee în palmares
Fază controversată de arbitraj în Sepsi - Farul » Nimeni n-a înțeles de ce a fost ANULAT golul: „O ciudățenie!”
SEPSI - FARUL
Fază controversată de arbitraj în Sepsi - Farul » Nimeni n-a înțeles de ce a fost ANULAT golul: „O ciudățenie!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
kuba
kuba  •  06 Aprilie 2024, 13:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atacama
atacama  •  06 Aprilie 2024, 12:20

CRED CA NE-AM SATURAT DE ACEST HAGI....CHIAR NU MAI REPREZINTA NIMIC.

parachioara5
parachioara5  •  06 Aprilie 2024, 11:26

...hagi nu merita respect ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează