FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 0-2

EXCLUSIV Becali, arătat cu degetul după FCSB - CSU Craiova: „Echipa se poate bate la titlu, dar în alte condiții”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 08:26 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 09:24

La GSP LIVE, antrenorul Dan Alexa a susținut, după FCSB –CSU Craiova 0-2, că echipa roș-albastră suferă din cauza lui Gigi Becali.

Tehnicianul de la CSM Reșița i-a lăudat pe jucătorii lui Toni Petrea, dar este de părere că echipa suferă ca urmare a implicării patronului în alcătuirea formulei de start și în schimbări.

Scene violente în tribune la FCSB - CSU Craiova » Nepotul lui Becali, implicat în altercație
FCSB - CSU CRAIOVA 0-2
Scene violente în tribune la FCSB - CSU Craiova » Nepotul lui Becali, implicat în altercație

Dan Alexa explică ce nu merge la FCSB

„Lotul Stelei (n.r. - FCSB) mi se pare foarte bun. Echipa are cei mai talentați fotbaliști din România. Nu văd în România un jucător mai talentat ca Popescu, nu văd un jucător ca Tănase. FCSB are jucători de top, care fac diferența.

Echipa se poate bate la titlu, dar în alte condiții. Îi lipsește puțină rigurozitate. Jucătorii trebuie să asculte de antrenor și antrenorul trebuie să fie antrenor. 

Dar lucrurile nu se vor schimba. Domnul Becali a fost foarte clar când a spus «Nu mă interesează! Eu dau banii. Eu sunt singurul patron care e pe plus». S-a închis discuția”, a declarat Dan Alexa la GSP LIVE.

VIDEO Bănel Nicoliță, după FCSB – CSU Craiova: „S-a dus titlul”

După meciul de pe Arena Națională, Bănel Nicoliță, fostul fotbalist al roș-albaștrilor, a spus că este convins că trupa lui Toni Petrea nu mai are nicio șansă la titlu.

„Sunt foarte dezamăgit. Asta e, titlul s-a dus! E clar să FCSB nu mai are nicio șansă să câștige. Mi-aș fi dorit să văd mai multă ambiție, mai multă dăruire, pentru că suporterii merită din plin”, a spus Nicoliță.

În acest meci, Tavi nu prea a jucat. În general îmi place de el, de Tănase, de Coman. Sunt jucători care sunt decisivi și ajută echipa.

 – Bănel Nicoliță

FOTO. Imagini spectaculoase din FCSB - CSU Craiova

+45 FOTO

Citește și: 

Panduru, ironic după FCSB - CSU Craiova: „Echipa e în obiectiv” » Concluziile după derby-ul de pe Arena Națională

Dumitru Dragomir, vehement după FCSB - Craiova: „Cum să faci schimbările alea?! FCSB nu va lua titlul nici la anul”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
vasileroaita
vasileroaita  •  04 Aprilie 2022, 10:57

Asta cu... cel mai bun lot, cei mai talentați jucatori... e o poveste de adormit... adormiți. Au talente ascunse și nu le arată ca să nu le fure dușmanii!! Totuși, poveștile fraților Gromm sunt mai credibile...

sexilianul
sexilianul  •  04 Aprilie 2022, 10:37

rezultat viciat,putinarii au fost doar 11..........

158180581397392
Bala Nicolae  •  04 Aprilie 2022, 09:50

acum o saptamana bekali gigi urla LA EDI IORDANESCU CA tavi popescu este un geniu ,CASTIGA SINGUR UN MECI si merge umar la umar si nitel peste MESI si RONALDO CAND JOACA cu clinceni,risipiti copaceni iar cand da de niste OLTENI ASA CUM II STIM AMBITIOSI SE ASCUNDE. CAUZA?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează