FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA, DUMINICĂ, 20:00

FCSB - CSU CRAIOVA // Locul 2 e miză uriașă! Motivul pentru care FCSB și CSU Craiova vor lupta cu toate forțele în meciul direct

Articol de , , - Publicat vineri, 22 februarie 2019 09:04

FCSB și CSU Craiova își dispută duminică postura neoficială de vicecampioană a sezonului regulat, postură care, față de locul 3, oferă un imens posibil avantaj în finalul play-off-ului: disputarea pe teren propriu a finalei cu titlul pe masă

CFR, Craiova, FCSB. Sunt primele 3 echipe în acest moment, în clasamentul Ligii 1.

Ordinea în care se va intra în play-off se va decide după ultimele două etape, iar configurarea primelor 6 va stabili și țintarul meciurilor din ultimele 10 etape. CFR are prima șansă de a intra de pe primul loc: depinde doar de rezultatele ei și are nevoie, matematic, de 4 puncte pentru a fi sigură de locul 1.

primele 3

În schimb, derby-ul FCSB - Craiova va decide în proporție covârșitoare ocupanta locului 2, poziție ce oferă câteva plusuri importante, față de poziția a 3-a.

În primul rând, formația ce va ocupa locul 2 ar putea beneficia de un avantaj fantastic în finalul play-off-ului. Ar juca pe teren propriu o eventuală finală pentru titlul de campioană.

În ultima rundă se vor întâlni în meci direct locul 2 versus locul 1. Adică un meci posibil Craiova - CFR sau FCSB - CFR, în care s-ar putea juca având titlul pe masă. Apoi, în startul play-off-ului, cine va termina doar pe locul 3 va avea de jucat, în primele 3 runde, de două ori în deplasare, în timp ce locul 2 va juca de două ori în fața propriilor suporteri.

ultimele

Pentru a depinde doar de rezultatul ei în ultima etapă a sezonului regulat, FCSB are nevoie să câștige duminică. Acum, cele două se află la egalitate de puncte, însă dacă disputa de pe Arenă se termină egal, atunci Craiova e avantajată de rezultatele directe, în tur s-a impus, scor 2-1.

Echipele probabile:

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, L. Filip, J. Morais - Pintilii, Fl. Matei - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere

CSU Craiova: Pigliacelli - Martici, Kelici, Ferreira, Bancu - Bărbuț, Fedele, Cicâldău, Mihăilă - A. Cristea - Koljici

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
fcsb.clubul.prostilor
fcsb.clubul.prostilor  •  23 Februarie 2019, 08:10
Postat de gerula_thor pe 22 Februarie 2019, 09:21

Cu toate eforturile propagandei pesediste si a postacilor lui Gelu Eftimie, Steaua va castiga meciul de duminica

Bai cap de strachina, cu sute de conturi. Ce ai ma in capul ala sec, rumeguș? Intri cu toate conturile si iti dai singur like. Om fara viata sociala.

kunta.kinte
kunta.kinte  •  22 Februarie 2019, 16:51

si ca o completare la comentariul anterior,din 34 comentarii jumatate sunt ale lui ,mai precis 17 din primele 20.

kunta.kinte
kunta.kinte  •  22 Februarie 2019, 16:50

:))))))))))))))))))) ba e incredibila dar nu de mirare prostia lui iosif,a inceput "atacul" de la 9:07 pana la 9:42 dupa toate clonele valide si culmea in afara de cateva comentarii toate au cate 7 like-uri si 5-6 respecte :)))))),mare e hradina ta Dumnezeule... oricum iosife ai scazut mult comarativ cu acum 2 ani cand aveai 22 like-uri si 22 respecte asa ca mai pune clonele la treaba. :)))))))

Vezi toate comentariile (37)
Comentează