FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

FCSB - CSU CRAIOVA // Rodion Cămătaru, sfat important pentru Devis Mangia: „Andrei Cristea poate face diferența”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 13:51

Rodion Cămătaru (60 de ani) e de părere că Andrei Cristea n-ar trebui să lipsească din meciul FCSB - CSU Craiova.

  • FCSB și CSU Craiova se vor întâlni duminică, de la 20:30, pe TV DigiSport 1, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

FCSB - CS U Craiova, live + statistici AICI 

„Orice rezultat este posibil. Craiova îşi doreşte foarte mult să câştige la Bucureşti şi poate să o facă. De ce nu? Are o echipă bună care a ajuns să se spere în câştigarea campionatului.

Andrei Cristea este un jucător care mie îmi place foarte mult. Poate fi capabil să facă diferenţa în faţa porţii”, a declarat Cămătaru, conform TV Telekom Sport.

fcsb cs u craiova

Echipele probabile:

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, I. Cristea, J. Morais - Pintilii, L. Filip - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere

CSU Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelici, T. Fereira - Dimitrov, Mateiu, Cicâldău, Bancu - Bărbuț, Fortes, Mihăilă

Citește și:

FCSB - CS U CRAIOVA // Gigi Becali, atac furibund la CS U Craiova: „A intrat ilegal în Liga 2! Rotaru a luat echipa de la servitoarea lui Vadim Tudor și acum vine și face mizerii”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
albalbastru72
albalbastru72  •  30 Martie 2019, 18:52

Bafta Andrei,hai Craiova!

robert_t_
robert_t_  •  30 Martie 2019, 15:58

Respect Andrei Cristea !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează