FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vedete nepregătite, accidentate » FCSB, cu probleme înainte de meciul cu FC Argeș

Fanii încă așteaptă să
vadă cea mai bună
versiune a lui Budescu
Foto: Imago
Fanii încă așteaptă să vadă cea mai bună versiune a lui Budescu Foto: Imago

Articol de , , - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 11:00 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 11:12

FCSB are probleme cu Budescu și cu Tănase, oamenii cei mai importanți din lot. Budi a stat izolat două săptămâni fiindcă avea simptome ca de coronavirus, Florin tot a mai simțit dureri la glezna la care a fost accidentat.

Iordănescu a revenit în antrenamente după ce a fost infectat și el cu Covid, dar încă îi este greu să încropească o echipă bună. Mai lipsesc jucători, iar cei mai importanți doi oameni din lot sunt incerți pentru partida cu FC Argeș.

Mai des pe margine decât pe teren

Lui Florin Tănase i s-a mai umflat glezna la care a fost accidentat. Mihai Stoica povestise după partida cu Mioveni, câștigată cu 3-0, că Tănase terminase jocul cu glezna „cât un pepene galben”. 

I s-a mai întâmplat căpitanului și după antrenamentele din zilele acestea să aibă aceeași problemă. Staff-ul tehnic mai speră să-l recupereze la timp și să-l poată folosi duminică, măcar într-o bucată din meciul cu FC Argeș.

Într-o formă bună nu se află nici Constantin Budescu. El a venit la FCSB nepregătit, după o vară în care a fost șomer trei luni, deci avea de recuperat condiția fizică optimă. A jucat puțin, a apărut în trei meciuri din campionat fără să fi fost titular vreodată și fără să marcheze din acțiune, a înscris doar un gol dintr-un penalty.

Artist fără vreo operă

A urmat o perioadă în care Budi a prezentat simptome de coronavirus și a fost izolat de grup. El și Adrian Șut s-au aflat în situația aceasta. Cele două săptămâni de izolare i-au deteriorat iar forma lui Budescu și are din nou de recuperat. Nu a mai jucat în vreun meci oficial de pe 1 octombrie! 

15meciuri a jucat Budescu la Damac și la FCSB în anul acesta. A marcat un singur gol, dintr-un penalty pe care l-a transformat în ultimul minut al meciului cu Chindia (1-0)

Perioada aceasta, de când a semnat cu FCSB, e cea mai slabă din cariera atacantului, nu s-a mai întâmplat vreodată ca el să joace atât de puțin și să nu marcheze niciun gol din acțiune. 

Regresul e semnificativ, pentru un fotbalist pe care roș-albaștrii l-au prezentat cu fast după ce au semnat contractul cu el. „Artistul” a fost supranumele cu care clubul a ales să anunțe noua achiziție.

3goluri are Tănase în 8 meciuri pe care le-a jucat în sezonul acesta din Liga 1, dar un singur gol a fost reușit din acțiune, celelalte două au venit din lovituri de pedeapsă

24de goluri a marcat Tănase în stagiunea trecută doar în campionat

Mai lipsesc 12

FCSB a amânat meciul cu Farul, îl va disputa joi, și nu a putut să joace în Cupă cu FC Voluntari, a pierdut partida aceea la „masa verde”. Cu FC Argeș va juca, doar că necazurile roș-albaștrilor nu sunt încheiate, încă absentează mulți jucători. Vali Crețu, Oaidă, Vali Gheorghe și Octavian Popescu sunt în izolare, infectați cu coronavirus. 

Andrei Miron, Panțâru, Ovidiu Popescu, Șut, Șerban, Florinel Coman, Andrei Burlacu și Mamut sunt accidentați. Absenții înseamnă mai mult de o treime din lotul pe care-l are, teoretic, sub comandă Edi Iordănescu. În etapa trecută pe care a disputat-o, FCSB a avut un lot din 13 oameni la meciul cu Mioveni, câștigat cu 3-0.

Tot îi mai crede cei mai buni

Budescu mai mult a stat, Tănase nu parcurge nici el un sezon foarte bun. Becali nu și-a pierdut încrederea în ei, el a afirmat recent că îi consideră cei mai importanți oameni din lot. 

„Când e Tănase pe teren, cântă orchestra. Dacă e el sănătos, jucăm cu oricine, indiferent câți absenți avem!”, e convins Gigi. Budescu are 32 de ani și a venit liber de contract după ce a încheiat acordul cu Damac, din Arabia Saudită. Tănase are 26 de ani și spera, pe parcursul sezonului trecut, să prindă un transfer într-un alt campionat. 

Ca să forțeze o mutare, el a negociat un nou contract cu FCSB, unul în care clauza de reziliere a fost redusă de la 5 milioane de euro la 3 milioane de euro. Pauza pe care a luat-o de curând și randamentul mediocru din sezonul acesta îl obligă să mai aștepte până la o mutare spectaculoasă

Video vești bune la FCSB! Jucătorii afectați de COVID au revenit la antrenamente

Citește alte știri din Liga 1:

Valeriu Iftime îl pune la zid pe MM Stoica: „Cam ăsta e nivelul lui. E o crimă!”

După Covid, apare sperietoarea Ligii 1! » FCSB, față în față cu echipa care nu a mai pierdut din august

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  29 Octombrie 2021, 20:17

vedete accidentate :))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează