FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Valeriu Iftime îl pune la zid pe MM Stoica: „Cam ăsta e nivelul lui. E o crimă!”

MM Stoica / foto: GSP
MM Stoica / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 10:03 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 10:31

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, l-a taxat pe Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, pentru o serie de afirmații făcute în urmă cu o lună, atunci când a declarat că „școala poate fi un element perturbator pentru fotbaliști”.

Invitat vineri dimineață la GSP Live, Valeriu Iftime a avut un discurs dur la adresa fotbaliștilor din sectorul juvenil care aleg să ignore studiile pentru a acorda cât mai mult timp fotbalului. Patronul lui FC Botoșani respinge vehement această mentalitate și nu uită nici declarațiile făcute de MM Stoica.

Valeriu Iftime: „E o crimă să nu-i pui să meargă la școală”

„Mi se pare că e extrem de importantă educația în viața fotbaliștilor. De fapt, cred în tot ce se întâmplă acum în România se vede lipsa educației, apropo de vaccin și alte lucruri. Unii fotbaliști poate nici nu știu să scrie. E o crimă! E o crimă să nu-i pui să meargă la școală, are tot timpul din lume să facă fotbal. 

Dar decât să stea în cameră și să asculte manele, mai bine se duc la școală. Până la 18 ani, e mai importantă școala decât fotbalul”, a spus Iftime. 

Valeriu Iftime îl pune la zid pe MM Stoica: „Cam ăsta e nivelul lui. E o crimă!”
Valeriu Iftime

Valeriu Iftime: „Cam ăsta e nivelul lui Mihai Stoica”

Până la urmă, cam ăsta e nivelul lui Mihai Stoica. Eu îl apreciez, e un tip informat, dar faptul că tratează așa capitolul educației...el doar încearcă să se pună bine cu fotbaliștii. 

Cum e vaccinul, așa e și cu școala. Sunt unii formatori de opinie. Dacă Moruțan lua BAC-ul, era un model pentru mulți puști pe care îi întrebi ce e «Baltagul», spun că e o unealtă de luptă, nu un roman al lui Sadoveanu”, a declarat Valeriu Ifimte, la GSP Live.

Mihai Stoica, manager FCSB: „Școala poate fi un factor perturbator pentru fotbaliști” 

„Mi-ar conveni ca jucătorii să fie foarte buni la școală, dar pentru mine prioritatea este fotbalul. Dacă un fotbalist este stresat de școală, nu-l forțezi! De exemplu, Pantea, jucătorul nostru împrumutat la Hermannstadt, nu e bun la școală, dar dacă îl întrebi cine joacă fundaș stânga la Bayern, ce nație e, când a fost născut, știe! 

Între a studia chimie și a studia Bayern Munchen, prefer să studieze Bayern Munchen. Vreau ca jucătorul să fie concentrat 100% la fotbal. Școala poate fi un factor perturbator. În schimb, e important ca jucătorii să știe o limbă străină, mă interesează ca jucătorii tineri să învețe engleza, de exemplu”, a spus MM Stoica la Digi Sport, în luna septembrie

Și muzica poate fi un factor perturbator. Cel mai elegant era să spun că le voi transmite jucătorilor să învețe ca să ia Bacalureatul. Pe mine mă interesează fotbal, fotbal și iar fotbal. Asta ar trebui să fie prioritar în cariera unui fotbalist.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV S-a aflat ce comisioane a încasat Luana Rednic de la Dinamo » Suma de bani primită în urma transferurilor de jucători

Radu Naum, iritat: „În mod normal, n-ar trebui să dăm acest interviu!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
137729076992236
Conache Pavel  •  30 Octombrie 2021, 05:44

"Atarnatorul" m.m. se da specialist dar nu-i nimic de capul lui, nu ma mira ca a declarat asa ceva pentru ca el profita de pe urma lipsei " de carte" a fotbalistilor, un NIMIC asta e m.m.

10207502232017533
Zoli Zota  •  29 Octombrie 2021, 17:52

MM vede bine . Nu orice scoala se compapara cu scoala Lui Sokrates. Adicå sa ridice cursantii , nu sa turuie ce stie . Baltagul ,ca literatura , a fost ceva la vremea lui ,nu acum . In Danmark nu stiu Istoria veche a lor , la CE i-ar ajuta? Dar stiu toti engleza f bine + o altå limbå germanå ,spaniolå..+ Istorie contemporanå....

1198649370199221
Dumitru Florin  •  29 Octombrie 2021, 16:34

P.S. Chiar si privirea e cat se poate de tampa, a unui perfect impotent cerebral!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează