FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 3-0

FCSB. Cum vede FRF rezolvarea conflictului Gigi Becali - Adi Petre: „Altfel, e mai greu”

Adi Petre a căzut în dizgrația lui Gigi Becali +28   FOTO
Adi Petre a căzut în dizgrația lui Gigi Becali

Articol de - Publicat luni, 31 august 2020 07:49 / Actualizat luni, 31 august 2020 21:43

FCSB - Viitorul 3-0. Victoria fără probleme reușită de FCSB aseară a fost pusă în umbră de evenimentul petrecut în social media imediat după meci. Gigi Becali a fost ținta unui mesaj apărut pe pagina de Facebook a lui Adrian Petre, jucătorul căzut definitiv în dizgrația patronului.  

  • Pe contul oficial de facebook al atacantului Adi Petre (22 de ani) a apărut un mesaj dur la adresa lui Gigi Becali.  
  • Ulterior, Adi Petre a intervenit în direct la TV și s-a scuzat după mesajul agresiv la adresa lui Gigi Becali. Atacantul susține că persoana care îi administrează contul, un apropiat, ar fi postat mesajul fără să îi ceară aprobarea. 

Contactat telefonic la GSP Live imediat după partida FCSB - Viitorul, Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul Federației, a vorbit despre situația în care se află Adi Petre, cel care a pierdut naționala U21 din cauza faptului că nu mai joacă deloc la FCSB. 

„Îmi pare rău că a dispărut din prim planul competiției, dar sper să nu renunțe, să nu se lase doborât de acest moment și să revină. E un băiat care are calități, a și demonstrat asta. Știm foarte bine ce goluri a dat la tineret în campania de toamna trecută.

Din păcate, nu e un moment bun pentru el. Ar trebui să fie mai ambițios. E un moment de suferință, dar să transforme suferința într-o mare ambiție! Dacă o transformi în renunțare, e mai greu să revii. Ar trebui să-și dubleze ambiția, altfel n-ai cum. La fotbal nu se vorbește, se joacă. Așa treci peste momentele grele. Nu e vorba de dialog, e vorba de prezența în joc, prezența la antrenamente.”, a spus Stoichiță, la GSP Live. 

Adi Petre, nemulțumit de statutul de la FCSB

Adrian Petre e nemulțumit de statutul pe care îl are FCSB, unde a devenit a treia soluție pentru postul de atacant, după Sergiu Buș și Alexandru Buziuc. Pe contul atacantului, imediat după meci, a apărut o imagine cu un leu pe care era trecut următorul mesaj, în limba engleză: „Prima ta greșeală a fost să crezi că sunt una dintre oile tale”. Aluzia este evidentă la patronul Gigi Becali, cel care l-a trecut pe „linie moartă.” Adi Petre a șters postarea după 10 minute.

Toni Petrea: "Mă bucur că înscriem destul de mult, dar mai mult că nu primim"

Adi Petre, în dizgrația lui Becali

Achiziționat cu 800.000 de euro de la Esbjerg, Petre e primul fotbalist de la Elton, dintre cei pe care s-au plătit peste 500.000 de euro, pe care patronul FCSB-ului îl scoate din grații într-un timp record. Și se străduiește cu fiecare prilej să-l umilească și să-l îndepărteze din lot. Atacantul ar fi înștiințat deja conducerea, în cursul săptămânii precedente, că vrea să plece de la echipă.

FOTO. Cele mai tari imagini ale încleștării FCSB - Viitorul 3-0: 

+24 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

NOTE GSP Cine sunt remarcații după victoria-șampanie cu Viitorul, cine a dezamăgit + dezastru în echipa lui Ruben Barrera

FCSB - Viitorul 3-0. Dennis Man a răbufnit la final: „Toată lumea ne ia la mișto”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
883135188391540
Popa Corneliu  •  31 August 2020, 12:06
Postat de Popa Corneliu pe 31 August 2020, 12:04

Din cauza ca este catalicnu-l agreaza Becali sau din cauza ca este catolic joaca slab? Ma si miram ce "compuneri comandate" au sa mai nascoceasca "teribilistii" de la gsp si chiar mass-media aservita "platformelor virtuale"!

Erata: Din cauza ca este catolic nu-l agreaza Becali sau din cauza ca este catolic joaca slab? Ma si miram ce "compuneri comandate" au sa mai nascoceasca "teribilistii" de la gsp si chiar mass-media aservita "platformelor virtuale"!

883135188391540
Popa Corneliu  •  31 August 2020, 12:04
Postat de Alice Popa pe 31 August 2020, 09:51

Petre nu poate intra in gratiile lui Becali. Are un defect insurmontabil: isi face cruce invers fata de ortodocsi!!!

Din cauza ca este catalicnu-l agreaza Becali sau din cauza ca este catolic joaca slab? Ma si miram ce "compuneri comandate" au sa mai nascoceasca "teribilistii" de la gsp si chiar mass-media aservita "platformelor virtuale"!

ciuke
ciuke  •  31 August 2020, 11:17
Postat de Alice Popa pe 31 August 2020, 09:51

Petre nu poate intra in gratiile lui Becali. Are un defect insurmontabil: isi face cruce invers fata de ortodocsi!!!

Ai pus punctul pe i si virgula sub T. D-aia nu joaca, fiindca este catolic. Peste tot pe unde a fost a plecat din postura de rezerva. Cam putin.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează