FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Cum vede Mihai Stoica lupta la titlu: „CFR Cluj simte o umezeală pe gât și o răsuflare fierbinte pe ceafă”

Articol de GSP - Publicat marti, 31 decembrie 2019 10:13

Mihai Stoica (54 de ani), directorul sportiv al celor de la FCSB, a vorbit despre lupta la titlu din acest sezon de Liga 1, dar și despre posibilitatea ca tehnicianul Dan Petrescu (52 de ani) să o părăsească pe CFR Cluj până la sfârșitul actualei stagiuni.

„CFR Cluj rămâne echipa cu cele mai mari șanse la titlu. Sunt multe variabile în acest moment. Mai contează și cele trei puncte pe care Astra le-a pierdut. Le va recupera sau nu de la TAS, așa cum CFR va face sau nu va face transferuri. Sunt multe necunoscute, e foarte complicat, vom vedea.

Nu cred că CFR are nevoie de fotbaliști. Cred că pentru CFR este foarte important să rămână Dan Petrescu, pentru a păstra șanse mari în lupta pentru titlu. Cred eu, totuși, că cei de acolo simt o umezeală pe gât, o răsuflare fierbinte pe ceafă când vine vorba despre acest subiect. În plus, din modul în care a prezentat și el (n.r. Dan Petrescu) problema, se pare că sunt șanse foarte mari ca el să plece”, a declarat MM, conform TV Digi Sport.

FCSB ocupă în acest moment poziția a 3-a în Liga 1, cu 39 de puncte acumulate, 5 mai puțin față de liderul CFR Cluj. Trupa lui Vintilă are însă și un meci mai puțin disputat față de formația din Gruia.

VIDEO // MIHAI STOICA: „PENTRU MINE FCSB E STEAUA! N-ARE CUM SĂ FIE ALTA"

vezi și:

Mihai Stoica explică cine e fotbalistul numărul 1 al echipei: „Nu se poate juca fără el” + Secretul lui Bogdan Vintilă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
daniaania
daniaania  •  03 Ianuarie 2020, 12:38

O inviat iara asta cu povestile lui aberante, lasa-ne nene ca esti penibil !!!!

vadimescu
vadimescu  •  01 Ianuarie 2020, 19:44

Trandafirasule , cât zici ca ai stat la “ mititica “ ? CIOCUL MIC !!!

2146208208751563
Costel Plugariu  •  01 Ianuarie 2020, 14:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează