FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Darius Olaru, despre ciocnirea violentă cu Compagno, Pintilii și transferul lui Deian Sorescu: „Am vorbit cu el. S-ar integra foarte bine”

Darius Olaru, FCSB +9   FOTO
Darius Olaru, FCSB

Articol de , - Publicat joi, 12 ianuarie 2023 11:27 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2023 12:52

Darius Olaru (24 de ani), cel mai valoros jucător din Superligă, cotat la 5.3 milioane de euro, e gata să se sacrifice pentru un titlu de campion la finalul sezonului. Mijlocașul de la FCSB îl așteaptă și pe Deian Sorescu, pe care l-a întâlnit pe holurile hotelului.

  • Reporterul Vlad Nedelea și cameramanul Iosif Popescu sunt în Belek (Turcia) și transmit cele mai importante informații din cantonamentele echipelor din Superligă. 
Shakira n-a avut milă de Gerard Pique și Clara Chia, actuala lui iubită! Cântăreața columbiană a lansat o nouă piesă în care îi umilește pe cei doi
MONDEN
Shakira n-a avut milă de Gerard Pique și Clara Chia, actuala lui iubită! Cântăreața columbiană a lansat o nouă piesă în care îi umilește pe cei doi

Interviu din Antalya cu Darius Olaru: „Concursurile oferă miză antrenamentelor”

- Darius, cum e perioada asta, mai rezistați cu ploile? 
- A început doar de vreo două zile. Primele zile a fost vremea bună. Sperăm să se mai schimbe puțin să ne putem desfășura bine antrenamentele.

- Atmosfera din lot pare foarte bună! 
- Da, ne simțim foarte bine, atmosfera e bună, încercăm să o păstrăm așa. Sper că după începerea campionatului, prin rezultate, să păstrăm tonusul ăsta.

- Concursurile cum merg? 
- Bine, bine. Deocamdată a fost unul singur și am luat locul 2. Cred că sunt o idee bună, ne dau miză, suntem concentrați, avem o presiune.

Darius Olaru: „Mi-aș mai face o cicatrice pentru titlu”

- Cum au fost momentele după accidentarea lui Compagno? Urmele se văd! 
- Două-trei zile nu m-am simțit prea bine. Acum sunt bine. Eu aș fi vrut să continui atunci, nu știu cum. Simțeam o durere mare la cap, nu știu dacă puteam. Bine că am fost conștient mereu. Cu siguranță că mi-aș face o cicatrice pentru un titlu. Mă ajută bretonul, mi l-am lăsat așa pe frunte, să nu se vadă cicatricea. Să sperăm că vom reuși, am recuperat iar multe puncte.

+5 FOTO

- Dar începi cu colegii? Se vorbește despre un transfer. 
- Nu știu! Nu știu nimic. Știu doar că avem meci cu Hermannstadt peste vreo 10 zile. La asta mă gândesc. Am văzut că s-a zis că voi fi primul plecat. Nu știu cine va fi primul. Suntem mulți jucători buni. Sper să facem mai mulți pasul spre străinătate.

- Cu Deian Sorescu v-ați întâlnit în hotel? 
- Da, am povestit, am vorbit. Vedem ce o să fie. Ne-am dori să vină lângă noi. E un jucător bun, de ce nu? Nu cred că ar avea probleme cu galeria. Plus că noi l-am ajuta. Ne cunoaște pe mulți dintre noi, s-ar integra foarte bine. Nu noi trebuie să-l convingem, el trebuie să își rezolve situația.

29 de meciuriare Darius Olaru la FCSB în acest sezon, un gol și 5 pase decisive

- De la cine ai învățat cele mai multe lucruri? 
- Cred că de la Eric, am jucat alături de el la Mediaș. Eram și mic, căutam să fur cât mai multe lucruri de la jucătorii cu experiență. Și de la Budi.

- Spune câteva calități ale lui Pintilii! 
- Știe foate multe lucruri la vârsta lui. Cred că mai și are de învățat, însă pentru vârsta lui e foarte bine pregătit. Ne-a cucerit pentru că a fost lângă noi. Plus că vine din iarbă, știe cum merg lucrurile. Pinti vorbește mult cu noi, ne susține, ne dă sfaturi. Sper să-l ținem cât mai mult lângă noi. Și împreună să facem rezultate bune.

- Cum îți omori timpul aici? 
- Ne jucăm foarte mult. Ne strângem într-o cameră și ne jucăm „Mafia”. E un joc. Crețu e cel mai mare mafiot, tot timpul ne minte.

113 meciuria strâns mijlocașul la formația roș-albastră, unde joacă de 2 ani

Înseamnă mult faptul că-s cel mai bine cotat jucător din Liga 1. Nu mă așteptam, nu sunt un atacant. Dar contează mult, sper să nu mă opresc aici.

- Darius Olaru, FCSB

FCSB se antrenează pe ploaie 

Vremea în Antalya s-a stricat de câteva zile, așa că jucătorii trebuie să adapteze noilor condiții meteorologice, mult diferite față de primele zile când au venit în Turcia. Mai puțin norocoasă e FCSB, care a venit ultima, pe 8 ianuarie. 

Echipa lui Mihai Pintilii a prins doar o zi de vreme bună, în rest a fost nevoită să suporte ploile torențiale din sudul Turciei. Și joi dimineață a fost la fel. Deși atunci când a început ședința de pregătire ploaia se oprise, în nici 20 de minute a început. 

„Ne bucurăm că sunt terenurile bune și nu e frig, ceea ce e în regulă”, au spus fotbaliștii vicecampioanei.

Mai multe corespondențe din Antalya: 

Petrolul i-ar putea pierde pe Jair, Huja și Grozav, dar Nicolae Constantin rămâne încrezător: „Facem echipa să meargă și așa”

Și-a tatuat viaţa pe corp » Roland Niczuly, căpitanul lui Sepsi, are peste 20 de tatuaje și spune că nu vrea să se oprească din a-și face altele

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează