FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Petrolul i-ar putea pierde pe Țicu, Huja și Grozav, dar Nicolae Constantin rămâne încrezător: „Facem echipa să meargă și așa”

Gheorghe Grozav, în acțiune, în cel mai recent amical al Petrolului // foto: Cristi Preda, GSP
Gheorghe Grozav, în acțiune, în cel mai recent amical al Petrolului // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2023 10:27 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2023 13:44

Nicolae Constantin, antrenorul de la Petrolul, a tras concluziile după al doilea succes al ploieștenilor din Antalya, 2-0 cu Lechia Gdansk.  

  • Reporterul Eduard Apostol este în Side (Antalya) și transmite cele mai importante informații din cantonamentele echipelor din Superligă.

Pe o ploaie sâcâitoare, prahovenii au scăpat fără gol luat în prima repriză, după intervențiile portarului Sebastian Moroz. Apoi, ex-dinamovistul Moldoveanu a punctat de două ori, în premieră de la revenirea la Petrolul, înscriind din pasa lui Velisar, în minutul 50, apoi după o cursă personală, în minutul 90.

Previziunea lui Dragomir pentru 2023: „Patru echipe se bat la titlu, ea îl va câștiga ” + Antrenorul-surpriză din Liga 1 care l-a fascinat: „E trăsnet, fiți atenți ce vă spun!”
GSP LIVE
Previziunea lui Dragomir pentru 2023: „Patru echipe se bat la titlu, ea îl va câștiga ” + Antrenorul-surpriză din Liga 1 care l-a fascinat: „E trăsnet, fiți atenți ce vă spun!”

Concluziile lui Nicolae Constantin, după Petrolul - Lechia Gdansk 2-0

„Ploaia înseamnă bogăție. A fost vreme bună pentru fotbal, terenul perfect. Mie, personal, îmi place foarte mult, cred că și la băieți s-a văzut plăcere, un antrenament foarte reușit. 

Campionatul contează, acolo trebuie să fie echipa sută la sută. Dacă aici ne mai permite experimente, greșeli, acolo sper să fie cât mai puține erori. Și în prima repriză am avut ocazii, în a doua mi-a plăcut foarte mult. 

O să facem o analiză concretă, o să vadă că așa trebuie să joace”, a declarat antrenorul Nae Constantin pentru GSP.ro.

  • Echipa de start a Petrolului cu Lechia: Moroz - Achim, Meijers, Mathaus - Olaru, Seto, Dumitriu, Tolea - Budescu, Moldoveanu, Grozav 
    Au mai intrat: Leitner, Borța, Velisar, Purtic

Nicolae Constantin este optimist: „Nu se va strica echipa, mergem mai departe”

Jair este pe lista Craiovei, la fel Țicu, Huja este monitorizat de CFR Cluj, FCSB și Craiova, Grozav a fost dorit de Adrian Mutu în Giulești. Tehnicianul „găzarilor” nu se teme: 

„Nu se va strica echipa. Dacă pleacă un jucător, pleacă în folosul clubului și spre binele lui. Mergem mai departe, are cine să vină de pe bancă. Sunt și copii de perspectivă. Când va pleca unul dintre ei, vom încerca să aducem alții. 

De un an și jumătate tot problemele astea le avem, am făcut să meargă echipa mai departe. Chiar și fără unul dintre jucătorii de bază”.

Moldoveanu a făcut un meci bun, a dat și două goluri, e bine și pentru el, și pentru Petrolul.

Așteptăm rezultatele analizelor lor, au făcut RMN și Huja, și Țicu. Mi-aș dori mult să nu fie ceva grav, sunt importanți pentru noi. Oricum, la prima etapă de la Mioveni, ne vor lipsi Țicu și Jair, suspendați. Huja are problema cea mai grea, mai mult ca sigur nu va juca.

- Nicolae Constantin, antrenor Petrolul

Mai multe știri din Liga 1: 

Reacția lui Gigi Becali după oferta primită pentru Cordea » Pentru ce sumă îl vinde FCSB

Ultima oră: MM Stoica anunță că transferul lui Deian Sorescu la FCSB a intrat în impas: „S-a terminat orice discuție!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează