FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ultima oră: MM Stoica anunță că transferul lui Deian Sorescu la FCSB a intrat în impas: „S-a terminat orice discuție!”

Deian Sorescu / Sursă foto: Imago Images
Deian Sorescu / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 22:21 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 23:26

Transferul lui Deian Sorescu la FCSB a intrat în impas. Deși împrumutul fotbalistului în România părea o certitudine în cursul zilei, Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a anunțat că mutarea e blocată în acest moment.

Discuțiile dintre cele două părți s-ar fi împotmolit din rațiuni financiare. Polonezii de la Rakow Częstochowa și-ar fi dorit ca FCSB să achite o sumă de bani inlcusiv pentru împrumutul fotbalistului, în timp ce Gigi Becali, care a anunțat că nu vrea să mai investeasă niciun cent în mercato, și-ar dori o mutare până în vară, cu clauză de cumpărare, dar fără să scoată acum vreun ban din buzunar.

Informații din culise despre mutarea lui Sorescu la FCSB » De ce vrea Rakow să scape de român
FCSB
Informații din culise despre mutarea lui Sorescu la FCSB » De ce vrea Rakow să scape de român

Mihai Stoica, despre transferul lui Sorescu la FCSB: „Momentan, nu e nimic. S-a terminat orice discueție!”

„Da, [era vorba de] împrumut cu clauză de cumpărare. Niciun ban pentru împrumut, aşa se face, mai ales când preiei tot salariul, cu toate că nu sunt de acord cei de la Rakow (n.r. - MM face referire la intențiile FCSB-ului). 

S-a terminat! Depinde când îşi reconsideră poziţia, noi săptămâna următoare jucăm în campionat. Momentan, azi, nu e nimic. S-a terminat orice discuţie! Eu ştiu ce gândesc cei din Polonia? Noi suntem deschişi în condiţiile noastre”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Nu, Sorescu n-ar deveni cel mai bine plătit fotbalist de la noi dacă vine. E un jucător pe care l-am dorit, dar dacă nu se poate realiza, nu se poate. Noi oricum nu ne aşteptam să aducem un jucător în perioada asta. Gigi nu vrea să-l cumpere acum, vrea să-l cumpere doar dacă ia campionatul.

- Mihai Stoica

De ce vrea Rakow să scape de Sorescu? 

Din informațiile Gazetei, polonezii vor să scape de extrema dreaptă! Fostul jucător al lui Dinamo nu mai intră în planurile liderului din Polonia. Motivul? Sorescu nu s-a ridicat în ultimul an la pretențiile celor de la Rakow. Liderul din Ekstraklasa a încercat să îl vândă și vara trecută, la Hapoel Beer Sheva, dar israelienii l-au ales atunci pe Alexandru Păun, fiind o variantă mai ieftină.

Deian Sorescu a ajuns la Rakow în ianuarie 2022, atunci când polonezii l-au cumpărat de la Dinamo în schimbul a 700.000 de euro, mutare care a inclus și bonusuri de performanță importante.

Jucătorul de echipă națională a primit și un salariu pe măsură la noua echipă, 24.000 de euro pe lună, astfel, spun sursele GSP, trupa antrenată de Marek Papszun avea așteptări mult mai mari de la internaționalul român, de care intenționează să scape acum.

Sorescu a jucat de 27 de ori pentru Rakow în toate competițiile, reușind să înscrie 3 goluri și să paseze decisiv la alte 3, cifre considerate nesatisfăcătoare de polonezi.

VIDEO Cum decurg antrenamentele FCSB-ului în Antalya: imagini surprinse de GSP

Citește și alte știri de actualitate: 

Gigi Becali încă așteaptă banii! Ce club e dator la FCSB: „Tot încearcă să amâne”

Gigi Becali s-a enervat: „A venit unu', Burchel, care el e mai deștept decât toți” » Ce spune despre Pintilii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
liga2egaldesfiintare
liga2egaldesfiintare  •  15 Ianuarie 2023, 02:33

bine ai venit

mihalachy
mihalachy  •  12 Ianuarie 2023, 12:50

Şarpele, cînd îl doare capul, ca să-şi verse veninul iese la drum, unde trebuie a găsi un călcîi ca să-i strivească capul; CAINELE MANANCA IARBA MARE FOTBALISTI CAND VOR SA-I DOARA CAPUL TREC PE LA ECHIPA LUI NEA GIGI !SUCCES BAIETI!

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  12 Ianuarie 2023, 12:23
Postat de Moshu.cu.sacul pe 12 Ianuarie 2023, 10:55

L-a invitat să servească (încă) un Crăciun, sub brad.

Sa-ti traiasca pisica Moș !!! Eu mi-am pus catelul ....am dat pe el mai mult decat a dat randoom pe logan =)))))

Vezi toate comentariile (41)
Comentează