FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a enervat: „A venit unu', Burchel, care el e mai deștept decât toți” » Ce spune despre Pintilii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 20:07 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 21:24

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situația de la FCSB, care a plecat în cantonament fără Leo Strizu, antrenorul din acte al clubului.

Omul de afaceri s-a luat de Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori, și a completat că este mulțumit de modul în care FCSB arată de când Mihai Pintilii se ocupă de echipă, chiar dacă acesta nu are licență PRO.

Gigi Becali jubilează! FCSB e cu un pas mai aproape de revenirea în Ghencea » Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea legii!
FCSB
Gigi Becali jubilează! FCSB e cu un pas mai aproape de revenirea în Ghencea » Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea legii!

Gigi Becali iese la atac: „Sunteți prea mici față de mine”

„A venit unu', Burchel, care el e mai deștept decât toți... Ei spun: «Să-i arătăm noi lui Gigi Becali». Ce să arătați, mă? Voi sunteți prea mici față de Gigi Becali. 

Cum să nu fiu mulțumit de Pintilii? Aici vorbim pe fapte. Licență nu are ... Păi, în România stai 17 ani ca să iei licența”, a spus Gigi Becali la ProTV.

Lucian Burchel, directorul Școlii de Antrenori, a comentat situația de la FCSB

„Conform cerințelor UEFA, într-o ligă profesionistă, echipele trebuie să aibă un antrenor principal cu licență PRO și calificare. Să clarificăm această problemă cu ridicarea licenței PRO. Licența PRO nu se poate ridica. 

E o calificare, obținută ca la școală. Tu obții niște diplome, după examene. Nu mi se pare normal să trimiți echipa în cantonament fără antrenor principal. Calificarea de antrenor îți conferă dreptul să conduci o echipă. Funcția de antrenor secund, cu portarii, reprezintă altceva, cu alte responsabilități.

Pentru mine este o situație anormală. Nu știu care e situația lui Leo, dacă a fost demis sau nu. V oi face demersurile să aflu care este staff-ul care a plecat cu FCSB, ce licențe au. Eu știu că majoritatea celor din staff nu sunt înscriși la licențele de la FRF. 

Dar vreau să văd dacă în staff există un om cu calificare de antrenor principal.  Pentru că în staff trebuie să existe un om cu licență și calificare. Se vede clar că Leo nu este implicat în procesul de pregătire. Nu se așteaptă nimeni la asemenea situații, pentru a face anumite reguli”, a declarat Lucian Burchel la „Liga Digi Sport”.

VIDEO Dumitru Dragomir sare în apărarea lui Leo Strizu: „A știut ce face! E de lăudat, nu de criticat”

Citește și: 

INCREDIBIL: FRF nu poate sancționa FCSB! De ce scapă echipa roș-albastră în cazul Pintilii

Situație absurdă la FCSB » Noua operă a lui Becali: e bal mascat, nimeni nu-și respectă rolul oficial

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
1945sv0509
1945sv0509  •  12 Ianuarie 2023, 16:58

Continuati sa publicati aberatiile ciobanului si o sa ajungeti sa nu mai existati nici macar in online.

romeverest
romeverest  •  12 Ianuarie 2023, 11:34

Pipereanul nu are cum sa inteleaga cand vine vorba despre diplome si calificari !! Cum el nu a avut parte in viata lui de vreo calificare sau diploma, considera ca in viata te poti descurca asa la plesneala !!

parpalache
parpalache  •  12 Ianuarie 2023, 10:48

„Sunteți prea mici fața de mine”!Gura pacatosului adevar graește!Ca ii are in buzunar pe toți!„Oficiali” și politicieni!Toți ii manânca din palma!Și cât de persecutata e fcsb!!!Nț nț nț!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează