FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Previziunea lui Dragomir pentru 2023: „Patru echipe se bat la titlu, ea îl va câștiga ” + Antrenorul-surpriză din Liga 1 care l-a fascinat: „E trăsnet, fiți atenți ce vă spun!”

Dumitru Dragomir / foto: GSP +15   FOTO
Dumitru Dragomir / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 22:34 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2023 00:17

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit, într-o intervenție la GSP Live, despre lupta pentru titlu din Superligă, trecând în revistă principalele subiecte de actualitate din campionat.

Rugat de moderatorul Costin Ștucan să facă o previziune în ceea ce privește câștigătoarea titlului, Dragomir n-a stat mult pe gânduri, nominalizând-o drept favorită pe CFR Cluj, campioana ultimelor cinci ediții: „Se luptă patru echipe și iese campioană CFR Cluj, ca întotdeauna.

 Va fi un campionat ca niciunul de până acum, dar, ca-ntotdeauna, CFR va lua titlul”, a spus „Corleone”. 

Dragomir îl laudă pe noul antrenor de la Universitatea Craiova: „Neagoe e trăsnet!”

Totodată, fostul șef de la LPF îl felicită pe Mihai Rotaru pentru decizia de a-l instala la CSU Craiova pe Eugen Neagoe, tehnicianul venit în Bănie în această iarnă, după „divorțul” de U Cluj: 

„Am o impresie foarte bună despre Neagoe, l-am văzut cum a făcut cantonamentul cu U Cluj. Acum îi știu pe toți (n.r. - toți antrenorii). Știu care are valoare și care n-are valoare, știu cine e respectat și cine nu de jucători, știu ce li se vorbește fotbaliștilor și ce înțeleg ei. E un antrenor trăsnet, fiți atenți ce vă spun! Ce dacă e apropiat de Pițurcă? Ce, Pițurcă a fost antrenor prost?”, a mai spus Dragomir.

Ultima oră: MM Stoica anunță că transferul lui Deian Sorescu la FCSB a intrat în impas: „S-a terminat orice discuție!”
FCSB
Ultima oră: MM Stoica anunță că transferul lui Deian Sorescu la FCSB a intrat în impas: „S-a terminat orice discuție!”

Dragomir: „Hagi se mișcă bine și în afara competiției!”

Nu în ultimul rând, Dragomir a lăudat și ultima mutare reușită de Farul, transferul lui Kevin Boli de la FC Botoșani, nimeni altul decât fotbalistul curtat pentru mult timp și de Gigi Becali:

Hagi se mișcă bine. Joacă bine și-n afara competiției! Cred că se pricepe la fotbal, nu? E meseriaș, a învățat bine meseria asta. E dracu' gol, are sânge în instalație. A fost subiect de studiu pentru mine. Îl critica lumea la un moment dat, dar e tobă de meserie. Atenție ce am spus: tobă de meserie!”. 

FOTO / Eugen Neagoe, debut perfect la olteni » Universitatea Craiova a învins-o pe Kecskemeti, locul 2 în campionatul Ungariei

+11 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Gigi Becali s-a enervat: „A venit unu', Burchel, care el e mai deștept decât toți” » Ce spune despre Pintilii

Gigi Becali încă așteaptă banii! Ce club e dator la FCSB: „Tot încearcă să amâne”

EXCLUSIV Informații din culise despre mutarea lui Sorescu la FCSB » De ce vrea Rakow să scape de român

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (17)
johny2003
johny2003  •  12 Ianuarie 2023, 23:35
Postat de Catalynn_. pe 11 Ianuarie 2023, 23:44

Deși pt alungarea monotoniei as prefera o alta campioana (exclus FC fcsb, evident!) in acest sezon, pronosticul brutalului este unul realist.

Doar Talpan, forever in B! ))))

Tibisor
Tibisor  •  12 Ianuarie 2023, 18:32

Mai da cat timp va mai '' uitati in gura '' la ex-comunistul asta ??

mihalachy
mihalachy  •  12 Ianuarie 2023, 14:04

BUNN! NEAGOE E UN TIP FINUT SAU ASA PARE UNEORI SPUNE SI CE GANDESTE , POATE STIE SI TEORIE! O FI SI PRACTIC!?,DAR PENTRU” EL” NU AVEA VOIE SA PLECE DE LA CLUJ/NU CONTEAZA CA A FOST CLUJ/ NU AVEA VOIE SA PLECE DACA VREI A FI RESPECTAT -MA TEM PENTRU EL - S-AR PUTEA SA NU REUSEASCA SI POATE ASTA CHIAR DIN CAUZA BUNILOR PRIETENI DE AZI! MITICA ?E HOPA MITICA! VA CADEA MEREU IN PICIOARE, CE SA MAI ZIC DESPRE EL ? E SCRIS IN STELE!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează