FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. De Amorim încă are contract cu roș-albaștrii! Salariul fotbalistului împrumutat în ultimii 3 ani de Gigi Becali

Amorim (nr. 29) a înscris 3 goluri în 39 de apariții la FCSB, o medie de un gol la 13 meciuri, dezastruoasă pentru un fotbalist de atac
Amorim (nr. 29) a înscris 3 goluri în 39 de apariții la FCSB, o medie de un gol la 13 meciuri, dezastruoasă pentru un fotbalist de atac

Articol de - Publicat luni, 27 aprilie 2020 09:34

William de Amorim (28 de ani, extremă stânga), brazilianul achiziționat în 2016 de la Astra ca o vedetă, a fost împrumutat de 3 ani încoace de FCSB, dar tot mai e legat de roș-albaștri. De la 1 iulie, el va redeveni fotbalistul vicecampioanei României.

Gnohere, Alexandru Stan, Bălgrădean și ceilalți cărora Becali le-a suspendat contractele nu sunt singurii pe care FCSB îi va plăti în continuare deși nu i-ar mai vrea. În vara acestui an se va întoarce la București William de Amorim, mijlocașul brazilian pentru achiziționarea căruia Gigi a insistat în 2016. Giurgiuvenii tocmai deveniseră campioni și patronul FCSB se orientase să cumpere aproape toată echipa pe care o pregătise Șumudică.

De Amorim, încă jucătorul lui FCSB

S-a păcălit cu majoritatea fotbaliștilor de acolo, ei păruseră la Astra mai buni decât erau de fapt. Gabi Enache, De Amorim, Boldrin, Alibec nu au confirmat printre roș-albaștri valoarea pe care o arătaseră la Giurgiu.

Amorim e un supraviețuitor din lotul acela, el va redeveni jucătorul vicecampioanei României începând cu data de 1 iulie. În sezonul actual a evoluat pentru Xanthi, fosta formație a lui Răzvan Lucescu, și împrumutul din Grecia expiră. De FCSB mai e legat până la 30 iunie 2021, cu un salariu lunar de 12.000 de euro.

Mijlocașul stânga brazilian nu a demonstrat nici prin alte părți că ar fi mai bun decât crede Becali. A fost împrumutat întâi la Kayserispor, o formație pe care o conducea Șumudică. A prins acolo numai patru meciuri ca titular și a înscris un gol. Din vara anului 2018 până acum, a strâns la Xanthi 30 de partide, 14 ca titular, și a înscris două goluri.

700.000 de euroa plătit FCSB în 2016, când l-a cumpărat pe Amorim de la Astra. La Giurgiu, el adunase 129 de meciuri și 16 goluri în prima divizie din România

VIDEO Cum ai gândit-o, nea Gigi? Rateu de proporții la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB și FC Botoșani, gata să facă schimbul verii în Liga 1?! Gigi Becali renunță la jucătorul cu care s-a certat pentru a-și îndeplini planul

A căzut transferul lui Florinel Coman în MLS?! Anunțul făcut de Giovanni Becali: „Era deja acolo”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
liga_a_4_a
liga_a_4_a  •  27 Aprilie 2020, 12:22

Respect DeAmorim pt penalty-ul din min 92! GOOOLLL HANCA! Dinamo câștigă, iar FC FCSB pierde titlul.

israelianul
israelianul  •  27 Aprilie 2020, 12:04
Postat de amicu pe 27 Aprilie 2020, 10:50

corect, au luat ei si golgeteri si i-au facut praf. Adi Petre o sa moara speranta la fcsb. Morutan, un talent, a decazut acum la fcsb. Nedelcu, sa nu mai zic. In schimb un pacalici, Tanase, este ridicat la grad de vedeta, desi el se impiedica de un fir de iarba ratat la tuns.

Te intreb eu, la CFR au confirmat Ionita, Costache si a mai fost unul de la Poli Timisoara, chiar SUB DAN PETRESCU? NU! Adrian Petre l-au luat pe risc, el jucase la Esbjerg si in ultima perioada a scazut mult in forma. Daca era asa bun, incerca sa il ia si Copenhaga.

israelianul
israelianul  •  27 Aprilie 2020, 12:03
Postat de amicu pe 27 Aprilie 2020, 10:50

corect, au luat ei si golgeteri si i-au facut praf. Adi Petre o sa moara speranta la fcsb. Morutan, un talent, a decazut acum la fcsb. Nedelcu, sa nu mai zic. In schimb un pacalici, Tanase, este ridicat la grad de vedeta, desi el se impiedica de un fir de iarba ratat la tuns.

Alte aberatii de ale tale! Tanase e un jucator foarte bun, la Nedelcu problema este la el si in munca lui. Budescu a jucat bine la Steaua, Alibec nu a facut-o dupa ce a inceput sa aiba probleme sportive. Amorim asta nu prea a jucat foarte mult nici in Turcia, in Grecia a dat gol impotriva lui Olympiacos sau PAOK din ce-mi aduc aminte dar nu e jucator de "FCSB". Unii confirma, altii nu. Vana e un transfer ratat de exemplu, pentru ca el nu a fost niciodata mare jucator. E drept si ca FCSB-ul nu prea a avut antrenor in ultima perioada. Altii au confirmat! Nu pot confirma toti. La CFR au confirmat Costache, Ionita si altii?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează