FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. A căzut transferul lui Florinel Coman în MLS?! Anunțul făcut de Giovanni Becali: „Era deja acolo”

Giovanni Becali crede că FCSB poate face un transfer tare în curând
Giovanni Becali crede că FCSB poate face un transfer tare în curând

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2020 04:32

Gigi Becali, patronul FCSB, a negociat în această iarnă cu americanii de la Orlando City transferul extremei Florinel Coman (21 de ani), dar mutarea încă nu s-a concretizat.

FCSB a cerut 9 milioane de euro, în trei tranșe, pentru 60% din drepturile lui Florinel Coman, iar americanii încă nu au dat niciun răspuns, motiv pentru care Giovanni Becali se gândește că oferta nu era una seriosă.

„Sunt mulți jucători urmăriţi, dar e important ca ei să revină în activitate şi să facă o figură frumoasă în Europa. Dacă ajung acolo am putea să avem oferte serioase. Dacă americanii acceptau oferta clubului şi a jucătorului, Coman era acolo. Sperăm să revină, dar nu ştiu cât de serioasă a fost oferta lor. Era un contract bun pentru el, care dura până făcea 25 de ani. După aceea putea să rămână liber. Nu cred că o să scadă cota lui. Gigi riscă pentru a câștiga. 

Așa făcut mereu și așa a obținut sume mari şi a pierdut sume mici. Mai stați un an şi jumătate şi vom putea vorbi şi despre transferuri pe bani mulţi”, a declarat Giovanni Becali la Realitatea Plus.

  • Florinel Coman (21 de ani) poate juca oriunde în spatele vârfului. Este cotat la 6 milioane de euro. În acest sezon are 14 goluri și 10 pase de gol, în 35 de meciuri.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!279611

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Așa va arăta un meci din Liga 1 post-coronavirus! Avem întreg PROTOCOLUL pregătit în România: permisiuni + restricții

Gigi Becali l-a pus la punct pe Harlem Gnohere: „Nu-i permit! Acesta e anunțul meu pentru el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
albalbastru72
albalbastru72  •  27 Aprilie 2020, 13:42

Hai ca s-a prins in sfirsit si infractorul asta ca era goanga cu transferul,ce vreti,el gindeste mai greu.Altfel,orice jucator profesionist ,,poate juca oriunde in spatele virfului''.Total neinteresant pentru orice club de marca.Nimeni nu cumpara un neica nimeni gen ,,optar-decar'' care nu e nici mijlocas,nici extrema,nici virf,nici inter nici nimic.

ray51
ray51  •  27 Aprilie 2020, 10:15

Ce rost ar fi avut?...

jackryan
jackryan  •  27 Aprilie 2020, 09:35

Cum sa cada bre ceva care nu a existat ?? Avem pesti mici si pesti mari ...hai sa va dau pestisori !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează