FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali l-a pus la punct pe Harlem Gnohere: „Nu-i permit! Acesta e anunțul meu pentru el”

Gigi Becali i-a răspuns lui Harlem Gnohere
Gigi Becali i-a răspuns lui Harlem Gnohere

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 17:08

Gigi Becali (61 de ani), patronul FCSB, i-a răspuns dur lui Harlem Gnohere (32, atacant), după postarea ironică a francezului pe Instagram.

  • CONTEXT: Gnohere este căzut în dizgrația lui Gigi Becali și va da clubul în judecată, după ce a fost băgat în șomaj tehnic pe perioada stării de urgență din România;
  • Francezul a răbufnit pe Instagram cu un mesaj controversat, care pare a fi un atac către Becali, cel care a spus în repetate rânduri că „Bizonul” mai are contract cu FCSB doar până pe 30 iunie: „Boala Alzheimer e o boala progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante! Conexiunile neuronale și neuronii de asemenea se degradează și mor! Asta înseamnă distrugerea memoriei și alte funcții mentale importante”

„Mă surprinde atitudinea lui Gnohere, pentru că niciodată nu ne-a jignit pe niciunul dintre noi. Nu-i permit să spună că cineva din conducerea echipei ar avea Alzaihmer! Și cu încă un an de contract, așa cum spune el că are, eu îl anunț că e tot în șomaj tehnic. 

În rest, nu mă mai interesează ce spune și ce face Gnohere de acum încolo. Pentru cât a jucat la noi, a fost plătit foarte bine”, a declarat Becali, potrivit Prosport.

Gigi Becali voia să-l vândă în iarnă

În perioada de transferuri din iarnă, Gigi Becali voia să-l vândă pe Gnohere și a negociat cu echipe din zona Golfului. Patronul FCSB nu a fost de acord cu ofertele primite, iar atacantul a continuat la roș-albaștri.

„Gnohere s-a supărat pentru că e pe lista de 13 plecări. I-am zis «Tu nu ești, dar ți se termină contractul. Eu nu sunt supărat pe tine și nu vreau să renunț la tine». Dacă vrea să vadă că nu renunț la el, acum pe loc îi prelungesc contractul. I-am zis «Hai să prelungim acum pe loc!». Dar nu a vrut. A început să râdă”, spunea Gigi Becali în decembrie 2019.

  • Gnohere a semnat în octombrie 2018 prelungrirea înțelegerii cu FCSB până în 2021, astfel că mai are un an și o lună de contract cu vicecampioana României.

VIDEO Scenariul incendiar care ar face ca FCSB să se califice în Liga Campionilor, iar CFR Cluj să cadă în Europa League

Citește mai multe știri despre FCSB:

Planic la Craiova? Impresarul fundașului de la FCSB dă ultimele detalii

eLiga 1 » FCSB, ironii după victoria cu Craiova: „Complexul de inferioritate s-a extins și la nivelul FIFA 20” » Rezultatele etapei #6 + clasament

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (68)
the_cobbler
the_cobbler  •  26 Aprilie 2020, 23:23
Postat de samertx pe 26 Aprilie 2020, 22:24

Ai văzut Târgoviștea de sus. :))

Acum o văd de jos!

samertx
samertx  •  26 Aprilie 2020, 22:24
Postat de the_cobbler pe 26 Aprilie 2020, 22:18

Eu, unul, am ajuns foarte repede acolo. Nici nu mi-am dat seama când.

Ai văzut Târgoviștea de sus. :))

samertx
samertx  •  26 Aprilie 2020, 22:21
Postat de the_cobbler pe 26 Aprilie 2020, 22:18

Eu, unul, am ajuns foarte repede acolo. Nici nu mi-am dat seama când.

Erai heliopurtat, nici n-ai decolat, nici n-ai aterizat bine că te-au pușcat ăia. :)) La modul rapid, așa. :))

Vezi toate comentariile (68)
Comentează