FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

FCSB. Harlem Gnohere, atac frontal la Gigi Becali?! Postare controversată pe Instagram

Harlem Gnohere a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB în ultimii ani
Harlem Gnohere a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB în ultimii ani

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 11:38

Francezul Harlem Gnohere (32 de ani) este căzut în dizagrația lui Gigi Becali și va da clubul în judecată după ce a fost băgat în șomaj tehnic pe perioada stării de urgență din România.

Vârful roș-albaștrilor se află într-un război cu șefii FCSB, după ce a refuzat înjumătățirea salariului și a plecat în Franța. Gnohere a răbufnit pe Instagram cu un mesaj neașteptat, care pare a fi un atac către Gigi Becali, cel care a spus în repetate rânduri că „Bizonul” mai are contract cu FCSB doar până pe 30 iunie. Francezul nu s-a mai putut abține și a postat imaginea cu el semnând prelungirea contractului cu FCSB, însoțită și de un mesaj jignitor.

„Boala Alzheimer e o boala progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante! Conexiunile neuronale și neuronii de asemenea se degradează și mor! Asta înseamnă distrugerea memoriei și alte funcții mentale importante”, a scris Gnohere.

FCSB. Harlem Gnohere, atac frontal la Gigi Becali?! Postare controversată pe Instagram

Gnohere a semnat în octombrie 2018 prelungrirea înțelegerii cu FCSB până în 2021, astfel că mai are un an și o lună de contract cu echipa roș-albastră.

Gigi Becali voia să-l vândă în iarnă

În perioada de transferuri din iarnă Gigi Becali voia să-l vândă pe Gnohere și a negociat cu echipe din zona Golfului. Patronul FCSB nu a fost de acord cu ofertele primite și „Bizonul” s-a întors la echipă, pierzând lupta pentru un loc de titular.

„Gnohere s-a supărat pentru că e pe lista de 13 plecări. I-am zis «Tu nu ești, dar ți se termină contractul. Eu nu sunt supărat pe tine și nu vreau să renunț la tine». Dacă vrea să vadă că nu renunț la el, acum pe loc îi prelungesc contractul. I-am zis «Hai să prelungim acum pe loc!». Dar nu a vrut. A început să râdă”, spunea Gigi Becali în decembrie 2019.

Harlem Gnohere dă FCSB în judecată

Aflat în șomaj tehnic, Gnohere îl va da în judecată pe Gigi Becali. Atacantul consideră discriminatorie decizia patronului FCSB și vrea să meargă la Comisiile FRF pentru a-și lua salariul întreg. Cum contestă Gnohere decizia de suspendare a contractului său? Ca și colegii lui care procedează la fel, Harlem speră să desființeze hotărârea clubului întrucât el și agentul o consideră un act de discriminare. Cristi Bălgrădean, Alexandru Stan, Adi Popa au aceeași intenție, să deschidă procese împotriva FCSB.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

 Citește mai multe știri despre FCSB:

EXCLUSIV Cum ai gândit-o, nea Gigi? Rateu de proporții la FCSB! Dă înapoi în fața renegaților: „Am greșit, n-am vrut!”

Gigi Becali s-a enervat pe propriii fotbaliști: „Sunt sătul. Și așa unii au luat bani degeaba de la FCSB”

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (11)
189254898748309
Claude SH  •  26 Aprilie 2020, 18:37

E o chestiune de bun simt, omul asta i-a scos de multe ori în meciuri decisive și nu vorbesc neapărat de acest campionat. S-a dovedit omul providențial, marcând multe goluri la ultim faza a meciului. Dar ce sa faci, acesta e respectul la Fcsb.

ctinescu
ctinescu  •  26 Aprilie 2020, 17:57
Postat de Niculae Petre pe 26 Aprilie 2020, 17:40

***

ba popeye de ce nu esti cuvincios si apar stelute?ti-ai parcat barcuta in helesteul din pipera?poate faci vreo cursa de pe un mal pe celalalt ca sa-ti aduci aminte de traversarile cu bacul din turcia.

1731885997060900
Niculae Petre  •  26 Aprilie 2020, 17:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează