FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Decizia lui Gigi Becali l-a consternat pe fostul patron din Liga 1: „O enigmă! Nu trebuia să-l piardă”

Deian Sorescu, în centru // foto: Imago Images
Deian Sorescu, în centru // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2023 11:06 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 12:47

Marian Iancu (58 de ani), fostul patron de la Poli Timișoara, nu înțelege de ce FCSB a renunțat la Deian Sorescu (26). Transferul definitiv al fotbalistului de bandă dreaptă l-ar fi costat pe Gigi Becali 950.000 de euro, sumă pe care latifundiarul nu a fost dispus să o plătească.

Deian Sorescu a evoluat la FCSB în prima jumătate a anului, cedat de polonezii de la Rakow în schimbul a 50.000 de euro. Roș-albaștrii aveau posibilitatea de a-l transfera definitiv pentru alte 950.000 de euro, însă Gigi Becali a optat împotriva mutării.

Acid la adresa Rapidului, Marian Iancu a primit un mesaj de la Dan Șucu: „Iluzii mari, dar vinde tot! Mare minune dacă nu s-ar vinde și pe el”
RAPID
Acid la adresa Rapidului, Marian Iancu a primit un mesaj de la Dan Șucu: „Iluzii mari, dar vinde tot! Mare minune dacă nu s-ar vinde și pe el”

În condițiile în care evoluțiile lui Sorescu au fost în mare măsură apreciate, Marian Iancu, fost patron la Poli Timișoara, nu înțelege de ce Becali nu a activat clauza de transfer definitiv.

Decizia lui Gigi Becali l-a consternat pe Marian Iancu

„Nu știu de ce l-au pierdut pe Sorescu, pentru mine asta este o enigmă. Nu a fost vorba despre bani, era o sumă derizorie pentru Gigi Becali. Ceva nu i-a convenit lui, dar Sorescu nu trebuia pierdut!

Cu el puteai închide jocul în 4-4-2 când vrei. Steaua dă gol ușor, apoi primește. Cu Sorescu ar fi putut închide linia de 4 de la mijloc, că acolo sunt probleme. Steaua mai are de adus un jucător în banda dreaptă și va fi greu să o oprească cineva”, a afirmat Iancu la „Un podcast la alt nivel”.

Sorescu a jucat 18 meciuri la FCSB, în care a înscris două goluri. A jucat majoritar ca fundaș dreapta, la nevoie fiind utilizat mai sus, ca mijlocaș lateral.

Cu Deian revenit la Rakow, FCSB îl folosește ca fundaș dreapta pe tânărul Alexandru Pantea (20 de ani), dublura acestuia fiind Valentin Crețu. Pe poziția de extremă dreapta, roș-albaștrii au chiar mai multe soluții: Octavian Popescu, Alexandru Băluță, David Miculescu. 

Mai multe știri despre FCSB:

Gata, s-a săturat de Chiricheș? Declarație misterioasă a lui Gigi Becali: „Poate ne înțelegem, nu e genul să tragă de contract”

Gigi Becali râde de Rapid: „Cum să se bată cu mine? Îi spulberăm!” + „De unde să coste Rrahmani un milion de euro?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
paolo12
paolo12  •  28 Septembrie 2023, 14:01
Postat de parachioara5 pe 28 Septembrie 2023, 13:29

...are oameni mai buni si mai ieftini ...

Te bagi în seama!

parachioara5
parachioara5  •  28 Septembrie 2023, 13:29

...are oameni mai buni si mai ieftini ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează