FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ce jucător vede Dan Petrescu în Premier League: „Avem mare nevoie! Sper să se realizeze mutarea”

Dan Petrescu a cucerit ultimele două titluri din Liga 1 alături de CFR Cluj
Dan Petrescu a cucerit ultimele două titluri din Liga 1 alături de CFR Cluj

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 18:31 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 18:45

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre posibilitatea ca Dennis Man (21), extrema dreaptă a lui FCSB, să ajungă la o formație din Premier League.

„Ar fi cazul să mai joace și un român în Premier League, pentru că nu avem niciun om acolo, în cel mai puternic campionat din lume. Sper să se facă transferul lui Man. Avem mare nevoie de jucători români în străinătate”, a declarat „Bursucul”, în cadrul unei conferințe de presă.

Dennis Man, dorit și în Serie A

Gigi Becali a negociat transferul lui Man la Norwich, în Anglia, însă mutarea pare a fi picată. Dennis ar putea fi aproape de un transfer într-un alt campionat tare al Europei. Patru echipe din Serie A ar fi interesate de arădean.

„Jucătorul născut în 1998 este aproape de a-și lua la revedere de la clubul său actual și ar putea ajunge în Serie A”, scriu cei de la Sassuolo News, care menționează interesul a patru cluburi din Italia pentru „extrema” de la FCSB.

Ce jucător vede Dan Petrescu în Premier League: „Avem mare nevoie! Sper să se realizeze mutarea”
8 goluri și 5 pase decisive a reușit Man în acest sezon, în 29 de apariții

Fanii lui Chelsea au ales recent echipa ideală a străinilor care au jucat la londonezi. Și, ca fundaș dreapta, apare sârbul Branislav Ivanovic, care a cucerit 10 trofee în nouă ani pe „Stamford Bridge”. Pe doi este Dan Petrescu.

Dan Petrescu a rămas în istoria lui Chelsea și în inimile fanilor albaștri. A jucat cinci ani (1995-2000), marcând 27 de goluri în 207 meciuri în toate competițiile. Și a cucerit patru trofee. Inclusiv Cupa Cupelor și Supercupa Europei, în 1998.

VIDEO Urmărește AICI conferința de presă a lui Dan Petrescu

Citește mai multe știri de actualitate:

Gigi Becali, descumpănit de cea mai recentă veste: „Suntem blestemați! Nu știu ce naiba se întâmplă”

Puștii lui Hagi fac spectacol în play-out » Victorie zdrobitoare cu Clinceni! Cum arată clasamentul ACUM

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  12 Iulie 2020, 08:15
Postat de zorrozabal pe 11 Iulie 2020, 20:10

Numai DACA!Multi de DACA!1.-Daca se va transfera la Norwich-DACA-cel putin un sezon nu va fi in Premier League!Pentru ca Norwich e matematic retrogradata in Championships!Adica in liga a 2-a!2-DACA Norwich va reveni in Premier League, POATE ca va juca si Man in Premier League!DACA...nu va fi fost imprumutat...la fcsb!

Antrenorul manager al celor de la Norwich tocmai a declarat ca nu transferul nu se va face!Si a mai zis ca atunci cand cineva vorbeste public despre aceasta afacere...inseamna ca sunt alte interese in joc!

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  11 Iulie 2020, 22:51

Cine s-a fript cu ciorba , sufla si in iaurt , asa ca voi fraierii ce credeti presa flamanda , *** ciobanul prostan si penal, nu v-a faceti iluzii ca paduchiosii de la stana , ar avea valoare sa joace in primele 15 campionate ale Europei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

markksson
markksson  •  11 Iulie 2020, 22:49
Postat de irldawe pe 11 Iulie 2020, 20:29

cata ura si frustarre pe voi ,mai ales frustrare... omul a zis ceva de bine pt nationala ,pt noi ,toti romanii ,voi nimic ,hateri din tata-n fiu !

Nu vreau sa comentez relativ la aerele tale de "judecator" absolut. Eu mi-am exprimat o parere, bazata pe un fapt indiscutabil: Norwich va retrogada, deci Man NU s-ar transfera in Premier League. Eu cred ca ar fi mai bine pentru el si pentru nationala ca Man sa ajunga undeva in prima liga (Italia, de exemplu). Imi permit doar sa iti sugerez sa incerci sa gandesti putin inainte sa dai cu parul.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează