FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB. Ajunge Dennis Man în Turcia? Șefii lui Fenerbahce pun la cale transferul începutului de an

Dennis Man +22   FOTO
Dennis Man

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 12:33 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 13:19

Dennis Man (22 de ani), golgeterul celor de la FCSB, pare din ce în ce mai aproape de o plecare din România. Cluburile din străinătate îi dau târcoale și așteaptă momentul potrivit pentru a-l aconta pe cel care traversează o formă de excepție în Liga 1.

Fotbalistul cu cifre remarcabile în campionatul intern a provocat interesul mai multor  cluburi din străinătate. Pe lângă Parma, echipă care a negociat deja pentru Man, și colosul turc Fenerbahce l-ar vrea pe wonderkid-ul FCSB-ului. 

Dennis Man, dorit de Fenerbahce. Lasă FCSB pentru Turcia?

În această dimineață, la sediul clubului de pe malul Bosforului, șefii lui Fener s-au întâlnit să pună la cale strategia pentru transferul lui Man. Cel care a inițiat discuția ar fi fost Emre Belozoglu, directorul sportiv al echipei, anunță publicația Fotospor.com

Fenerbahce se înscrie pe o listă consistentă a cluburilor din Europa care și-au manifestat interesul pentru Dennis Man. Parma, AS Roma, Zenit, FC Sevilla, Feyenoord, Atalanta sau Sheffield United au fost echipele care l-au urmărit pe Man în ultimele 12 luni.

13 goluri și 6 assist-uriare Dennis Man în 14 meciuri din acest campionat la FCSB. Cota acestuia pe transfermarkt.de este de 6,5 milioane de euro

+18 FOTO

Dennis Man, ca pe vremea Ghetelor de Aur!

Randamentul lui Denis Man la FCSB e formidabil, cu 13 goluri în 16 etape. Dacă-și va păstra media, Dennis va trece de 30 de goluri în sezonul acesta, o performanță nemaiîntâlnită în România din anii '80, când Mateuț și Cămătaru înscriau peste 40 de goluri pe campionat și deveneau cei mai buni marcatori din Europa

Dennis Man vs Florin Tănase: duel între steliști, după aproape 30 de ani

Man are 13 goluri și e urmat în clasament de Florin Tănase, cu 11 goluri. Nu s-a mai întâmplat din sezonul 1992-1993 să concureze doi steliști pentru titlul de golgeter. Ilie Dumitrescu a adunat atunci 24 de goluri, Ilie Stan a înscris de 20 de ori. Dumitrescu era un atacant obișnuit să marcheze, surpriza a constituit-o Stan, un mijlocaș box-to-box folosit mai degrabă pentru apărare decât pentru atac. Echipa era Steaua, necontestată încă și neînlocuită în campionat cu FCSB

Dennis Man: „Mai am nevoie de forță! Fac multe sacrificii”

Cred că la forță trebuie să mai lucrez! Sunt conștient de asta. Văd și ce se întâmplă în marile competiții. Nu-i ușor să joci la un nivel mare, muncesc în acest scop zi de zi. Sper că în momentul în care va sosi o ofertă și voi fi lăsat să plec să fiu suficient de pregătit fizic.

Nu e deloc ușor! Văd și eu oameni care vorbesc despre asta. Toți au impresia că e ușor, ceea ce e fals. Sunt multe sacrificii. Avem un program bine stabilit. Ajungem dimineața la bază, luăm micul dejun. Apoi mergem la sala de forță, ne pregătim de antrenament, apoi pe teren. Cred că petrecem doar în bază 5-6 ore pe zi. Plus refacerea de după. Pierzi mult timp! Merită tot efortul, mai ales când intri pe teren și joci cu tribunele pline.
 - Dennis Man, în exclusivitate pentru GSP

VIDEO Geraldo Alves, despre Dennis Man: „Nu îl văd la Parma în acest moment”

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV Atenție, Dennis Man! » Fratele unui jucător de la Parma avertizează: „Nu știu cât de bine ar fi să vină aici, eu îl văd în altă parte”

EXCLUSIV Dennis Man, ca pe vremea Ghetelor de Aur! Devine cel mai bun de după '89?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
839217949507304
Alexandru Platon  •  18 Ianuarie 2021, 21:08

S-ar vinde la un pret de 3 ori mai mare decit face.

balaur
balaur  •  18 Ianuarie 2021, 19:09

Wonderkid...moooooor :))))))))))

cornelconasu
cornelconasu  •  18 Ianuarie 2021, 18:53
Postat de cornelcc pe 18 Ianuarie 2021, 18:46

Mai bine nu mai aminteati de dinamovistii Mateut si Camataru, castigatorii ghetei de aur. Dupa ce au castigat ei, trofeul a fost desfiintat!

S-a desfințat pentru că a ....vrut și str îmbul de Pițurcă și dacă nu a putut Valentin și generalii a sesizat UEFA alăturându-se protestului lui Polster !!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează