FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Sfaturile lui Dimitar Berbatov pentru Dennis Man: „Așa mi s-a întâmplat și mie când am ajuns la United. Va trebui să se sacrifice”

Man și Coman sunt „perlele” cu care Gigi Becali vrea să se îmbogățească +9   FOTO
Man și Coman sunt „perlele” cu care Gigi Becali vrea să se îmbogățească

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 14:05 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 15:08

Dennis Man (21 de ani), unul dintre cei mai valoroși jucători de la FCSB, a ratat transferul la Norwich, dar continuă să provoace interes pentru cluburile din străinătate. 

Până ca o ofertă să se concretizeze, Man a primit o serie de sfaturi din partea fostului mare atacant Dimitar Berbatov. Bulgarul, trecut de-a lungul carierei pe la Bayern Leverkusen, Tottenham sau Manchester United, e în prezent ambasador al casei de pariuri Betfair și a vorbit în cadrul unui interviu despre impactul pe care un transfer în străinătate îl are asupra unui jucător născut și crescut în estul Europei.

„Ca jucător din Balcani, să te muți în altă țară ca să joci fotbal este dificil. Să joace în Anglia sau Italia este o provocare uriașă, pentru că va experimenta multe lucruri noi – cultura, un alt fel de fotbal și antrenamentele diferite. În același timp, însă, este cel mai bun scenariu pentru un jucător, pentru că dacă își îndeplinește obiectivele și câștigă, va fi și mai mulțumit. Se bucură mai mult de toate, venind dintr-o țară mai mică. 

Așa a fost și pentru mine când am ajuns să joc pentru United și am devenit cel mai bun marcator în Premier League. A fost mai special, venind dintr-o țară mai mică, să cresc și să ajung să am succes. Am fost mai mândru și mai bucuros cu ce am realizat,” a spus Berbatov, într-un interviu acordat pentru Betfair. 

Berbatov: „Cu toții suntem băieți din Balcani. Ne place viața”

FCSB. Sfaturile lui Dimitar Berbatov pentru Dennis Man: „Așa mi s-a întâmplat și mie când am ajuns la United. Va trebui să se sacrifice”
Dimitar Berbatov

„Ar fi similar și în cazul lui Dennis Man, venind din România. Cu toții suntem băieți din Balcani. Dacă rămâne concentrat și nu uită care sunt obiectivele pe care le are în față, se va descurca ok. Nouă, celor din Balcani, ne place să petrecem mai mult, uneori

Ne place viața, însă Man va trebui să sacrifice lucrurile astea puțin pentru a se concentra pe ce are de făcut. Va trebui să aibă mereu în vedere faptul că vrea să devină un fotbalist mare. E normal să aibă momente bune și mai puțin bune, însă trebuie să țină cont de obiectivul său, este esențial.

Va trebui să rămână puternic, în special în vremuri de criză, și nu ar trebui să-și pună bețe în roate spunându-și că după câteva luni mai dificile mai bine se întoarce acasă. Ar trebui să rămână acolo și să dea tot ce poate” - Dimitar Berbatov, pentru Betfair

5 milioane de eurovalorează Dennis Man, potrivit Transfermarkt

8 goluri și 5 pase decisivea reușit Man în acest sezon, în 28 de partide

FOTO Imagini de la primul antrenament condus de Toni Petrea la FCSB

+5 FOTO

VIDEO. Match Preview. Sepsi - FCSB, finala Cupei României

Citește și alte știri despre FCSB:

Dezvăluiri incredibile din vestiarul lui FCSB: Slujbe, da. Ședințe, nu » Cum a fost tratat Bogdan Vintilă de către Gigi Becali

FCSB. O nouă ofertă pentru Dennis Man! Ce club e gata să satisfacă pretențiile lui Gigi Becali

Gigi Becali, vinovat pentru ratarea transferului lui Dennis Man » Ce au spus oficialii lui Norwich în presa din Anglia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează