FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali are de ce să-l regrete pe Petrea » Cifrele lui Dică sunt incomparabil mai mici în comparație cu ale fostului antrenor

Articol de , - Publicat luni, 12 septembrie 2022 09:01 / Actualizat luni, 12 septembrie 2022 09:18

Dică a analizat datele InStat și a ajuns la concluzia că toate echipele devin mai bune atunci când o au pe FCSB în față. Nicolae are o medie de puncte câștigate doar cu un pic peste jumătate din ceea ce reușise Petrea în sezonul trecut.

  • FCSB - FC Voluntari se va juca luni, 12 septembrie, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe PrimaSport 1, DigiSport 1 și OrangeSport 1.
FCSB rămâne la retrogradare! Scapă dramatic victoria cu Voluntari în minutul 90+6 » Clasamentul ACUM
FCSB - FC Voluntari 1-1
FCSB rămâne la retrogradare! Scapă dramatic victoria cu Voluntari în minutul 90+6 » Clasamentul ACUM

Nicolae Dică a devenit îngrijorat cu adevărat de situația în care se găsește echipa lui în clasamentul Ligii 1. FCSB e a 13-a acum și trebuie să câștige partida cu FC Voluntari, din seara aceasta, ca să urce măcar un pic spre locurile de play-off.

Antrenorul crede că mai e un motiv pentru rezultatele slabe, în afara prestațiilor dezamăgitoare ale fotbaliștilor săi: „Oricare jucător care evoluează împotriva noastră simte că are ceva de demonstrat. Eu analizez ultimele cinci meciuri ale fiecărui adversar pe care urmează să-l întâlnim și vă spun că parametrii monitorizați arată o diferență mare între cum se prezintă echipele împotriva noastră și cum se prezintă ele în alte jocuri. 

După ce ne-am calificat în grupele Conference League, mă așteptam ca la meciul cu Sibiul să nu arătăm bine, dar supărarea mea e legată de meciurile cu Mioveni și cu Farul”. FCSB a remizat la Mioveni, 1-1, a avut un egal și cu Hermannstadt, 2-2, și a pierdut cu Farul, 1-3.

Petrea era de două ori mai bun

Motivația suplimentară a adversarilor nu poate constitui explicația principală a situației în care se găsesc roș-albaștrii. Anton Petrea, tehnicianul pe care l-a înlocuit Dică, a înregistrat în sezonul trecut o medie de 2,07 puncte câștigate pe meci. Media lui Dică de la revenirea sa pe banca FCSB-ului: 1,20.

Fostului internațional nu i se mai pare ușor niciun meci, nici măcar acesta, cu Voluntarii aflați și ei în criză: „Ne așteaptă o partidă grea, împotriva unui adversar care a fost în play-off sezonul trecut. E o echipă care acum nu trece printr-un moment foarte bun, dar și oaspeții, la fel ca noi, au mare nevoie de puncte. 

Băieții s-au refăcut după efortul făcut la Londra, cu West Ham, și sunt gata pentru meciul cu Voluntari. Asta e meseria lor, nu contează că am jucat și joi”. 

În joia următoare, FCSB va evolua din nou în Conference League, cu Anderlecht, pentru ca în weekend să se deplaseze la Craiova, pentru partida cu Universitatea, ceea ce înseamnă că programul trupei lui Becali va fi în continuare unul foarte aglomerat

În Europa am făcut lucruri bune, am îndeplinit obiectivul de a ne califica în grupe. Vreau să cred că echipa mea nu e aceea din meciul cu Farul, că atunci a fost vorba doar despre un accident! Trebuie să începem să câștigăm și în campionat, fac tot ceea pot să-i conving pe jucători că e foarte important campionatul pentru noi. E clar că nu putem accepta ușor situația nici eu, nici jucătorii

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

VIDEO Nicolae Dică, conferință de presă după West Ham - FCSB 3-1

Citește și alte știri din Liga 1: 

Oltenii, corigenți în meciul de la Cluj  » Care a fost cea mai mare notă + Cât a primit Găman, autorul unui „tontogol” de poveste
CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 2-0
Oltenii, corigenți în meciul de la Cluj » Care a fost cea mai mare notă + Cât a primit Găman, autorul unui „tontogol” de poveste
Rădoi, adus cu picioarele pe pământ de Răducioiu și Panduru: „E ceva greșit!” / „Adică? Ce ai jucat azi să mai joci și data viitoare?”
CFR Cluj - CSU Craiova 2-0
Rădoi, adus cu picioarele pe pământ de Răducioiu și Panduru: „E ceva greșit!” / „Adică? Ce ai jucat azi să mai joci și data viitoare?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
sictir
sictir  •  12 Septembrie 2022, 17:30

Lacrimi de durere pentru gesepei-gigisti.

bigbandit
bigbandit  •  12 Septembrie 2022, 16:17
Postat de adr1an pe 12 Septembrie 2022, 10:14

Dica a dus echipa in grupele Conference dupa ce era pe jumatate eliminata si asta conteaza mult financiar

Si numai asta, in campionat hai sa-i amintim domnului RR, in meciul cu UCluj penalty neacordat la 0-0, cu FCU portarul respinge in bara sutul lui Coman din ultimul minut, cu Mioveni mult ghinion am avut ocazii cat pentru 3 meciuri. Iar restul am jucat cu revelatiile Rapid, Hermannstad si Farul pe care la bati greu si cu cel mai bun 11 aliniat. Petrea n-a jucat din 3 in 3 zile.

cristinelu
cristinelu  •  12 Septembrie 2022, 15:51

Fără Gigi antrenor principal, FCSB e zero. Dacă nu bate nici pe Voluntari Dică trebuie să își dea demisia

Vezi toate comentariile (11)
Comentează