FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 2-0

NOTE GSP Oltenii, corigenți în meciul de la Cluj » Care a fost cea mai mare notă + Cât a primit Găman, autorul unui „tontogol” de poveste

Valerică Găman
Foto: Imago
Valerică Găman Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2022 08:43 / Actualizat luni, 12 septembrie 2022 09:23

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0, în derby-ul etapei cu numărul 10 din SuperLiga. 

În „Gruia”, CFR s-a impus fără mari emoții în fața Craiovei lui Rădoi, asta mai ales după ce oltenii s-au sabotat singuri în meciul de duminică seară. 

Rădoi, adus cu picioarele pe pământ de Răducioiu și Panduru: „E ceva greșit!” / „Adică? Ce ai jucat azi să mai joci și data viitoare?”
CFR Cluj - CSU Craiova 2-0
Rădoi, adus cu picioarele pe pământ de Răducioiu și Panduru: „E ceva greșit!” / „Adică? Ce ai jucat azi să mai joci și data viitoare?”

„Gafeorul” Găman, cel mai slab de pe teren

Valerică Găman, autor al unui autogol în „stilul Bănel” pe Bernabeu, a fost cel mai slab jucător de pe gazon. Fundașul central schimbat la pauză de Mirel Rădoi a fost notat cu 3 în Gazeta Sporturilor. Nici colegii săi nu au fost mai presus, alți 5 fotbaliși primind note sub 5.

Antrenorul Mirel Rădoi a primit nota 5. 

În tabăra campioanei s-au remarcat mai mulți jucători. Muhar, marcatorul primului gol,a  primit cea mai mare notă de pe teren. Mijlocașul a fost notat cu 8, aceeași notă pe care a luat-o și antrenorul Dan Petrescu. 

Scuffet, Kolinger, Burcă, Manea, Deac și Yeboah au primit toți nota 7. 

Oltenii, corigenți în meciul de la Cluj  » Care a fost cea mai mare notă + Cât a primit Găman, autorul unui „tontogol” de poveste

Mirel Rădoi, după CFR - CSU Craiova 2-0

„Sunt supărat și pentru rezultat, dar și pentru greșelile pe care le-am făcut. Dar prefer să pierd așa decât să câștig de maniera asta! Însă nu vreau să judec eu strategiile altor echipe. Cert e că azi am făcut două cadouri. 

Nu e singura partidă în care avem probleme în ultima treime, dar acest aspect e cauzat și de adversar, care se aglomerează bine și caută duelurile aeriene. Trebuia să fim mai abili, să ducem mingea la margine mai repede și să venim cu 3-4 jucători în careu. Din păcate, n-am făcut-o, sau am făcut-o previzibil”, a declarat Rădoi la Prima Sport 1.

Citește și: 

Dan Petrescu a simțit de sâmbătă cum va fi decis meciul cu oltenii: „I-am zis de la antrenament”
CFR Cluj - CSU Craiova 2-0
Dan Petrescu a simțit de sâmbătă cum va fi decis meciul cu oltenii: „I-am zis de la antrenament”
Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Adrian Mutu
Rapid
Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Adrian Mutu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1.fcu
1.fcu  •  12 Septembrie 2022, 09:31

Denumiri recomandate de CNA: FCSB, csa steaua, FCU Craiova, csu craiova ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează