FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-1

FCSB - DINAMO 1-1 // Florin Prunea, după derby: „Patronul FCSB a văzut un alt meci” + Replică fricoasă pentru suporterii care l-au atacat

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 10:48

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a vorbit după remiza de aseară a formației pe care o reprezintă împotriva celor de la FCSB, scor 1-1.

Cred că a fost unul dintre cele mai bune derby-uri din ultimii ani, iar ăsta este meritul jucătorilor și al antrenorilor, și nu în ultimul rând al arbitrului, chiar dacă nu ne-a dat un penalty. Per total, cred că toată lumea a plecat mulțumită de la stadion”, a declarat Prunea la Pro X.

Florin Prunea a comentat și derapajele galeriei dinamoviste, care a afișat un mesaj rasist aseară, victimă fiind chiar oficialul roș-albilor: „Eu nu o iau chiar așa, rasistă, suntem un popor de oameni care nu putem fi acuzați că suntem rasiști. Am venit la Dinamo într-un moment neprielnic, indiferent cine venea aici era primit la fel”.

FCSB - DINAMO 1-1 // Florin Prunea, după derby: „Patronul FCSB a văzut un alt meci” + Replică fricoasă pentru suporterii care l-au atacat

„Patronul FCSB a văzut alt meci”

Florin Prunea nu a înțeles de ce Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a considerat că vicecampioana României trebuia să primească un penalty la faza din minutul 70, când Gnohere și Corbu au avut un duel în careul echipei antrenate de Dusan Uhrin: „Cred că a văzut alt meci patronul FCSB-ului. La acea fază, Gnohere l-a faultat dur pe Corbu și trebuia eliminat. Kovacs a avut unul dintre cele mai grele meciuri”.

„Dan Nistor și Florinel Coman nu pot lipsi din primul «11» al echipei naționale” 
Florin Prunea, președinte Dinamo

VEZI ȘI:

FCSB - DINAMO 1-1 // Gigi Becali, doi remarcați după remiza spectaculoasă cu Dinamo + ce l-a nemulțumit în echipa sa: „Asta e o problemă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
spartcapus
spartcapus  •  06 Octombrie 2019, 20:57
Postat de cpt.ahab pe 06 Octombrie 2019, 13:50

Ha-ha! Prunea nu le face jocul marxiștilor din redacție, dovedindu-se înțelept și nepunând gaz pe foc! Suficient pentru tovarăși să sară pe el și să-l acuze, numindu-l chiar fricos! Bravo, Prunea!

Corect! Prunea a comentat decent, nu fricos!

bendyx066
bendyx066  •  06 Octombrie 2019, 20:06
Postat de Mihai Nedelea pe 06 Octombrie 2019, 18:00

Măsa o vazut alt meci

Câte clase ai?

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  06 Octombrie 2019, 19:45
Postat de danirovl pe 06 Octombrie 2019, 19:06

Fcsb a condus clar jocul!, cine zice altfel,ori e subiectiv,ori habar n are despre fotbal. Paradoxal,Dinamo a avut mai multe ocazii clare de poarta,care au venit in proportie de 90 % din faze fixe....in rest ,numai mingi lungi si pase gresite ...constructie zero!

Chiar si asa...noi am avut penalty ! Apoi Ghnoere trebuia eliminat pentru fault dur la Corbu (pentru ca l-a calcat). Deci....asta cu ati condus jocul, nu se pune nicaieri. Poate ati fost lasati sa conduceti jocul.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează