FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-1

FCSB - DINAMO 1-1 // Ilie Dumitrescu are un remarcat după derby: „Nistor este un lider și are o misiune mai complicată decât Coman”

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 10:27

Ilie Dumitrescu (50 de ani), fostul antrenor al celor de la FCSB, a vorbit după remiza roș-albaștrilor cu Dinamo, scor 1-1, și a avut un discurs laudativ la adresa lui Dan Nistor (31 de ani), mijlocașul și căpitanul „câinilor”.

Nistor este un lider și are o misiune mai complicată decât Coman. Este mintea limpede, de câte ori intră în posesie pune probleme adversarului. Cum verticalizează, cu pase, faze fixe. Ar fi interesant să vedem și câți kilometri a alergat băiatul ăsta", a spus Ilie Dumitrescu, conform TV Digi Sport.

Nistor a fost din nou unul dintre remarcații roș-albilor în meciul de aseară. Acesta a condus mijlocul lui Dinamo într-una dintre cele mai spectaculoase partide ale sezonului din Liga 1.

8a fost nota primită de Dan Nistor în Gazeta Sporturilor

„Îmi place mult de Coman, este într-o formă foarte bună. Se pregătește foarte bine, nu răspunde, este preocupat de joc. În momentul în care va și finaliza mai multe acțiuni, va avea un randament și mai bun"
Ilie Dumitrescu

VEZI ȘI:

FCSB - DINAMO // Declarație halucinantă a lui Narcis Răducan: „Mă aștept ca suporterii noștri să migreze către echipa Armatei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
2177161549205487
Daniel Buriu  •  06 Octombrie 2019, 15:48

Diaconu, si-a furat o bricheta in chelie si a oprit meciul definitiv la 1-0 pt Rapid! Cam ce trebuia sa faca arbitrul aseara??? Ce sa zic, auzi, derby de Romania, intre doua echipe ce se bateau la retrogradare in urma cu doua etape!

fairplayromania
fairplayromania  •  06 Octombrie 2019, 15:35

Credeam că l-a remarcat pe Kovaci.....

1618597915124142
Alexandru Chis  •  06 Octombrie 2019, 14:00

Chiar nu-i inteleg pe cei care se considera "confidenti" ai lui Becali dar care nu vad ca FCSB face doar o asezare in teren a vedetelor sale dar echipa nu are o coceptie despte jocul colectiv ce trebuie implementat de catre un antrenor care are o anumita viziune despre iesirea din aparare - pe vremuri arma de temult a Stelei - si contracararea adversarului la loviturile libere. In plus se observa ca nu exista relatii de joc, jucatorii "nu se simt" unul pe altul iar cei care decid echipa de start si schimbarile nu inteleg ca au mult prea multe "maini moarte", mai ales la jocurile cu miza. Ce a cautat aseara in teren Manea, Man, Gnohere? Se mai pune si problema suprasolocitarii unor jucatori precum Oainda, Pantiru si Vana care ar trebui odihniti cateva etape. Chiar ma intreb: Are FCSB antrenor? Bogdan Vintila poate fi orice, numai antrenor nu!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează