FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-3

FCSB - DINAMO 3-3 // A fost încântat de joc, dar e categoric! Gigi Becali îi dă o veste proastă lui Nicolae Dică după Derby de România

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 09:28

După FCSB - Dinamo 3-3, Gigi Becali, patronul FCSB, i-a dat o veste proastă antrenorului Nicolae Dică.

Deși tehicianul roș-albaștrilor a cerut în repetate rânduri aducerea unui fundaș central și a unui atacant, Gigi Becali a anunțat după Derby de România că nu are de gând să mai aducă un jucător în defensivă.

"Cum să îmbunătățesc defensiva? Spuneți voi. Mie îmi place cum a jucat echipa și nu vreau să mai îmbunătățesc nimic", a declarat Gigi Becali la ieșirea de la Arena Națională, la TV Digi Sport. 

În lotul FCSB, Bogdan Planici și Mihai Bălașa sunt fundașii centrali, iar pe această poziție mai pot juca Marko Momcilovici (fundaș stânga la originie) și Lucian Filip (mijlocaș defensiv)

 

 

Citește și: NU Florinel Coman l-a dat gata pe Gigi Becali în derby: "Altul a jucat extraordinar astăzi, ca ceasul!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
balabancostel
balabancostel  •  30 Iulie 2018, 14:29

Doua echipe slabe fără antrenori fără o idee de joc

1763887750508605
Calin Francu  •  30 Iulie 2018, 11:03

Doua echipe slabe cu aparari de dv.c si antrenori la fel mai ales Dica nu a stiut sa inchida jocul . Nici anul asta niciuna dintre echipe nu cistiga nimic.

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  30 Iulie 2018, 10:21
Postat de Francisc Dascal pe 30 Iulie 2018, 10:14

ESTI AMETIT RAU CEL CARE AI SCRIS ACEST ARTICOL : "MOMCILOVICI FUNDAS STANGA LA ORIGINIE" EVENTUAL TREBUIA SA SCRII MOMCILOVICI FUNDAS STANGA DE MESERIE SAU POZITIA DE BAZA ,DAR CUVANTUL FOLOSIT "ORIGINIE"DIN CE LIMBA VINE GAZETARASULE AMETIT !!!!!!!!!

Înțelege-l, tocmai ce a terminat Spiru Haret !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează