FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-3

FCSB - DINAMO 3-3 // Chirilă îi dă planul peste cap lui Gigi Becali: "La vârsta lui îi trebuie altceva"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 14:44

Ionuț Chirilă a analizat situația de la FCSB, după egalul cu Dinamo, 3-3, și a vorbit despre Filipe Teixeira.

Chirilă a declarat că mijlocașul portughez Filipe Teixeira, 38 de ani, nu poate juca pe postul de extremă stânga, așa cum își dorește patronul FCSB, Gigi Becali.

"După acest meci s-a văzut că Teixeira, la 38 de ani, nu poate juca în bandă. Acolo ai dueluri unu contra unu și ai doar banda. El trebuie să fie în zonă centrală, de unde să trimită mingea în benzi. La vârsta lui îi trebuie o zonă liberă. În plus, în lateral trebuie să facă fază defensivă, dar la vârsta lui nu mai poate. La 28 de ani putea.

Teixeira are mobiltate și execuții bune. Trebuie să stea în centru unde poate scoate lejer adversarul din joc și de unde pasează decisiv foarte bine. Multe goluri au pornit de la el, când juca în centru", a declarat Ionuț Chirilă la Pro X.

Filipe Teixeira a jucat ca extremă stânga în prima repriză a meciului cu Dinamo. A fost schimbat la pauză cu Florin Coman, care a dat două goluri.

Citește și: Florinel Coman intră direct în istoria derby-urilor » A bătut un record și l-a egalat pe Dănciulescu în altă privință

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
aldo_m
aldo_m  •  31 Iulie 2018, 08:01

chirila asta e stelist adevarat ca el a a facut steaua campioana asta i a spus lui gigi la tv si el a inventat si promovat toti fotbalistii din liga 1 saracul chirila imi pare rau ca poarta celasi nume cu marele ziarist ioan chirila si cu marele cantaret tudor chirila el saracu e mic in compartie cu cei doi el ca si marica ca si andone sant doar TRADATORI se dau dinamovisti dar de fapt se duc unde arunca gigi cu banu adica PE JOS

887888274661367
Pompiliu Bota  •  30 Iulie 2018, 19:26

Vorba lui Cornel Dinu: ,,Chirila e antrenorul inventat de Lucescu!,,

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  30 Iulie 2018, 19:26

steaua poate sa o antreneze ,fexcesebeu imparatului luminii as vrea eu sa antreneze!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează